Şimdi Ara

alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (466. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.990
Cevap
49
Favori
894.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the.professor

quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Arkadaşlar,

Bazı arkadaşlarımızın aracında box bazılarında yazılım var bazılarında ise bunları yaptırmak istemenin hevesi var bende olduğu gibi.

Bu haftasonu yine istanbul park'ın yanında buluşalım, hem yüzyüze tanışalım hem araçlarımıza bakalım hemde çok daha net bilgiler alırız. Hatta yazılımlı araçlar ile yazılımsızları da deneme ve farkı görme imkanımız olur.

Sonra beraber birşeyler yer dağılırız.

Bazı arkadaşlarımız farklı illerde onlarıda yazmak istedim belki haftasonu başka bir iş için istanbula yolu düşenler olabilir (Başka ve doctoryücel gibi)

Bazı arkdaşlarımızda araçlarını satmış olabilir evrenalpar gibi ama belki 3-5 tane giulietta yan yana görmek farklı gelebilir.

1 kişi bile geliyorum derse ben geleceğim, cumartesi tercihimdir ama çoğunluğa göre ayarlayabiliriz.

Genellikle bir bahane ile yazıştığım arkdaşların isimlerini yazdım ancak forumdaki tüm arkadaşlarımız için geçerli bir davet

Arkadaşlar var mı gelmeyi düşünen bu hafta sonu olur hafta içi 6'dan sonra olur,siz ne düşünüyorsunuz ?

@evrenalpar @gold81 @Porscheuz @endustry @joz @the.professor @atakemal @pilotlaw @Baskan` @doctoryucel @bonasera @Ormanci[/mentio @elninoartist @cool2hate @Clemenza' n] @burak reis

Ben izmirde yaşıyorum

gelebilirim aslında saat kaç gibi

• Bu hafta kimseyi toplayamadım :) Haftaya gelen olursa gideriz, gelmezler ise senle beraber gideriz Ata cumartesi veya pazar veya saat 6-7 arası hafta içi sanada uyarsa.

Bu arada şirkette vtec'li civici olan bir arkadaş ile deneyelim diyoruz, belki haftaya haftasonu için kendisi de gelecek bizim istanbulparkın arkasına, aracı emsallerine göre biraz daha kondisyonlu video falan çekmişlerde 1-2 boyu var diğer vteclere,arada sırada arkadaşları ile çıkıp yürüyorlarmış.
    Araca bende binmiştim alt devirler berbat ama 5500 sonrası vtec muhabbetinden sonra gücü hissettiriyor bakalım ne olacak.

Bu yüzden size sorum var mı hiç vtec honda ile kalkan veya roll yapan ? Malum bizim stock araba ile rezilde olmayalım , bizim araç azda olsa biraz geride görünüyor aşağıdaki kıyaslamalarda

http://www.zeperfs.com/en/duel3138-3338.htm

• Vtec'i havada karada yersin.Aşağılarda basarsanız zaten şansı sıfır.O muhtemelen yüksek devirde denemek isteyecek ki doğrusuda bu..Ancak yinede Alfa'ya karşı şansı olmaz..140'tan sonra arayı ciddi bir şekilde açarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porscheuz

.........................

Magneti Marelli Fiat, Alfa Romeo ve Lancia'nın yedek parçlarını üreten marka, Alfa Romeo'yu Novitec'ten daha iyi tanıdığı kesin ve bence güvenilir.

...........................

Şirket detaylarını bilmiyorum ama Magneti Marelli bizzat FIAT grubunun altında yer alan markalardan birisidir. Otomotiv aksamları geliştirir, sizin baktığınız box gibi aftermarket ürünleri geliştirir ve bunların dışında yarışlar için parça geliştirir. Hatta yanılmıyorsam TCT'nin geliştirilmesinde de payları var.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kensai-X -- 15 Eylül 2013; 2:32:34 >
  • http://www.zeperfs.com/en/duel3138-3338.htm

ilgili linkte alfanın 0-100 km hızlanması 8.4 sn olarak görünüyor, veri doğru ise 170 hp lik bir araç için çok kötü bir sonuç.

Bu ara kampanya var sıfır giuli almayı düşünüyordum ancak hayal kırıklığına uğradım. Yanlış hatırlamıyorsam fabrika verilerinde 7.0 sn gibi bir süre yazıyordu 0-100 için.
    Bu kadar fark olması ilginç , otomobil dergilerinin birinde de 0-100 7,8 sn olarak görmüştüm. Böyle ise 200hp lik 208 gti'ya kayabilirim.
  • Teknik verilerde manuel 7.8, TCT 7.7 sn.
  • Adana'da yaşıyorum malesef katılamayacağım. Bir gün İstanbul'a yolum düşer ise haberleşelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonasera -- 16 Eylül 2013; 10:40:06 >
  • dizel alfaların yakıt ortalaması nedir arkadaşlar kullananlardan yorum alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

http://www.zeperfs.com/en/duel3138-3338.htm

ilgili linkte alfanın 0-100 km hızlanması 8.4 sn olarak görünüyor, veri doğru ise 170 hp lik bir araç için çok kötü bir sonuç.

Bu ara kampanya var sıfır giuli almayı düşünüyordum ancak hayal kırıklığına uğradım. Yanlış hatırlamıyorsam fabrika verilerinde 7.0 sn gibi bir süre yazıyordu 0-100 için.
    Bu kadar fark olması ilginç , otomobil dergilerinin birinde de 0-100 7,8 sn olarak görmüştüm. Böyle ise 200hp lik 208 gti'ya kayabilirim.

