Şimdi Ara

Alfa Romeo Mito

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
16.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alfa Mito - Fiyat
    MODEL
    Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı

    Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı
    MITO 1.4 TB 155hp PROGRESSION 3 KAPI 20.539 € + 714 TL* 19.040 € + 714 TL*
    MITO 1.4 TB 155hp DISTINCTIVE 3 KAPI 23.039 € + 714 TL* 21.358 € + 714 TL*
    MITO 1.6 JTD 120hp DISTINCTIVE 3 KAPI 24.139 € + 714 TL* 22.377 € + 714 TL*



    Ortalıkta az bulunan bir araç olmakla kalmayıp görünüş olarakta genç işi ve sportif olduğundan ve kendimi özel hissettirebilecek bir araç olduğunu hissettiğimden bu aralar bu araç aklımda yer ediyor.

    Bu araç nasıldır? Sorun çıkarır mı? Parçaları pahalı mıdır? Çok benzin tüketir mi? Yukarıdaki parayı hakedecek bir araç mıdır?

    Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.


     Alfa Romeo Mito


     Alfa Romeo Mito





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 22 Aralık 2009; 20:53:37 >







  • valla sorduğunuz kriterlerin neredeyse tamamı alfa'ya ters, böyle bir arabayı yalnızca seveni alır. tabi yakıt da önemli, ama bunu alırken ilk baktığınız şey yakıt olmamalı.
    eğer şirket arabası olarak kullanmayacaksanız kesinlikle özel hissettirir, seversiniz. sempati duyarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funkmaster

    valla sorduğunuz kriterlerin neredeyse tamamı alfa'ya ters, böyle bir arabayı yalnızca seveni alır. tabi yakıt da önemli, ama bunu alırken ilk baktığınız şey yakıt olmamalı.
    eğer şirket arabası olarak kullanmayacaksanız kesinlikle özel hissettirir, seversiniz. sempati duyarsınız.

    Cevabınız için teşekkürler.

    Sorduğum soruların Alfa Romeo için tam tersi olması beni üzdü.Oysaki gerçekten çok albenisi olan bir araç.
  • Şöyle diyeyim;

    Asla yakıt ekonomisi için alınacak bir araba değil - lakin çok üzmez
    Parça ucuzluğu için alınacak araba değil - Enteresandır ki parçası son derece uygun


    Eğer anahtar teslim fiyatı bütçenize uygunsa alabilirsiniz. Çünkü tarz sahibi bir otomobil.
    Bir de mümkünse 155'liği tercih edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funkmaster

    Şöyle diyeyim;

    Asla yakıt ekonomisi için alınacak bir araba değil - lakin çok üzmez
    Parça ucuzluğu için alınacak araba değil - Enteresandır ki parçası son derece uygun


    Eğer anahtar teslim fiyatı bütçenize uygunsa alabilirsiniz. Çünkü tarz sahibi bir otomobil.
    Bir de mümkünse 155'liği tercih edin.

    Zaten sitesinde 155hp lik araç aman aman benzin harcamıyor değerlere bakarsak.Tabi değerler ne kadar doğru o da bilinmez.
    Parça fiyatı pahalılığı pek önemli değil çünkü alfa romeo ya biniyorsanda biraz cebinden para çıkar ona da eyvallah deriz :)

    ha hocam birde PROGRESSION ve DISTINCTIVE paketleri var gördüğün gibi.Progression bana uygun geliyor ancak bu araç en boşu mu oluyor?




  • Sonuçta yeni geliştirilmiş turbo bir motor, aynısı Bravo'larda daha güçsüz olarak var, yakıttan şikayet edeni duymadım.
    Tam bir bilgim yok ama en boşu dahi bayağı donanıma sahip, onun da ismi Progression.
    Bence bayiye git, kapılarına gidince alacağın fiyat da farklı olacaktır haliyle.
  • Tüketim olarak üzmez çünkü son teknoloji bir motor.Turbolu olduğu için atmosferik motorlara göre tüketimi düşük oluyor.

    Sizi üzmeyecek kalitede bir araç alfa kullanıpta memnun kalmayan yoktur herhalde.

    Alınabilcek bir araç test edip arabayı incelemenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Test için gitmiştim beylikdüzündeki Alfa Romeo bayisine ancak test araçları olmadığını söylemişlerdi.Artık yarın öbür gün test yaparım.

    Bir de şunu söyleyim.Dış tasarıma bu kadar önem veren bir firma neden konsolu bu kadar boşlar anlamış değilim.Tamam çokta kötü değil ama sanki şimdi 10 milyar ucuza satılan opel astraların konsolu gibi çirkin bir konsola sahipler(Brera modeli bile)

    Tekrardan teşekkürler değerli yorumlar için arkadaşlar
  • Aşırı feminen ve sevimli bir araç, hiçbir şartta tercihim olmazdı :)
  • Kaliteli ve sade bir iç dizayna sahip özellikle karbon görünümlü konsol çok şık duruyor.Bence bir kusuru yok iç tasarımında herşey yerli yerinde.

