Şimdi Ara

alfa romeo 156 alınırmı 13000 km 34 000 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alfa romeo 156 alınırmı 13000 km 34 000 ytl ..çok çok kararsız kaldım

• Bence 36.000 ytl ye 0km Opel vectra 1.6 Essentia al +spor paket =36.000 ytl ediyor opelde indirim şu sıralar kaçırma vctrada 8 bin küsür ytl indirim yapılmış
  • 2004 model 156 sele speed 2000 cc
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

2004 model 156 sele speed 2000 cc

Bence alfa-romeoyla hiç uğraşma ,zaten 156 lar artık üretimden kalktı ayrıca alfalar çok benzin yakar sen sıfır vectralara bak
  • opel vectraya bindim ışıklarda geçilmekten bıktım sattım ..motoru cansız ama konfor süper uzun yol arabası ..hafta sonu 200 km yol yapacanki araba kendine gelsin ..şehir içi kullanım için uygun değil hantal artı 36 ya vermezler metalikti şuydu buydu derken 42-43 u bulurda ama vectra aldım sattım 2005 comfort tatmin etmdi beni ..
    alfa romeo 156 sele spped çok rız çıkartırmı bekleyip 159 2. ele düştüğündemi alsam acaba
  • benzin sorun değilde .. çünkü senede 2 kez tatile çıkarım oda 2000-3000 km yol yaparım gerisi hastane ev ev hastane arada hafta sonu bir yere gidersem o ..benzin üretimden kalkmadığı sürece sorun değil yakması ..tabiatta enerjinin korunumu kanunu vardır.. yakıyorsan gidiyorsundur demektir yakmıyorsan gitmiyorsundurr
  • hocam eğer sıfır vectra o paraya kadar düştüyse kaçırma derim
    34 verdikten sonra 36 da verilir ama şu da var alfa-romeo 156 opel vectra'dan daha performanslı daha prestijli daha konforlu(bence)
    üstelik selespeed şanzıman imkanı da sunuyor
    yani f1 araçlarındaki sistemin aynısı direksiyondan değiştirisyorsun vitesi
    ayrıca 2.0 motorlu olduğu için vectra'dan kat be kat daha performanslı
    vectra 1.6'ya bin basar
    dayımda vectra 1.6 var kaç sefer sürdüm arabayı 180-183 km/h yapıyor ötesine gitmiyor
    kasa ağır olduğu için zayıf kalıyor ve çok yakıyor
    alfa-romeo 156'ın üretimden kalkması onun kötü olduğunu göstermez
    parçaları da çok pahalı filan değildir
    senin opel'in nasılsa o da öyledir
    üstelik artık eskisi gibi servis-parça sorunu da yok
    distribütörlük tofaş'a geçtiğinden beri birmot servisleri alfa-romeo servisliği de yapmaya başladı
    parça da kolay bulunur
    +
    çok da sorunlu bir araç değildir

eğer yolda dikkat çekmek,fark edilmek ve presijli,performanslı bir araç istiyorsan 156 2.0 doğru bir seçim olacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2002 Peugeot 307 XR 18.000-YTL ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vectrayı daha doğrusu general motorun hiç bir arabasını almam ..batıyor o şirket .. habire işçi kıyımı yapan bir firmadan ne beklenir ..vectrayı sildik zatende ..çıkacak astra sedanlarındanda umudum yok ..ama alfa romeo ? bu arabayı alsammı lmasammı off off..ben çok titiz bir adamımdır ..alışverişte kılı kırk kez yarmazsam olmaz..kontağı çevirdiğimde edirneden rizeye sorunsuz gidebilmeliyim arabamla..alfa romeo böylemidir acaba
  • quote:

kontağı çevirdiğimde edirneden rizeye sorunsuz gidebilmeliyim arabamla..alfa romeo böylemidir acaba

