Şimdi Ara

Alfa 4c 2013te satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfanın yeni spor otomobilinde 1.7 litre 300 beygir güç üreten bir motorun kullanacağı söyleniyor.
    Aracın 850kg olduğu varsayılırsa;bu güç 5 saniyenin altında 0/100km ve 300km ye yakın maksimum hız sağlayabilir.Aynı motor 159serisinin yerini alması beklenen Giulia'da da kullanılacak.
    Aracın tasarımı tüm alfalardan beklendiği gibi muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 2 Nisan 2012; 12:58:46 >

• Alfa asktir.

:)
  • bu araca bileniyorum . 150K nın altında girer ise tercih edilecek bir model, bir de beklediğim NS-X var bakalım o ne olacak.
  • Tek beğenmeyen ben miyim?
  • tam bir '' italyan işi'' olmuş! tasarım konusunda italyanlar çok başarılılar!tek kelimeyle ''muhteşem''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 2 Nisan 2012; 13:20:10 >
  • Bu nasıl mükemmel bir tasarımdır, birisi ağzımı kapatsın.
  • 1.7 Litre motordan 300 HP Vergiside düşük olur bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

tam bir '' italyan işi'' olmuş! tasarım konusunda italyanlar çok başarılılar! tek kelimeyle ''muhteşem''

.
  • Diyecek bir şey bulamadım. Mükemmel.
  • quote:

tam bir '' italyan işi'' olmuş! tasarım konusunda italyanlar çok başarılılar!tek kelimeyle ''muhteşem''

tasarımcıları şirketi ayrıda olsa alfa romeo fiat grubunun hatırlatayım ikiside italyan
    hatta maserati ferrari lancıada fıat grubu araçlar...
  • ilk defa ALFA IZGARASI bir aracın tasarım çizgisine uymuş.

TTye rakip mi olacak. olacaksa 70-100bin fiyatı olur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

quote:

tam bir '' italyan işi'' olmuş! tasarım konusunda italyanlar çok başarılılar!tek kelimeyle ''muhteşem''

tasarımcıları şirketi ayrıda olsa alfa romeo fiat grubunun hatırlatayım ikiside italyan
    hatta maserati ferrari lancıada fıat grubu araçlar...

geçenlerde bende bu konuya parmak basmıştım,bu fiattan ,iğrenç tasarımları (bravo hariç) yüzünden linea,albea,marea şüphe ediyor insan gerçekten italyan mı diye?italyan markalarını fiat ve diğerleri olarak ayırmak gerekiyor sanırım.özellikle tasarım konusunda.

• Nedense bunlar geldi aklıma renk çok ihtiraslı yaw, yani kırmızı elbise giymiş güzel bir kadın gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 2 Nisan 2012; 13:40:49 >

• Lotus elise , porche cayman cizgileri gördüm araçta ama tek kelime ile harika olmuş
  • extreme
  • Mat rengiyle can alıcı olmuş. Bayıldım yalnız Lotus Elise'e fena halde benzettim ilk bakışta.

• Tek kelimeyle kusursuz
  • Fiyat hakkında bilgisi olan var mı durum ne olur...
    Audi tt fiyatında olsa güzel olur ama bana tt ddegilde tts fiyatı olur diye düşünüyorum...
  • bir lotus gördüm san ki ? motor şahane ötesi çok canlar yakar eğer gerçeklik payı varsa
  • MÜKEMMEL GÖZÜKÜYOR.bayıldım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.