Şimdi Ara

ALF tekrar yayınlasın dimi ? (Alien Life Form) (Küçük turuncu uzaylı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewet beyler bir mail list oluşturalımmı

Ben çok istiyorum ALF i tekrar türkçe izlemeyi bence primetimeda bile iş yapar

Şimdi ben en son kanal 7 de bir kaçbölüm izledim 6 ay önce ama en son ALF bölümleri kimde bilen warmı ??

Birde bir kamuoyu yoklaması yapalım kim ister ALF in tekrar yayına girmesini ?

quote:

Alf (1986): Tanner ailesinin garajına çarpan uzay gemisinden çıkan Melmaclı yaratık, hiç de beklenilen türden bir uzaylı değildi. Alf; yani Gordon Shumway, ukala, şımarık, obur, çok bilmiş ve sevimliydi.

Herkesten gizlenmesi gerekiyordu ve meraklı komşularına tüy problemi çeken bir amcaları olduğu hikayesi uydurulmuştu. Aslında ALF'i saymazsak bildiğiniz bir aile komedisiydi, ancak ALF'i saymamak ne mümkün? 80'lerin zevksizliğini en üst noktada tecrübe edebileceğiniz bu diziden sonra ALF'in filmi, çizgi romanları, beslenme çantaları ve iç çamaşırları bile çıktı. Gizli Gerçek: Dizide bol bol adı geçen Melmac resmi tatillerinin isimleri, ekip üyelerinin soyadlarıydı.

quote:

Türkiye'de 1980'lerden sonra çeşitli kanallarda yayınlanan dizinin adı. uzaydan gelen bir yaratığın (alf) abd’de bir ailenin yanına yerleşmesinden sonra başından geçenlerin anlatıldığı dizi, türkiye’de yayınlanmış en komik sit-comlardan birisidir. alf’in vurdumduymaz, bezgin, asabi hal ve hareketlerine birde müşfik kenter’in ses verdiği garip konuşmaları eklenince dizinin izlenim oranı ve gücü artmıştır. hele alf’in komşuların kedilerini yedikten sonra sinirlenerek inkara kalkışma sahnesi komedide son nokta olarak nitelendirilebilir.

quote:

- hello ! anybody there ? yo ! calling anybody from melmac ! hello ! skip ? larry ? buffy ? it's gordon ! look i don't know if you can hear me i just wanted to let you know i'm ok . i'm living with what they call a family , yeah , they're sort of like a herd , only smaller , yeah . there's this guy named willie and he's got a good heart and lots of smarts for someone without fur . then there's this wife kate . well .. she pretends she doesn't like me but she'll come around . yeah . and oh oh dig this her hair is the same colour as mine , yeah , only hers is natural hahahahaha . yeah yeah , and they've got these two terrific kids who both idolize me so you know they're ok , but i wanted to tell you something ; i really miss all of you and the thought of never seeing you again sort of breaks my heart so you know if you could try to get in touch with me or better yet come by and i'll introduce you to these lovely people .. and then we can eat their cat* .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 11 Kasım 2005, 12:50:43 >

• Evet ya ben efsaneyi geri istiorum ama prime timea da konulcak kadar deil yane.söle habe öncesi kusagına fln konulsa kral olr ha...
  • yayınlansın. belki bizim türk dizicileri görürde biraz ibret alır.
  • ben hastaydım ona hele gülüşüne ve gülerken elini hızla sehpaya filan ardarda vuruşuna
    ama gündüz gösterilmesin işdeyim akşam olsun nolur
  • kesinlikle efsana bir diyizdi kedi katili

ama çok eski bir dizi bu artık pek çok kanal yayınlamaya yanaşmaz bence..

olursa da elbetteki güzel olur acaba internette bölümleri varmıdır?
  • ben bayılırdım bu magluga..hep seyrederdim
    annem de uyuz olurdu..bu kıllı çirkin seyi neden sevip seyrediyosun derdi..
  • bu kadar saçmalığın arasında kaliteli bi yapım izlemiş olurduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gordon Shamway'i kim isyemez yahu :)

bende 1-2 bölümü var, ama onlarda rusça dublaj :) emuleden çekmiştim. bu diziyi prime time bile koysalar hala iş yapar. salak saçma dizilere 10 çeker. yok melekler adası yok hazal yok geyik yok maral, hepsine 10 çeker...
  • Bunun için CNBC-e'ye yüklenmeyi tavsiye ediyorum...
  • Beyler bölümler nette war yakındada ben amazondan season 1-2 siparişi geçiçem ama

MÜŞVİK KENTER in sesi olmadan OLMAZ ?!?! çok fark ettiriyor ama ginede izlemesi güzel aresten bile 5-6 bölüm bula bilirsiniz

Herneyse ben DVD leri alırsam vidler bir ftp ye atarım ama

Bir mail list işine girsek kesin yayınlar kanal 7 kesin diorum ya

Şimdi ben biraz düşünim nasıl yapalım mail list işini birazda araştırıyorum dizi hangi kanalın elinde die (ben kanal 7 die biliuyorum ama)

Ondan sonra bi mail list ile iş biter haberlerden önce izleri AFL i 4 ay boyunca
  • bende isterim izlemek,, eskiden Atıkımıda vardı 4 kişilk flan mördak flan vardı ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

bende isterim izlemek,, eskiden Atıkımıda vardı 4 kişilk flan mördak flan vardı ..
    bley baraküs, manyak mördak, smith bide kendini yakışıklı sanan bi tip vardı sevmezdim onu
  • Yıllardır Alf sever olarak sonunda tam arşivi temin ettim, Aradan baya zaman geçti ama ben yeni arşivledim diziyi hemde Türkçe dublaj , eğer isteyen varsa paylaşırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.