Şimdi Ara

alfa Romeo 156

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alfa Romeo 156 nasıldır alırken nelere dikkat etmek gerekir özellikle 98 model manuel 1.6 ts ler hakkında bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kişisel görüşüm; bu tür bir araba alırken, almamaya dikkat etmek gerekir. Eğer büyük şehirde değilsen, herşeyiyle sorun olacak bir araçtan bahsediyoruz. Bu araçların en önemli sıkıntısı, tamircilerin genelinin bakmak istemedikleri araçlar olmalarıdır.
  • webbie kullanıcısına yanıt
    dünyanın merkezinde yaşıyorum ama sıkıntı 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: muratk19

dünyanın merkezinde yaşıyorum ama sıkıntı 😂
    Greenwich'te yaşıyorsan, yedek parça konusunda çok sıkıntı çekmeyebilirsin. Çorum'da yaşıyorsan, alacağın Alfa Romeo muhtemelen tamircilerin elinde deneme tahtasına döner ya da hiçbiri zaten tamir etmekle uğraşmak istemez.
    haklısın arabayı leblebi yerine kavurmaya çalışabilirler en iyisi şimdilik uzak durmak 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Kişisel görüşüm; bu tür bir araba alırken, almamaya dikkat etmek gerekir. Eğer büyük şehirde değilsen, herşeyiyle sorun olacak bir araçtan bahsediyoruz. Bu araçların en önemli sıkıntısı, tamircilerin genelinin bakmak istemedikleri araçlar olmalarıdır.
    Daha önce 156 sahibi oldunuz mu acaba
  • OTTOMAN_67 kullanıcısına yanıt
    piyasası olmadığını kabul edersek fiyatlar çok artmamis mi araba için ucuz ona lafım yok ama 2000 öncesi 1.6 ts ler bile 22 23 istiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V
    16 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo 156 Mk1 Oto teyp
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

Daha önce 156 sahibi oldunuz mu acaba

Alıntıları Göster
    Laf sokma hazırlığı cümlesi ile vakit kaybetmeden, doğrudan konuya girseydiniz ikimiz de fazladan enerji harcamamış olurduk. Yazımı tekrar okursanız, Alfa Romeo sahibi olup olmadığımı anlayabilirsiniz.

Ayrıca, hayatımda fil de beslemedim ama fillerin çok yemek yediğini de biliyorum.
  • quote:

Laf sokma hazırlığı cümlesi ile vakit kaybetmeden, doğrudan konuya girseydiniz ikimiz de fazladan enerji harcamamış olurduk. Yazımı tekrar okursanız, Alfa Romeo sahibi olup olmadığımı anlayabilirsiniz.

Ayrıca, hayatımda fil de beslemedim ama fillerin çok yemek yediğini de biliyorum.

Alıntıları Göster
    Olup olmadıgınızı sordum kötü niyet yok bunda
    Yazınızdan olup olmadıgınızı anlamadım
    Olduysanız sorunları neymıs soylermisiniz
    Ben 156mk 2 kasa kullanıyorum sorun yaşamadım çok şukur
    Şu dediğin doğru küçük şehirde yaşayan aracın once ustasını arasın sonra aracı arasın

• OTTOMAN_67 kullanıcısına yanıt
    satiyorsan bakalım 😂

• quote:

piyasası olmadığını kabul edersek fiyatlar çok artmamis mi araba için ucuz ona lafım yok ama 2000 öncesi 1.6 ts ler bile 22 23 istiyor
    Doğana şahine 16-18bin istenen yerde mk1 2.0 araca 22 az bana kalırsa.
    Bu aracları genelde daha önce kullananlar tekrar alıyor. Hiç almamışlar ise bazı sorun yaşayanların ve araç hakkında bilgisi olmadığı halde ordan burdan duydukları ile yapılan yorumlar ile araçtan kaçıyor. Bende ilkkez alfa alacağım zaman senin durumun ile çok karşılaştım. Siz kendiniz karar verin
    Şuan mk2 kasa 1.6 manuel kullanıyorum 2019 başlarında satıp mk2 kasa 2.0 manuel alacağım
    Sorunlu olsa sence tekrar alfa 156 alırmıyım.
  • quote:

satiyorsan bakalım 😂
    Yok şuan satmıyorum 2019 da satıp mk2 2.0 alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

Olup olmadıgınızı sordum kötü niyet yok bunda
    Yazınızdan olup olmadıgınızı anlamadım
    Olduysanız sorunları neymıs soylermisiniz
    Ben 156mk 2 kasa kullanıyorum sorun yaşamadım çok şukur
    Şu dediğin doğru küçük şehirde yaşayan aracın once ustasını arasın sonra aracı arasın

Alıntıları Göster
    Bu tür durumlarda düştüğümüz hatalardan biri, kendimizden yola çıkmamızdır. Bakın, Alfa Romeo 156 sahibi olduğunuz için bizden daha fazla bilgi ve yorum hakkına sahip olmanız doğaldır ama sizin otomobilinizin sorun çıkarmamış olması, Alfa Romeo'ların sabıkalarını örtmüyor.

Siz "Sorunsuz kullanıyorum" diyorsunuz ve gayet tabii ki doğru söylüyorsunuz. Ancak, aşağıda bağlantısı olan yorumda ise, kullanıcı arkadaş 1 yıl içerisinde yaşadığı sorunları sıralamış, ki zaten bahsettiğimiz araba Japon değil İtalyan, yani "Dayanıklılık" değil "Sürüş dinamikleri" ile iddialı olan bir otomobil.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/118256441

Forumdaki TSI konularını da biliyorsunuz. İnsanlar kendi arabalarına öyle bir aşık oluyorlar ki, sanki arabaları çok yaksa ya da arıza yapsa, kendileri ile dalga geçilecekmiş gibi tepkiler veriyorlar.

