Şimdi Ara

Alex Kezman'ı unuttu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe, hazırlık maçında Beylerbeyi'ni 5-2 yendi. Alex, aldığı her topta Deivid'i aradı ve vatandaşına iki gol attırdı. Kezman ise boş geçti.

Lige verilen aradan yararlanan Fenerbahçe, yeni transferlerin takıma uyum sağlaması için yaptığı hazırlık maçında 3.Lig takımlarından Beylerbeyispor'u 5-2 mağlup etti. Kanarya, zayıf rakibi karşısında bol gol bulmayı başardı. En çok parlayan isim ise vatandaşı Alex'in tam desteğini alan Deivid de Souza oldu. Alex aldığı her topta vatandaşını aradı ve bu çabasının sonucunda eski takım arkadaşına 2 gol attırmayı başardı. Diğer golleri penaltıdan Alex, Appiah ve Mehmet Yozgatlı kaydetti. İstediği topları alamayan Kezman ise bunun sonucunda gol atamadı. Savunmada Edu ile Lugano uyumlu göründü ama yine de Kanarya iki gol yedi.
    03.09.2006

Kaynak : Sabah

Ortalığı karıştırmak icin mi yazıyorlar, yoksa Alex fenerbahce de kokmaya mı basladi ?

• Maç içinde böyle şeyler doğaldır.. Bütün pasları alex verecek diye birşey yok.. Kezmanda eninde sonunda alacaktır pas. Bir maç pas alamadı diye Alex'i suçlamak çok yersiz..!
  • sabah yazıyosa doğrudur abi ASIL ÇETE BASIN ÖZELLİKLE SABAH
  • Yooo hiçde alakası yok..Olacak olanları ben söylerken karamsar oluyordum... Takımın bir numaralı sorunu Alex De Souza derim 1 yılı aşkın bir süredir ..Neyse burda yine çok bilmiş olmayalım fazla konuşup ..Alex ile güzel günlere temennisi ile
  • Anelka da aynı şeyden şikayet ediyordu :(
  • Kezman'ın antremanlarda ya da tesislerde Alex'e yakın olması lazım,pas gelmediğinde itiraz etmemesi lazım,sonuçta takımın beyni Alex Deivid Alex'le daha önce oynamış olmanın verdiği avantajla pası nereye atacağını,kendisinin nereye kaçarsa daha iyi olacağını biliyordur önceden.Alex'in Anelka gibi Kezman'a davranacağını sanmam çünkü Kezman Anelka akdar içine kapanık biri değil.
  • İşte medyanın uydurma haberlerinden birisi daha...

Maçı izledim ve Alex'te hiçbir art niyet görmedim ben. Deivid pozisyonları iyi değerlendirdi o kadar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selçuk'u Sneijder Bozuyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

İşte medyanın uydurma haberlerinden birisi daha...

Maçı izledim ve Alex'te hiçbir art niyet görmedim ben. Deivid pozisyonları iyi değerlendirdi o kadar...

+1.Medya bunu hep yapıyor.

Kezman ilk devre sonunda çıkmış sanırım zaten.

Üstelik Deivid boşsa illa niye Kezman'a atsın ki pası?

Tamamen medyanın ilgi çekmek için yazdığı yazılar.

+Üstteki arkadaş da maçı izlemiş zaten.Art niyet olacağını da sanmıyorum açıkçası.Hooijdon da hollandalıydı,Alex'le iyi anlaşıyorlardı.Bence Anelka'nın gitme nedeni Alex değil,kendi kompleksleri ve belki de medya idi.

Ben Kezman+Deivid+Alex üçlüsünün iyi işler yapacağı inancındayım....
  • Nifak tohumları serpilmeye başlanıyor.

İlk önce Irkçı Kezman,

şimdi Alex Kezman'a top atmıyor.

Yarın FB'deki futbolcular Kezman'a ırkçı olduğu için soğuk davranıyor vıdı vıdı..
  • Daha ilk maç ve Alex'in Deivid le eski takım arkadaşı olmasından kaynaklanabilir
  • MEDYANIN BAZI OLAYLARI ABARTTIĞI DOĞRUDUR.FAKAT ANELKA VE NOBRENİN FENERDEN GİTMESİNİN BENCE BAŞ SORUMLUSU ALEX TİR.
    FENER ALEXİN OLUŞTURDUĞU BREZİLYALI KAMPLAŞMASINI DAĞITMAK İÇİN NOBREYİ SERBEST BIRAKTI.BU KAMPLAŞMADA ANELKA YA HİÇ PAS ATILMADI.TUMER GOL ATTIĞINDA YAPIŞAN ALEX ANELKA GOL ATTIĞINDA YANINA BİLE GELMİYORDU.
    ALEX FENERDE ŞİŞTİ.2 SENE ŞAMPİYONLUKTA BAŞROLÜ OYNASA DA SON ŞAMPİYONLUĞUN GİTME SEBEPLERİNDEN BİRİDE ALEXTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetde -- 3 Eylül 2006; 18:18:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Maç içinde böyle şeyler doğaldır.. Bütün pasları alex verecek diye birşey yok.. Kezmanda eninde sonunda alacaktır pas. Bir maç pas alamadı diye Alex'i suçlamak çok yersiz..!

