Şimdi Ara

ALEX İLE 2 YIL DAHA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Alex ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.
    NTVSPOR
    Güncelleme: 10:41 TSİ 28 Mayıs 2007 Pazartesi

Fenerbahçe, sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Brezilyalı yıldızı Alex De Souza ile anlaşma sağladı.

Uzun süredir Brezilyalı futbolcunun menajeri Juan Figer'le görüşmeler yapan sarı-lacivertli yönetim, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 3 senelik anlaşma sağladı.

Turkcell Süper Lig'i 19 golle tamamlayan Alex, Fenerbahçe'den ilk yıl için 2 milyon 200 bin dolar, ikinci yıl için ise 2 milyon 400 bin dolar transfer ücreti alacak.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncu ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanması bekleniyor.

• hadi geçmiş olsun
  • Alex 2 yıl daha Fener'de...
    Fenerbahçe'de Alex düğümü çözüldü. Hertha Berlin'in ilgilendiği yıldız oyuncu takımda kaldı. Uzun süren görüşmelerden sonra sarı-lacivertli takım, Brezilyalı yıldız Alex De Souza ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. NTV'de son dakika olarak geçen haberde Alex'in yıllık 2.4 milyon dolar ücret alıcağı bildirildi.
    Yıldız futbolcu ve F.Bahçe arasındaki görüşmeler Alex'in 3 yıllık sözleşme imzalamak istemesi üzerine bir süre sıkışmıştı. Önümüzdeki günlerde Alex'in kendisini iki yıl daha F.Bahçeli yapan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

***ben acacaktım

• Resmi sitede duymadan inanmam. Geçenlerde de NTV de alt yazı geçti carlos fenerle anlaştı diye ama kulüp yalanladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHMN

hadi geçmiş olsun

umarım zico formsuz olduğu zaman onu takımdan keserek hem alex'e hem de bize iyilik yapmış olur

quote:

Orjinalden alıntı: Paus3Break

Alex 2 yıl daha Fener'de...
    Fenerbahçe'de Alex düğümü çözüldü. Hertha Berlin'in ilgilendiği yıldız oyuncu takımda kaldı. Uzun süren görüşmelerden sonra sarı-lacivertli takım, Brezilyalı yıldız Alex De Souza ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. NTV'de son dakika olarak geçen haberde Alex'in yıllık 2.4 milyon dolar ücret alıcağı bildirildi.
    Yıldız futbolcu ve F.Bahçe arasındaki görüşmeler Alex'in 3 yıllık sözleşme imzalamak istemesi üzerine bir süre sıkışmıştı. Önümüzdeki günlerde Alex'in kendisini iki yıl daha F.Bahçeli yapan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

***ben acacaktım

ne bu *** ?? küfür mü ediyon yoksa

• ne küfürü lan. sitem o sitem
  • Gol kralıyla anlaşmamız çok iyi oldu alexin takıma katkısı çok büyük umarım önümüzdeki senede böyle olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Brezilyalı yıldızın F.Bahçe ile iki yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi
  • doğru karar... şu anda bence alex'i gönderirisek yerini zor doldururuz!
    dün ntv'de sanırım (Engin İpekoğlu'ydu) Alex hakkında bir açıklama yaptı,

"Eğer Fenerbahçe takımı 1 koşmayan futbolcuyu taşıyamıyorsa o zaman sorun futbolcuda değil takımın genelindedir..."

Alex inanılmaz meziyetlere sahip,bir kere çok az top kaybı ile oynayan ve çok hızlı düşünen bir oyuncu,duran toplardaki hakimiyeti de ortada.

Türkiye'ye oyun kurucu diye getirilen Marcelinho,Delgado,Ricardinho'nun istatistikleri ortada...
  • Daha iyisini alacaklarına inanmadığımdan kalması iyi oldu.Onun da ötesinde Ümit gitti bence Tuncay da gidecek Alex de gitse idi oyun sistemi tamamen değişecekti.Ümit neysede Alex&Tuncay ikilisinin ikisini de kaybetmek hücum anlamında silbaştana neden oluacaktı.Gerçi hala resmi açıklama yok ama bakalım
  • Alex'i yollayıp Kaka'yı alamıcamıza göre kalması çok iyi oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Turkcell Süper Lig'i 19 golle tamamlayan Alex, Fenerbahçe'den ilk yıl için 2 milyon 200 bin dolar, ikinci yıl için ise 2 milyon 400 bin dolar transfer ücreti alacak.

Yeni transfer Alex
  • 2 milyon 200 bin dolar var ya o mevkide başka oyuncu alsak en az 3-4 milyon euro + 5-10 milyon euro bonservis verirdik, ne katardı bilemezdik. Bu paraya iyi olmuş
  • sevindim

Alex, Kezman, Tuncay, Mehmet, Appiah, Aurellio bunlar kesinlikle kalmalı takımda
  • Alex ile en az bir yıl daha futbol seyir keyfi sürecek demektir.

sevindim.

selamlar
  • Haber doğruysa isabetli olmuş..

Ben Tuncay'ın da gitmesini istemem ama sanırım gidecek. Aslında Tümer gitmeyecek olsaydı Tuncay'ın yerini doldururdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Haber doğruysa isabetli olmuş..

Ben Tuncay'ın da gitmesini istemem ama sanırım gidecek. Aslında Tümer gitmeyecek olsaydı Tuncay'ın yerini doldururdu.

sanmıyorum tümerle tuncay aynı pozisyonda futbolcular değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Alex ile 2 yıl daha
    Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Alex ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.
    NTVSPOR
    Güncelleme: 10:41 TSİ 28 Mayıs 2007 Pazartesi

Fenerbahçe, sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Brezilyalı yıldızı Alex De Souza ile anlaşma sağladı.

Uzun süredir Brezilyalı futbolcunun menajeri Juan Figer'le görüşmeler yapan sarı-lacivertli yönetim, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 3 senelik anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncu ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde, "Özellikle Almanya'dan ciddi teklifler alıyorum" açıklamasında bulunan Alex'in bu sözlerinden sonra sarı-lacivertli yönetimin transfer ücretinde artırıma gittiği ve anlaşma sağlandığı bildirilirken, önümüzdeki bir iki gün içinde de Menajer Juan Figer ile biraraya gelip yeni sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

haberi güncelledim

• Sevindim bende. Umarım 1 2 sene değil de futbolculuk kariyeri boyunca Fenerbahçe'de kalır Alex. Keşke Tuncay'da kalsa...
  • Hocam son maçlarda Tuncay sağ tarafa kaydı Tümer de onun bölgesinde oynamaya başladı. Bence gayet iyi oldu. Takımda Alex oynuyorsa Tümer'in yeride orasıydı.

Tuncay'ın mücadele gücü yüksek. Çok koşuyor ama Tümer'de tekniği ile bu açığı rahat kapatır hatta Tuncay'ın bölgesinde oynadığı zaman takıma faydası çok oldu.

Gerçi ikiside gidecek ve orası boş kalacak. Umarım o bölgeye transfer edilecek oyuncu kaliteli bir oyuncu olur.

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Haber doğruysa isabetli olmuş..

sanmıyorum tümerle tuncay aynı pozisyonda futbolcular değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.