Alfa Romeo ile ilgili net bir konu var, ki siz de buna itiraz etmemişsiniz. 20 yaşında olan ve motoru FIAT otomobillerdekiler ile aynı olmayan bir Alfa Romeo'nun Anadolu'nun herhangi küçük bir şehrinde sorun çıkarması demek, insanın hayattan soğuması demektir. Hatta, devamlı gittiğiniz ustanız size "Megane alma" dediyse, yeri geldiğinde bu sözü bile dinlemek zorunda kalırsınız.

• quote:

Bu tür durumlarda düştüğümüz hatalardan biri, kendimizden yola çıkmamızdır. Bakın, Alfa Romeo 156 sahibi olduğunuz için bizden daha fazla bilgi ve yorum hakkına sahip olmanız doğaldır ama sizin otomobilinizin sorun çıkarmamış olması, Alfa Romeo'ların sabıkalarını örtmüyor.

Siz "Sorunsuz kullanıyorum" diyorsunuz ve gayet tabii ki doğru söylüyorsunuz. Ancak, aşağıda bağlantısı olan yorumda ise, kullanıcı arkadaş 1 yıl içerisinde yaşadığı sorunları sıralamış, ki zaten bahsettiğimiz araba Japon değil İtalyan, yani "Dayanıklılık" değil "Sürüş dinamikleri" ile iddialı olan bir otomobil.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/118256441

Forumdaki TSI konularını da biliyorsunuz. İnsanlar kendi arabalarına öyle bir aşık oluyorlar ki, sanki arabaları çok yaksa ya da arıza yapsa, kendileri ile dalga geçilecekmiş gibi tepkiler veriyorlar.

Alfa Romeo ile ilgili net bir konu var, ki siz de buna itiraz etmemişsiniz. 20 yaşında olan ve motoru FIAT otomobillerdekiler ile aynı olmayan bir Alfa Romeo'nun Anadolu'nun herhangi küçük bir şehrinde sorun çıkarması demek, insanın hayattan soğuması demektir. Hatta, devamlı gittiğiniz ustanız size "Megane alma" dediyse, yeri geldiğinde bu sözü bile dinlemek zorunda kalırsınız.

Alıntıları Göster
    Şuda var. küçük şehirde olup aracı çok seven arkadaşlar bakım zamanı kendine en yakın şehire bakım yaptırmaya gidiyor. Sonuçta araç hergun bi ordan bi burdan sorun çıkarmıyor. Bakımsızsa Alfa 156 ne yapsın
    Araç bakımsız ise hondada olsa toyotada olsa sıkıntı yaşatır.
    2007 honda civic alıp aynı ayında 8bintl masraf açan hondalar biliyorum. Bakımlı bakımsız farkı bu olsa gerek
    Bu araç yağ yakar 1000km 400ml kadar. Kitapçığında yazar. Sen buna uymaz yağı kontrol etmez bitirirsen Motor ne yapsın
    Temiz olanı araştırıp bulacaksın 1-2 fazla vereceksin seni gerçekten üzmez

• alinir kardesim alinir 147,156 ikiside alinir, cokta keyifli araclardir kendileri.. Alisilmisin disindaki markalara bilip bilmeden yorum yapan tipler yillardir bitmedi bu forumda. Hep derim bir marka ile ilgili bilgi almak icin o markanin forumuna gidin saglikli bilgi alin burada vakit kaybetmeyin.

• araba motor falan ustasi isen ya da paran bolsa al gitsin. her turlu halledersin.
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    ikiside yok 😂 Marea brava Palio ve alfa arasında kaldım bütçe Max 20

• quote:

Kişisel görüşüm; bu tür bir araba alırken, almamaya dikkat etmek gerekir. Eğer büyük şehirde değilsen, herşeyiyle sorun olacak bir araçtan bahsediyoruz. Bu araçların en önemli sıkıntısı, tamircilerin genelinin bakmak istemedikleri araçlar olmalarıdır.
    Bence de dikkat edilmesi gereken en önemli husus almamaya dikkat etmek
    Bir ara bende okumuştum biraz, başa dert açacak tipten bir araç olduğu hatırıma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Bence de dikkat edilmesi gereken en önemli husus almamaya dikkat etmek
    Bir ara bende okumuştum biraz, başa dert açacak tipten bir araç olduğu hatırıma geliyor.

Alıntıları Göster
    Biz bu tarz yorumlar yaptığımızda, araç sahibi arkadaşlar alınganlık gösteriyorlar. Oysa ki, aynı arkadaşlara soruyu şu şekilde sormakta fayda var;

- Türkiye'de az bulunan,
    - Yedek parça konusunda sıkıntı yaşatma ihtimali olan,
    - 20 yaşı devirmiş olan,
    - Özellikle motorunun seriliği ile bilinen ve bu nedenle de yanlış ellere geçmiş olma ihtimali taşıyan,
    - Yürüyeni nazik olan,
    - Tamirciler tarafından sevilmeyen,
    - Arıza çıkartma ihtimali görece yüksek olan bir otomobil almak ister misiniz?

Soruyu bu şekilde sorduğumuzda, muhtemelen hiçbiri satın almaya yanaşmayacaktır.

Kesinlikle öyle. Piyasası olmayan ve iyi markaların bile olsa ara modelleri vardır ya bilirsiniz çok tutulmayan, her türlü motorlu araçtan uzak durmak lazım. Tatsız tecrübeleyince anlıyor insan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.