Bildirim
2002 Peugeot 307 XR 18.000-YTL ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
abi bu full olanımı? bizim enişte 2002 siyah 307 (full+full) 20000 ytl ye satıcam diyodu.ama sen kilometresini ,kaç cc oldugunu felanda yazma gerek -
XR baz modelidir aksesuarsız
XT ise aksesuarlı olan
18bin ytl fena değil gibi, araba temizse düşünebilirsin -
Peugeot'a sorunlu araba diyorlar, yukarıda yazdığım model araçta en çok ne gibi problemler yaşanmış bilen varmı?
Bu arada araç 55.000 km.de
Teşekkürler. -
kim diyo ya, fordcular diyo, ben de diyorumki ford sorunlu -
Ben geçen ay 1,6XT 41000 km de bir 307 sattım.19000 e sizin fiyat donanım seviyesine göre normal. -
kaç modeldi acaba araba
quote:
Orjinalden alıntı: jackal73
Ben geçen ay 1,6XT 41000 km de bir 307 sattım.19000 e sizin fiyat donanım seviyesine göre normal.
-
Pardon model yazmayı unutmuşum 2002 model 307 XT 41000km. -
2004 öncesi pejo 307 modelleri sorunludur sakın almayın kaç defa yazıldı konusuldu burda -
Yine başladık 307 muhabbetine arkadaşım ben 4,5 sene kullandım 1 tane sorun yaşamadım.
Sen ne sorun yaşadın yazarmısın? Kendi yaşadığını soruyorum ama, sağdan soldan duyduklarını değil.
quote:
Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino
2004 öncesi pejo 307 modelleri sorunludur sakın almayın kaç defa yazıldı konusuldu burda
-
eldenmi sattın yoksa galeriye falanmı verdin fiyat model ve km göre iyi çünkü (uygun manasında)
quote:
Pardon model yazmayı unutmuşum 2002 model 307 XT 41000km.
-
Ben elden sattım galeri 17 ye alırım demişti
Fikir vermesi açısından yazıyorum
Dün bi galeride gördüm 307XT 2003 model triptonic 50000 de 21750YTL istiyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: eflatun
eldenmi sattın yoksa galeriye falanmı verdin fiyat model ve km göre iyi çünkü (uygun manasında)
quote:
Pardon model yazmayı unutmuşum 2002 model 307 XT 41000km.
-
Walla fiyat iyi fakat arac XT mi XR mi bu önemli onu bi araştır bence XT ise hemen al ama XR ise zaten fiyatlar o şekilde. -
valla geçen gün yağmur yağmış 307 nin direksiyon dönmüyor.1000 ytl masraf.direksiyon la ilgili mekanik bir aksama su kaçmış.yuhh be.bu arabalar biraz hassas sanırım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sandık motor nedir
- c segment suv araçlar 2025
- aracı sağdan geçmek cezası maddesi
- toyota corolla kilit işareti yanıp sönüyor
- opel astra k 1.6 cdti kronik sorunlar
- opel mokka 2021
- ford transit elektrikli fiyat
- mercedes-maybach s600 fiyat
- toyota highlander türkiye fiyatı
- reev fancy fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X