kesinlikle gidebilirsin
    sana şunu söliyim hocam
    bizim bi müşterimiz vardı onda 1.6 motorlu 146 vardı 96 model
    araba 2002 senesinde satıldı
    inanırmısın araba garanti bittikten sonra hep bize geldi bakıma filan
    4 sene boyunca arabanın genel bakımlarından başka hiçbir işlem yapmadık araca
    onlarda yağdır,frendir vs.genel yapılan işler
    araba öyle büyük bir sorun açmadı
    bir sefer radyatör değişecekti
    o da bizde yoktu
    antalya'yı aradık orda da yoktu
    mecburen istanbul'dan getirttik parçayı
    o da 2 gün içinde geldi
    ama sonuçta geldi
    yani senin yerinde olsam kesinlikle alırdım 156'yı

eğer imkanın varsa 159 1.9 jtd tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 25 Mart 2007; 14:40:24 >

• bir sene içerisine bir opel vectra aldım perfonmansını beğenmedim şanzıman arızası çıkartıyordu vectra aldım sattım ..sonra megane alalım dedik hadi çok tutuyor diye motor mukemmel işçilik sıfır ..fırıncı arabası olmuş sattım sonra hadi bari cip alayım dedim gittim bir freelander cip aldım yenisini alsam 123 milyar bir arbaya o kadar para bağlanmaz değmez ..ben öyle bir araba alayımki yıllarca satmak istemeyeyim motoru güçlü olsun işçiliği en üst seviyede olsun ..asfalt sesi ve madonnadan başka ses gelmesin ..servisinde prens mumelesi göreyim acaba bozulacakmı diye düşünmeyeyim ..şekli şemalı düzgün olsun sedan olsun kışın donmasın yazın yanmasın yakıtı uygun olsun benzinli olsun .. VARMI böyle bir araba
  • 156 Selespeed'ler için hızlanma değeri katologda 0-100 km için 8,7 verilir. Gayet iyi bir rakam. Ayrıca ben Ankara'da oturduğum için servis sıkıntısı çekmiyorum. Parçalarının ve servisinin ekstra pahalı olması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Hatta abartmıyorum son 3 gidişimde ufak tefek işler olduğu için para bile almadılar. Son sefer sol arka lastikten çivi çıkarttılar. Ne vericem dedim...Canın sağolsun boşver dediler.
    Ehhh benzin olayı içinde; az kullanıyorsan ve performans seviyorsan hiç düşünme derim... Hatta düşünürsende LPG'yi 156'lara burada yetkili servis kendisi takıyor. Kullananlarda epey memnunmuş.
    Benimde hayalim 13-14 milyar biriktirip seneye 98-99 model 2000 motor bir 156 alıp LPG takmak. 147 ile dönüşümlü kullanırım diyorum. Hatta çok iyi sonuç verirse 147'yi satmayı bile düşünebilirim o zaman. Hem 155 beygir hemde LPG ferahlığı. Arada çok km yaptığım günler babamdan LPG'li Spring alıyorum. Az yakıtı var ve aracın kilometresi artıyor diye düşünmüyorum. Ama az yakıtlı ve kilometresi artsada rahatsızlık duymayacağım ayrıca performansı yerinde bir Alfa kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olur.

Ayrıca 1.6 olsa 34 çok diyecektim ama o kadar az kilometreye 2.0 Selespeed gayet güzel. Yol tutuşu, direksiyon ve fren hissi, karizması, iç mekanının sıcaklığı adamı kendine bağlar hastalık yapar. Paran hazırsa Alfisti olmak için bekleme derim. Matrix'deki kırmızı hap gibi. Alfa'yı bir kere tadınca geri dönüşü yok... Bağımlılık yapar. Hele 2.0'ı nasıl olur bilemem.

• 159 74 milyar ..2. ele düşmesi lazım ..temiz bir tane 2. eli aklımdan geçmiyor değil 156 zaten üretimi bitti ..2. el 159 jts 5000-25000 km arası siyh 17 jant şöyle ..full olan ..herhalde 2. ele düştüğünde 10 -15 kırılır fiatından sanırım
  • parası hazır para sorun değil ..bu arabanın altı yere değermi yerden yüksekliği kaç santim abartı bir kasisten geçsem farketmeden altı yere çarparmı ..ve motor muhafaza kapağı plastikmi yoksa sacmı
  • 159'dan performans istiyorsan ya modifiyeye gireceksin ya da 2.2 veya 3.2'sini alacaksın. (2.2 185 beygir satılmıyor Türkiye'de)
    Araba çok ağır, 1600 kg civarı... Hem yakıtı hemde performansı 1.9 için çok ideal değil. 1.9 dizeller ise az yakıtlı fakat çok fazla seri değil. Chip tuning ile 183 beygir olur diyordu bir arkadaş.
    156 ve 147'ler yere çok yakın değil. Altı yere sürtmüyor fakat çok sert süspansiyon var ve premium class araçlar için kasislerde veya çukurlarda sert süspansiyon darbe sesi yapıyor. Aracın memnun olmadığım tek tarafı bu. Ama yol tutuşu için o sesi müzik sesi ile kapatıyorum. Yüksek tonajlı Heay Metal ile sesleri perdeliyorum. Fakat koltuklar muazzam konforlu. Annem kendi Civic'inden inip benim 147'ye binince, benim Civic'in koltukları çok rahatsız seninkiler muazzam rahat deyip duruyor. Ayrıca koltuklar adamı iyi sarıyor.

Bu arada geçen 159'ların 2. ellerini gördüm. 65 civarıydı internette. Performanslı olsun dersen 156 gerçekten iyi seçim. 150 beygirve kısa oranlı şanzıman ve gücün yola iyi aktarılması ile 156 2.0 gerçekten tatminkar sonuç verir kendi sınıfı için. Ama üretimde olan daha büyük ve yeni bir araç dersen 159'lar hali hazırda bekliyor.

• 34 milyara araba bulmuşsun 13000 km 2000 cc deri koltuk şu bu sele den speed li ..daha ne arıyorun ..diyorum kendi kendime..tamamen ozulsa ne olacak altı üstü mekanik bir araçç yapılır.. sonrada ya acaba başkası olursa iye düşünüyorum
  • hoca sen bi kararsızlık içindesin anlaşılan ama arabayı test bi şöyle performansını hisset konforunu,prestijini yaşa,yoldaki farkını anla
    sonra zaten almak isteyeceksin
    o km'de o paray gayet güzel bir seçim olacaktır
  • Başkası ne olursa? Orası anlaşılmıyor...Bozukluk mu? Arıza mı yoksa başka uygun bir model mi?
  • quote:

beni mahcup edermi veya ne biliim tatmin edermi 2004 öncekiler göz tırmalayıcı derecede tipsiz buda birkaç yıl sonra öyle olurmu acaba

mahcup etmez aksine tatmin eder
    tipsiz filan değil
    bakışları zaten tamamen dikkat çekmek için yapılmış gibi
    şahsen yolsa 147-156 görsem dikkatle bakıyorum o arabalar giderken
    çok dikkat çekiyor taarımından ötürü
  • ankara üstünde araç .. neden satıyorlar acaba ..fabrikasyon hatası filanmı acaba ..birde şunu düşünüyorum bir daha asla alfa156 siyah 13000 km o fiyata araba bulamayacağım ..çünkü yok artık ..bu arabada klasik olacak gibi duruyor ..alfanın bence klasik olacak bir arabası..son 10 yılın araba tarihine geçecek bir araba bu ...ben 19 yaşında 1959 model vosvosla başladım bu işe ..bu araba klasik olacak bir araba bence..yoksa gözümdemi büyütüyorum ya ..ama hislerim öyle diyor ..bu araba güzel ve herdaim binilir gibi sanki ..yeterki yürüyen aksam çok ciddi sorun çıkartmasın
  • başka bir şey olursa derken ..mondeo çıkacak çok hoş araba ama ...ama tüm firmalar 3-5 yılda bir araba değiştiriyor.. o yüzden al sağlam bir tane bin gitsin diyorum ..diyemiyorum ..alfa 156 aldığımda yıllarca binebilirmiyim acaba
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.