ama sayın alpaslanbek

geçen sezon ki maçlardada alex'in tavrı öyle deil miydi anelkaya karşı.anelka boştayken bile alex vatandaşı nobreye atıyordu.BENCE ALEX FUTBOLU MİLLİYETÇİLİK DUYGUSUYLA OYNUYOR.
  • Yorum yapmaya değmez bir haber daha.Yada Haber olsun diye yapılmış bir haberde denebilir.Sonra Fenerbahce bunları yalanlayınca yine Fenerbahce kötü oluyor vahim olanda bu......
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetde

MEDYANIN BAZI OLAYLARI ABARTTIĞI DOĞRUDUR.FAKAT ANELKA VE NOBRENİN FENERDEN GİTMESİNİN BENCE BAŞ SORUMLUSU ALEX TİR.
    FENER ALEXİN OLUŞTURDUĞU BREZİLYALI KAMPLAŞMASINI DAĞITMAK İÇİN NOBREYİ SERBEST BIRAKTI.BU KAMPLAŞMADA ANELKA YA HİÇ PAS ATILMADI.TUMER GOL ATTIĞINDA YAPIŞAN ALEX ANELKA GOL ATTIĞINDA YANINA BİLE GELMİYORDU.
    ALEX FENERDE ŞİŞTİ.2 SENE ŞAMPİYONLUKTA BAŞROLÜ OYNASA DA SON ŞAMPİYONLUĞUN GİTME SEBEPLERİNDEN BİRİDE ALEXTİR.

Anelka'nın ufak ihtimali olsa da Nobre'nin hiç yok.Bence Anelka da kendi kompleksleri yüzünden gitti.

Nobre'yi bu akdar iyi gösteren Alex'tir.Nobre Alex sayesinde Türkiye'de buralara gelmiştir bana göre.

Alex'i suçlamak kolay,yok öyle pas atmıyor saçmalığı falan.....

• bu ne iş daha bir hazırlık maçının ilk deversinde oynadılar yanyana ve hemen komplo teorileri yazılıp çizilmeye başlandı. rahat bırakın adamları biraz .
  • FB'li arkadaşlarım sakin olun.Basın gündem yaratmaya,karşı takımı tutan arkadşlarda işlerine geldikleri gibi konuşuyorlar.Çekememezlik var yani....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Fenerbahçe, hazırlık maçında Beylerbeyi'ni 5-2 yendi. Alex, aldığı her topta Deivid'i aradı ve vatandaşına iki gol attırdı. Kezman ise boş geçti.

Lige verilen aradan yararlanan Fenerbahçe, yeni transferlerin takıma uyum sağlaması için yaptığı hazırlık maçında 3.Lig takımlarından Beylerbeyispor'u 5-2 mağlup etti. Kanarya, zayıf rakibi karşısında bol gol bulmayı başardı. En çok parlayan isim ise vatandaşı Alex'in tam desteğini alan Deivid de Souza oldu. Alex aldığı her topta vatandaşını aradı ve bu çabasının sonucunda eski takım arkadaşına 2 gol attırmayı başardı. Diğer golleri penaltıdan Alex, Appiah ve Mehmet Yozgatlı kaydetti. İstediği topları alamayan Kezman ise bunun sonucunda gol atamadı. Savunmada Edu ile Lugano uyumlu göründü ama yine de Kanarya iki gol yedi.
    03.09.2006

Kaynak : Sabah

Ortalığı karıştırmak icin mi yazıyorlar, yoksa Alex fenerbahce de kokmaya mı basladi ?

ortalığı karıştırmak başka bişe(zaten kezman maçın ilk yarısında ayağına hafif bi darbe almış zico oyundan almış kezmanı) değil gazeteler hep böle bi çıkıntılık yapıolar fbmize karşı bunlar işte böyle malesef tiraj yapmak için herşeyi yaparlar zaten aziz başkan ve yönetim takipçisi böle durumların hukuksal yollarla ve gerek açıklamalarıyla siz rahat olun

bu arada not: beyler kezman niçin sırbistan milli takımına çağrılmadı? bilgisi olan varsa cwp yazarsa sevnrm

• medya size karşı
    federasyon size karşı
    mhk size karşı
    kulüpler birliği size karşı
    anadolu kulüpleri size karşı
    çarşı size karşı (bu olmadı )
    bazen ben bile duygulanıyorum bu fenerbahçenin uğradığı haksızlıklara

quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

İşte medyanın uydurma haberlerinden birisi daha...

+1.Medya bunu hep yapıyor.

Kezman ilk devre sonunda çıkmış sanırım zaten.

Üstelik Deivid boşsa illa niye Kezman'a atsın ki pası?

Tamamen medyanın ilgi çekmek için yazdığı yazılar.

+Üstteki arkadaş da maçı izlemiş zaten.Art niyet olacağını da sanmıyorum açıkçası.Hooijdon da hollandalıydı,Alex'le iyi anlaşıyorlardı.Bence Anelka'nın gitme nedeni Alex değil,kendi kompleksleri ve belki de medya idi.

Ben Kezman+Deivid+Alex üçlüsünün iyi işler yapacağı inancındayım....

• quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

bu arada not: beyler kezman niçin sırbistan milli takımına çağrılmadı? bilgisi olan varsa cwp yazarsa sevnrm

Haluk Ulusoy engellemiştir.
  • kart cezalısı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.