Şimdi Ara

Alex: Şampiyonluk için yeterli değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, twitter hesabında bir taraftarın ''Kaptan bizim takımın kalitesi yeter mi şampiyonluğa sence?'' şeklindeki sorusuna ''Yeter değil'' yanıtı verdi.

Ayrıca;

Brezilyalı futbolcu, teknik direktörlük için lisans başvurusu yapıp yapmadığı sorusunu ise ''Belki'' şeklinde yanıtladı.

AA

Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
    Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
    Sâdıkâne / belki ol / âlemde bir / dildâr olur
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • sağlam bir stoper ve forvet lazım aslında.

Uche Okechukwu # Jes Högh # Elvir Bolić # Jay-Jay Okocha # John Moshoeu # Viorel Moldovan # Elvir Baljić # Samuel Johnson #
    Haim Revivo # Kennet Andersson # Nikola Lazetić # Milan Rapaić # Washington # Miroslav Steviç # Ariel Ortega # Serhiy Rebrov #
    Stjepan Tomas # Pierre van Hooijdonk # Marco Aurelio # Fabio Luciano # Márcio Nobre # Alex de Souza # Stephen Appiah #
    Nicolas Anelka # Mateja Kežman # Edu Dracena # Diego Lugano # Deivid de Souza # Roberto Carlos # Daniel Güiza # André Santos #
    Cristian Baroni # Miroslav Stoch # Mamadou Niang # Joseph Yobo # Moussa Sow # Dirk Kuyt # ? #?
  • böyle olduğunu herkes görüyor. o laflar artık eskide kaldı, sahaya sadece formalar çıksa kazanır, bir yıldız oyuncusu maçı kazandırır falan. ligimiz belki kalite olarak çok yüksek değil ama mücadele açısından çok gelişti kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor.
  • Bence bu kadro bile yeterli. Bizde yenetekli adam yok yıldızımız yok. Bjknin zaten yıldız diye nitelendirdiği adamların hali ortada. Diğer takımların pek şansı olduğunu düşünmüyorum.
  • FB'nin tek rakibi, TS'ye yatan anadolu klüpleri..TS de değil, en azından geçen sene böyleydi..Diğer klüplerin pek şansı yok göründüğü kadarıyla..Ama göz zevki için kesinlikle PVH gibi bir adam gelmesini isterim, ortaya da doğru düzgün bir defansif ortasaha..
  • Diğer takımları düşününce yeterli.

Serdar da iyi olarak gelirse Yobo ile iyi bir 2li olurlar.

Dia falan da dönünce fark yaratacak adam olur.

Emenike olsa arkamıza bakmazdım diye düşünüyorum.Hatta Niang.

Tamam kağıt üzerinde BJK ve GS'nin kadroları bir adım öne çıkabiliyor ama kadromuzu koruyamamışta olsak oturmuş bir kadroya sahibiz. Ve sezonun gidişatına bakarsak şampiyonluğun en büyük adayı yine biziz yine biziz. Kadroumuz Türkiye ligi için yeterli hatta geniş ama futbolcular kendinlerini maça adapte edebilsin yeterki.

Ortada aman aman bir performans yok ancak tramva geçirmiş bir kadromuz var. Akıllarda hala soru işaretleri dolu... Ve gün be gün artan düşürülecek diye yapılan asılsız haberlerle futbolcular karamsarlık içine itilmeye çalışılıyor.

Alex bence yorulmuş biraz dinlenmek istiyor. Umarım tez zamanda aklındaki vesveseleri siler atar kulağını dışarıya kapar da performansı düşmez.

Bu zorlu süreçte takımı ayakta tutmayı başaran Aykut hocama helal olsun. İlerleyen haftalarda daha zorlu süreçler yaşayacağız. Allah Aykut hocanın yardımcısı olsun.

• Bence kadro GS'den daha iyi.

Beşiktaş'ta da Fernandes oynatılmıyor.Quaresma bana göre hiç etkili değil.Simao istikrarsız.

3 büyükler arasında 1-2 adım öndeyiz.Trabzonspor bizden sonraki takım bence.Beşiktaş sonra da Galatasaray.

Bence 4 büyüklerden 1i Playoff yapamayacak bu sene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.