Bildirim
Alexandra Stan Hayranları (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benide ekle
_____________________________ -
ekle
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ yok -
Yirim ben onu ne tatli sey oyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ankaralı stancılar hadi yine iyisiniz
http://www.hurriyet.com.tr/ankara/21542150.asp_____________________________ -
Her ne kadar sesi dijital ortam eseri olsada severim.
Mimikleri beni öldürüyor.
Haftaya , yani 6 ekim cumartesi saat 19:00da Kentpark AVM ye geliyormuş Alexandra Stan. Konserine gidecek var mı ? Bilet 50 TL standart, Sahne önü 75TL imiş. Gitmeyi düşünen var mı ? Birlikte gidebiliriz _____________________________ 
Ömür biter, borç bitmez -
50 lira biletleri, yarın(5 ekim) ankara'da. sahne önü 75tl imiş. ama öğrenciyiz işte
-
Get Back (ASAP)
Mr. Saxobeat
Lemonade videolarindaki 2 polis arkadasin bi hatri falan mi var hep gozukuyolar
ekleeeeeee _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
yaz beni _____________________________ -
Ekle
Ekleee
Güzel bir sarışın 
_____________________________ İnanmayabilirsiniz ama bu hesaptan atılan bütün mesajlar uzun sürecek bir sosyal deneyin parçasıdır. -
Benide ekleyin bu hatuna bittim 

_____________________________ Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Papa Het
vücudu falan güzel dişleklik de bi seksilik katıyo ama müziği fazla iyi değil
fazla iyi değil derken

yarıldım gece gece sanatçı mı bu yapmayın gözünüzü seveyim kulağa hoş gelebilir gözede hoş geliyor ama açın bir sözlere bakın yahu yapmayın benim gözümde demet akalın hande yenerle eş inna falan hepsi aynı aç bacağı götür parayı
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı