Şimdi Ara

Alex'e Haksızlık Ediyorsunuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda bu adama büyük ayıp ediliyor, gerçekten çok üzülüyorum. Alex gibi bir adam yedek kalsın diyenler var. Alex'in böyle oynamasının 3 net sebebi vardır.
    1-Yoğun maç trafiği : Artık o kadar çok maça çıkıyoruz ki 34 yaşında bir adamın kendini rejenere etme gibi bir şansı olmuyor. Nitekim bu sorunu sadece Alex değil 30 yaş üstü çoğu oyuncu çekiyor.
    2-Takımın geniş alanda oynaması : Farkettiyseniz takım 1-0 öne geçene kadar Alex gayet iyi bir oyun sergiliyor ama takım 1-0 öne geçtikten sonra öyle bir geri yaslanıyoruz ki orta sahanın orada Alex tek başına kalıyor. Şunu herkes kafasına iyice soksun; Alex geniş alan oyuncusu değil. Zekasını kullanarak 15 metrelik alanda mükemmel işler yapabilen bir adam. Bu yüzden gidin Aykut Hoca'ya laf edin. Adam 50 metrede tek başına kalıyor ne bekliyordunuz ki? Hepsini çalımlayıp gol atmasını felan mı?
    3-Takımda Emre hariç orta sahanın olmaması : Takımda Emre hariç bir orta saha oyuncusu yok ve Emre'nin olmadığı her maç Alex geriye gelip top çıkartmaya çalışıyor bu yüzden hücuma çıkamıyor ve skora katkı edemiyor.

Kim ne derse desin Alex bu takımın yine hala en büyük kozudur. Ve şu da unutulmasın transferin son günlerinde Katar'dan 10 milyon euroluk teklif geldi. Alex'e de senelik 4.5-5 milyon euro arası bir para veriyorlardı. İstese tüm bu kaosun içinden sıyrılır çeker giderdi. Bu adam burada kalıp bir şeyler yapmak istiyor. Ama nedendir anlayamıyorum ona uygun top oynamıyoruz. Bu çok büyük bir yanlış. Nitekim kötü denilen adam 8 gol 6 asist ile oynuyor ki bu hiç de fena bir oran değil. Ayrıca eğer golden bir önceki paslar asist sayılsa 25 asisti olurdu. Gözünüzü seveyim geçen sene 33 maçta 28 gol 15 asist gibi akıl almaz olağanüstü performansa sahip bir adamı bu kadar kolay yedeğe çekilsin demeyin. Baroni paşamız canı ne zaman isterse o zaman oynuyor, Özer'e 3 senedir sabrediliyor bırakın Alex'in de bu yoğun maç trafiğinde 2 hafta kredisi olsun. Fenerbahçe tarihinin tartışmasız en iyi yabancısıdır Alex. Bırakın biraz sabredin. Ayrıca geçen sene başında da yine böyle konuşuyorduk. Şimdi çıkar bi takıma 2 gol atar gene kral olur Alex. Eğer ona uygun top oynarsanız net bir şekilde 2.5 sene daha oynar Alex. Yeter ki şu saçma oyun sisteminden vazgeçelim.

• Benden bahsediyorsan ben cift forvetle alex olmadan oynayabilecegimiz kadroyu yazdim.Alex varken mutlaka alex le oynamak lazim

Umarim futbolu biraktiktan sonra yardimci antrenor veya teknik direktor olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi Ciddi Alexe Haksızlık yapan varmıkı ?

Zaten Alex Üstünden Felsefe Yapmaya gerek yok. Her Hareketiyle Kendini Kanıtlamış Osursa Güven Saçacak cinsten bir adam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Benden bahsediyorsan ben cift forvetle alex olmadan oynayabilecegimiz kadroyu yazdim.Alex varken mutlaka alex le oynamak lazim

Hacı kişisel olarak bakmadım hiç ama Alex yedek kalsın konuları açıldı tartışmaları başlatıldı o yüzden açtım konuyu.
  • Volkan

G. Gönül Serdar Yobo Ziegler

M. Topuz Selçuk Emre

Dia Sow Stoch
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Benden bahsediyorsan ben cift forvetle alex olmadan oynayabilecegimiz kadroyu yazdim.Alex varken mutlaka alex le oynamak lazim

Hacı kişisel olarak bakmadım hiç ama Alex yedek kalsın konuları açıldı tartışmaları başlatıldı o yüzden açtım konuyu.

• yoğun maç trafiği ve yaşının ilerlemesinden dolayı zaten bizde yedekte otursun diyoruz yani en azından benim görüşüm o şekilde

ikinci yarılarda oyuna girip son 20 25 dakikası bana göre 90 dakika oynamasından daha iyi

alexin bu sene oynamadığı 2 3 maçı izledim takım gerçekten daha hızlı atağa kalkıyo daha hızlı pas basıyo skora yansımamasının nedeni topu alexe at ondan sonra bak bakalım alex ne yapsın ? çoğu futbolcumuzda sorun bu topu atan iftira atmış gibi boşan kaçan eden hiç kimse yok böyle oluncada alexten fazla bi beklenti içinde olamazsın en azından alex yokken dediğim gibi takım atağa daha hızlı çıkıyor ve daha seri pas yapıyor tek eksik skora yansımaması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsmail YK'ya haksızlık ediyoruz
    15 yıl önce açıldı
    Arda'ya küfredenler
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Volkan

M. Topuz Selçuk Emre

Dia Sow Stoch

tamda benim belırtmek istediğim kadro ama selçuk olmaz sene sonuna ön libero şart capoue yi çok beğeniyorum tamda bu siteme uygun olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exorcist28

