Şimdi Ara

ALFA ROMEO GİULİETTA SORULARIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle mrb.bi araç düşünüyoruz.acelemiz yok ben de araştırayım dedim.bu araçla ilgili birkaç sorum var.yardımcı olabilirseniz çok iyi olucak.

1.birtakım problemler dolaşıyo.pedal vites kalitesizlikleri ile ilgili vs...özellikle kullananlar arkadaşlar cvplarsa çok iyi olur.güvenebilirmiyiz.yoksa illa bu problemler çıkıyomu.mesela pedal takılıyo videosu falan vardı.tehlikeli açıkçası.

2.aracın sürüş keyfinden bahsediliyo ve özellikle tctlisinden bu da heralde otomatik oluyo.ben otomatik sevmiyorum.manuel alsak etkilermi sürüş keyfini.

3.bir de bunların paketleri varmış.bir paketinden diğer pakete ekleme yapabiliyomuyuz.mesela ben collezione daki siyah kahve deri koltukları çok beğendim ama diğer şeyleri spor paket olsun gibi veya gui logosu başka pakette.geneli spor paket ama diğer paketlerden bir iki ufak eklenti olabilirmi kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefansalvatore -- 21 Eylül 2013; 19:53:39 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_37083700/mpage_156/tm.htm

Forumda giulietta kullanıcılarının konusu var. Orada bu araca sahip olanlardan bilgi alabilirsiniz. Otomobil genel bölümünde size yorum yazacakların çoğu içine bile binmemiş olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

http://forum.donanimhaber.com/m_37083700/mpage_156/tm.htm

Forumda giulietta kullanıcılarının konusu var. Orada bu araca sahip olanlardan bilgi alabilirsiniz. Otomobil genel bölümünde size yorum yazacakların çoğu içine bile binmemiş olanlar.

biliyorum o konuyu araştırdım ama ora genelde durgun diye buraya açtım.
  • Peki ben cevaplayım o zaman;
    1- Pedal takılması ve vites topuzu kapağının kırılması ilk gelen partilerde olan bir sorundu. Artık tırtıklı pedal altlığı mevcut tüm julyetlerde. Şu an böyle bir sorun yok. Ayrıca o pedal sürekli takılıyor falan değildi. Önce sonuna kadar basıp sonra ayağın yan kısmıyla sola doğru ittirmek gerekiyordu.

2-Sürüş keyfinin tct-manuel olmasıyla ilgisi yok. Ama 105 bg dizeli alırsanız sürüş keyfi azalır tabi.

3-Bir paketten diğerine ekleme olmaz. Şu olabilir; deriler için collezione pack alıp spor pakette eksik olanları sonradan serviste vs taktırabilirsiniz.

Son olarak 2014 modeller iç mekanı makyajlı olarak gelecek. Dışı neredeyse aynı. Beklemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Peki ben cevaplayım o zaman;
    1- Pedal takılması ve vites topuzu kapağının kırılması ilk gelen partilerde olan bir sorundu. Artık tırtıklı pedal altlığı mevcut tüm julyetlerde. Şu an böyle bir sorun yok. Ayrıca o pedal sürekli takılıyor falan değildi. Önce sonuna kadar basıp sonra ayağın yan kısmıyla sola doğru ittirmek gerekiyordu.

2-Sürüş keyfinin tct-manuel olmasıyla ilgisi yok. Ama 105 bg dizeli alırsanız sürüş keyfi azalır tabi.

3-Bir paketten diğerine ekleme olmaz. Şu olabilir; deriler için collezione pack alıp spor pakette eksik olanları sonradan serviste vs taktırabilirsiniz.

Son olarak 2014 modeller iç mekanı makyajlı olarak gelecek. Dışı neredeyse aynı. Beklemenizi tavsiye ederim.

diğer tarafa da msj gönderdim bu arada.

ama yine de tehlikeli değilmi.sonuna kadar gidip sola doğru ittirince o şekil kalması.bu problem varmıdır hala.

acelemiz yok. illa gui de olucak değil ama özellikle sürüş keyfi yol tutuş falan baya bahsedilmiş.ondan merak ettim.

• quote:

Peki ben cevaplayım o zaman;

Makyajlısının resimleri var mıdır hocam?

• Mesajımda yazdığım gibi o dediğiniz sorun çözüleli 3 yıl oldu. Hala neyin tehlikeli olabileceğini söylüyorsunuz anlamadım.

http://cars.uk.msn.com/motorshows/frankfurt-motor-show/alfa-romeo-giulietta-facelifted-for-the-2013-frankfurt-motor-show#image=1

Makyajın fotoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.professor -- 21 Eylül 2013; 21:22:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo Giulietta ve lpg
    12 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo gulietta alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mesajımda yazdığım gibi o dediğiniz sorun çözüleli 3 yıl oldu. Hala neyin tehlikeli olabileceğini söylüyorsunuz anlamadım.

http://cars.uk.msn.com/motorshows/frankfurt-motor-show/alfa-romeo-giulietta-facelifted-for-the-2013-frankfurt-motor-show#image=10

Makyajın fotoları

mesela verdiğin linkteki jantlar hangi pakete giriyo.o şekiller çok hoşuma gidiyo.heralde jantları da istediğimiz gibi seçemiyoruz okumuştum sanırım paketlere tabiiymiş.

• Mesajim bulunsun mobildeyim ayrintili inceleme yapacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Benim de o yönde ciddi şüphelerim var
  • Alın keyfinize bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Mesajim bulunsun mobildeyim ayrintili inceleme yapacagim

çok iyi olur. alfa guiye sahipsin sanırım. tecrübelerini paylaşırsan gerçekten çok iyi olur.
  • 1 günlüğüne kiralamış ve 1200km yol yapmıştım. Genel olarak başarılı bir araç. 64bin gibi fiyatlara mantıklı bir seçenek.

Eğer almayı düşünürsen 1 gün kiralamanı öneririm. Budget'dan kiralayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore
    Grammar kitabi ariyorum

Beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 21 Eylül 2013; 21:45:47 >
  • quote:

quote:

Grammar kitabi ariyorum

Beyler?

• quote:

quote:

Grammar kitabi ariyorum

Beyler?

İnşallah çocuğuna arıyordur
  • quote:

quote:

Grammar kitabi ariyorum

Beyler?

olayı anlamadım. belki babam yaşındasınız bilmem. ama ergen değilim 24 yaşındayım. ingilizceyi bi türlü tam öğrenemedim. ayıp mı şimdi bu anlamadım yani.
  • quote:

quote:

Grammar kitabi ariyorum

Beyler?

• quote:

quote:

quote:

Grammar kitabi ariyorum

Beyler?

olayı anlamadım. belki babam yaşındasınız bilmem. ama ergen değilim 24 yaşındayım. ingilizceyi bi türlü tam öğrenemedim. ayıp mı şimdi bu anlamadım yani.

O adamda biraz sıkıntı var dostum, yabanci dili sadece ilkokulda ogretiyorlar falan saniyor bosver cehaletine ver.

• quote:

quote:

quote:

Grammar kitabi ariyorum

Beyler?

Boşver kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Boş işlerle uğraşan çok forumda kendilerine hafiyelik mesleği edinme çabası içinde olanlarda çok... Keyfine bak...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.