Hersey kalkis degil bence alfayi bir kullan gercekten karakteri olan tarzi olan bir yol tutusu var. onu kullanmak gercekten eglenceli.

• 22 Eylul deki Testival e katilacak olan varmi aranizda?
  • bekoksk kullanıcısına yanıt
    6 litre, sehirlerarasi 4.3 gittigim oldu, genelde 6 litre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonasera

Adana'da yaşıyorum malesef katılamayacağım. Bir gün İstanbul'a yolum düşer ise haberleşelim :)

Adana'da da çok sayıda Giu görmeye başladım. Hatta daha bu sabah benim plakanın harf grubunda gördüm hem da aynı renk.
  • Uzun araştırmalar sonucu , kırmızı 1.6 jtd giuletta aldım sıfır .. 3 aydır kullanıyorum uzun yollar yaptım .. Sonuna kadar da limitleri zorladım .. Alf70 isimli kullanıcının yazdıklarıyla soğuduğum araca aşık oldum.. Arkadaşlarımda 1 kasa da a180 de var , astra dizel gani zaten.. Yol tutuş olarak özellikle bambaşka bir hissiyat yaratıyor dynamic'i .. İç malzeme kalitesine gelince , direksiyondaki tuşları beğenmedim sadece gerisinde denilen hiç bir şeye katılmıyorum italyan çizgisini bozmadan sade şık ve ortalamın üstünde bir kaliteye sahip... Rolls royce ile karşılaştırır gibi yorum yapan alfa sahibi arkadaşım fake olduğu kanaatindeyim

• İstanbul park, Safety Car. Bence harika olmuş..!

alfa romeo giulietta REVEALED 2010

@oquzdag hocam var mı bir gelişme?
  • mubudak M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Herkesin aynı düşüncede olması beklenemez tabi ,ayrıca hakkında en çok şehir efsanesi olan markaların başında geliyor Alfa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

İstanbul park, Safety Car. Bence harika olmuş..!

alfa romeo giulietta REVEALED 2010

@oquzdag hocam var mı bir gelişme?

Galerilere bakıyorum. 170 lik tct ile takas yapacağım. Araç bulur bulmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Hayırlı olsun hocam. Herkesin aynı düşüncede olması beklenemez tabi ,ayrıca hakkında en çok şehir efsanesi olan markaların başında geliyor Alfa..

Bugün 120 gibi bir hızla hatrı sayılır bir viraja girdim virajın sonuna kadar 1 gram sapmadı , virajın en sonunda çok keskinleşti dönüş , arka attı ama esp ile hemen toparladım rahatlıkla.... Bunun yanında malzeme kalitesi bir bentley değil muhakkak ama 1 kasadan veya a3 den kötü diyene , boş adam gözüyle bakarım.. Dizel motoru daha guclu olsa olurmuş bu spor görünüme ama her şey gayet yeterli

• Evet arkadaşlar herkese iyi günler.Yaklaşık 3 seneden biraz fazladır kullandığım aracımı yeni bir araç aldığım için satıyorum.Daha henüz sahibinden.com adresine ilan vermedim.İlan vermeden önce sizleri haberdar etmek istedim.2-3 güne kadar orayada ilan vereceğim zaten.Araç 2011 model metalik lav kırmızı ve 1.4 170 beygir olan versiyondur.Sadece 16000 km'de.İnanın plakasını söksem sıfır araba diye galeride satılabilecek kadar temiz bir araç.Kapalı garaj arabası.Cam tavan ve spor paket 1 opsiyonı ile aracı getirtmiştim.Bu özelliklerine ilaveten 3.5 cm eibach pro-kit serisi yaylar, 18'' orjinal füme qv jantlar, çift difüzyör, qv armaları vede BMC marka kutu içi hava filktresi mevcuttur.Aracı alacak olan kişiye yine aracın orjinal olan 17'' jantları ve üzerindeki pirelli cinturato marka lastikleri, orjinal yayları ve hava filtresi ile orjinal tek çıkışlı difüzyörüde verilecektir.Şimdilik bu kadar yazıyorum.İlgilene olursa bana 0542 434 94 35 no'lu telefondan ulaşıp detayları öğrenebilir.Herkese saygılar...

• öncelikle mrb.bi araç düşünüyoruz.acelemiz yok ben de araştırayım dedim.bu araçla ilgili birkaç sorum var.yardımcı olabilirseniz çok iyi olucak.

1.birtakım problemler dolaşıyo.pedal vites kalitesizlikleri ile ilgili vs...özellikle kullananlar arkadaşlar cvplarsa çok iyi olur.güvenebilirmiyiz.yoksa illa bu problemler çıkıyomu.mesela pedal takılıyo videosu falan vardı.tehlikeli açıkçası.

2.aracın sürüş keyfinden bahsediliyo ve özellikle tctlisinden bu da heralde otomatik oluyo.ben otomatik sevmiyorum.manuel alsak etkilermi sürüş keyfini.

3.bir de bunların paketleri varmış.bir paketinden diğer pakete ekleme yapabiliyomuyuz.mesela ben collezione daki siyah kahve deri koltukları çok beğendim ama diğer şeyleri spor paket olsun gibi veya gui logosu başka pakette.geneli spor paket ama diğer paketlerden bir iki ufak eklenti olabilirmi kısaca.

• ciluuuetta
  • 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.