     Alfa Romeo Mito
  • bir alfa sever ve sürer olarak tavsiye ediyorum.

    kendini her açıdan belli eden, farklı durusa sahip ve motor olarakta gayet uygun bir araç.

    eskı modellerınde sorunlar olabılır ancak bu mitolarda oyle kronık sorun falan olmadıgı kanaatındeyım.

    yedek parçaya gelirsek bende birde a3 var. yetkili servisi parçası herşeyi a3ten ucuz. ancak benzin tüketimi, kasko primi ve kullanırken sana verdiği haz, a3ten fazla

    aracım cabrio oldugundan dolayı kıs aylarında a3ümü kullanmaktayım. ancak bugun havanın yagıssz olmasına kanıp uzun bir alfa surus keyfi yasadım. gercekten ozlemısım o motor sesını, tepkisini ve etraftaki herkesin bana bakmasını




  • ha bir de 7.7 saniyede 100 e tırmanışı var 155 lik olanının.
    tam bir katil, ne katili olduğunu forum söylesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funkmaster

    ha bir de 7.7 saniyede 100 e tırmanışı var 155 lik olanının.
    tam bir katil, ne katili olduğunu forum söylesin


    Allah affeder...
  • Yeni Multiair teknolojili motorlar geliyor +güç -tüketim denklemi var 1.4 TB 135 HP ara model ve top model 1.4 TB 170 HP. Bence bekleyin derim.
    İç mekan konusunda ise; rakip gösterildiği Mini Cooper kadar kaliteli değil evet ama 5bin euro kadar daha ucuz Mini'ye göre. Hem o sınıf bir otomobilde premium kaliteyi kim bekler tartışılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polemik


    quote:

    Orijinalden alıntı: funkmaster

    ha bir de 7.7 saniyede 100 e tırmanışı var 155 lik olanının.
    tam bir katil, ne katili olduğunu forum söylesin


    Allah affeder...


    milano torino affetmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funkmaster

    ha bir de 7.7 saniyede 100 e tırmanışı var 155 lik olanının.
    tam bir katil, ne katili olduğunu forum söylesin

    aman hacı nettin şimdi birileri tiyesayy demesinler ortalık kızışır burda
  • Bir arkadaşım bu aracın 1.6 dizel motorlusunun distinctive donanımlısına sahip ve benim de bu aracı biraz da olsa kullanma fırsatım oldu.
    Gerçekten harika bir sürüşe sahip. Özellikle vites geçişleri beni gerçekten etkliedi. Direksiyonu da bir o kadar iyiydi. Dizel motorun sahip olduğu yüksek tork sayesinde harika bir hızlanmaya sahip ve yine dizel olması dolayısıyla yakıt tüketimi düşük.
    Şikayet edebileceğim tek noktası motor sesini içeri almasıydı. Benzinli olsaydı güzel olabilirdi, fakat dizel olduğu için bazen rahatsız edici olabiliyordu.
    Kompakt ve Premium Kompakt sınıfta 50.000TL'ye alınabilecek birçok seçenek mevcut, fakat sunduklarıyla bu aracın da bu fiyatı hakettiğini düşünüyorum.
  • Bugün gittim aracı bir kez daha inceledim.Test sürüşü için sordum ancak yine araç yok dediler.Mecidiyeköy'deki bayilerinde bulunurmuş.Araca dıştan uzun uzun baktım.Farlar şaşkın ördek yavrusu gibi bakmasına rağmen çok orijinal ve ender bir araç izlenimini verdi.En azından gözü a4 e range rover a doyan bir İstanbul toplumu ancak ender görülen araçlarda kafalarını çevirir buna eminim.Çünkü herkes süper lüks araç görmeye alışmış.

    Yukarıdaki arkadaşın sürüş tecrübelerini paylaşması çok iyi oldu kendisin teşekkür ederim.

    Bu araca ısındım arkadaşlar sayenizde :) inşallah alırsam resimlerini paylaşırım

    Bu aracın kırmızı renklisini düşünüyorum sizce doğru bir karar olurmu?

    ve de başka alfa romeo tecrübesi olan kişiler yazarsa sevinirim.
  • Kırmızı renk en yerinde tercih olur bence
  • Showroom'da siyah rengi vardı o da iyiydi ancak kırmızı kadar değildi.Birisi tarafından düşüncelerimin onaylanması hoşuma gidiyor :)

    Teşekkürler V.K
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.