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Volkan

M. Topuz Selçuk Emre

Dia Sow Stoch

tamda benim belırtmek istediğim kadro ama selçuk olmaz sene sonuna ön libero şart capoue yi çok beğeniyorum tamda bu siteme uygun olur

• Alex in attığı goller asistler filan değilde,

Alex fenerbahçeye geldiğinden itibaren kaç teknik adam, kaç yıldız takımdan ayrıldı? Kaç şampiyonluğumuz ve harici başarılarımız nedir hepsini bir arada sunabilecek bir arkadaş varmı?

bunun üzerine yorum yaparız yada yorumsuz bırakırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Alex in attığı goller asistler filan değilde,

Alex fenerbahçeye geldiğinden itibaren kaç teknik adam, kaç yıldız takımdan ayrıldı? Kaç şampiyonluğumuz ve harici başarılarımız nedir hepsini bir arada sunabilecek bir arkadaş varmı?

2004-2005 Daum, Lig Şampiyonluğu, Kupa Finali, UEFA Kupası'nda son 32, Alex 24 lig golü
    2005-2006 Daum, Lig İkinciliği, Kupa finali, Şampiyonlar Ligi gruptan çıkamadı, Alex 15 lig golü
    2006-2007 Zico, Lig Şampiyonluğu, Kupa yarı final, UEFA kupası son 32, Alex 19 lig golüyle kral oldu
    2007-2008 Zico Lig ikinciliği, Şampiyonlar Ligi çeyrek final,kupa çeyrek final, Alex 12 lig golü, 6 CL asisti, CL asist kralı
    2008-2009 Aragones, Lig dördüncülüğü,Kupa finali, Cl gruptan çıkamadı, Alex 11 lig golü
    2009-2010 Daum, Lig ikinciliği, Kupa finali, Avrupa Ligi son 32, Alex 11 lig golü
    2010-2011 Aykut Kocaman, Lig şampiyonluğu, Avrupada ön eleme geçilemedi, Kupada gruptan çıkılamadı, Alex 28 gol ile gol kralı
    2011-2012 Aykut Kocaman, Lig sıralamasında 2., Kupada devam ediyor, CL'den men edildi, Alex'in şu an 8 golü var

Anelka, Nobre, Appiah, PVH, Kezman gibiler de takımdan ayrıldı

• Adamin bu kadar senedir yaptiklarini 2-3 macla unutanlar var . Alex candir canandir

Gülüsüne kurban be kaptan
  • Alex De Souza - Infinity

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=7wT7PaW2HME&feature=player_embedded#!]
  • ALEX de SOUZA -1'den 100'e SIRASIYLA TÜM GOLLERİ

Sen Allahın Bir Lütfusun Alex
  • çoluk çocuk eleştiriyor alexı.
  • Sadece lig performanslarını baz alırsak Türkiye liglerinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu.(yetenekli zart zurt katmayın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: D'Artagnan

quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Alex in attığı goller asistler filan değilde,

2004-2005 Daum, Lig Şampiyonluğu, Kupa Finali, UEFA Kupası'nda son 32, Alex 24 lig golü
    2005-2006 Daum, Lig İkinciliği, Kupa finali, Şampiyonlar Ligi gruptan çıkamadı, Alex 15 lig golü
    2006-2007 Zico, Lig Şampiyonluğu, Kupa yarı final, UEFA kupası son 32, Alex 19 lig golüyle kral oldu
    2007-2008 Zico Lig ikinciliği, Şampiyonlar Ligi çeyrek final,kupa çeyrek final, Alex 12 lig golü, 6 CL asisti, CL asist kralı
    2008-2009 Aragones, Lig dördüncülüğü,Kupa finali, Cl gruptan çıkamadı, Alex 11 lig golü
    2009-2010 Daum, Lig ikinciliği, Kupa finali, Avrupa Ligi son 32, Alex 11 lig golü
    2010-2011 Aykut Kocaman, Lig şampiyonluğu, Avrupada ön eleme geçilemedi, Kupada gruptan çıkılamadı, Alex 28 gol ile gol kralı
    2011-2012 Aykut Kocaman, Lig sıralamasında 2., Kupada devam ediyor, CL'den men edildi, Alex'in şu an 8 golü var

Anelka, Nobre, Appiah, PVH, Kezman gibiler de takımdan ayrıldı

Teşekkür ederim D'Artagnan.

benden yorumsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

çoluk çocuk eleştiriyor alexı.

alex i eleştirenlerden biriyim, çoluk çocukmu oluyorum?
  • quote:

Teşekkür ederim D'Artagnan.

benden yorumsuz.

Ayrıca iki de süper kupa var. Alex'in o alanda da 2 gol 1 asisti var.

Sen galiba yıldızlar Alex yüzünden ayrılıyor demişsin, ben de öyle düşünüyordum ama görüşüm değişti.
    PVH ile Alex çok iyi anlaşıyorlarmış.
    Brezilyalıları kayırıyor deniyordu ama Deivid'le kavgalıydı mesela.
    Bir tek Anelka Alex'e kurban olmuştur ama o da zaten her takımda problem adam olmuştur

Görüşüne saygı duyarım ama ben en son 2006-07 sezonunda eleştirdim Alex'i. O günden sonra hayranlıkla izliyorum
  • Kazan doğurunca iyi ,ölünce tukaka.

Hemde bu film, 6 ay önce hem de, kral olarak vizyonda idi.

Yapmayın fb taraftarı,çapsız spor yazarları gibi ki 20 sini ayırıcan, diğerlerini madenlere çalıştırmaya göndereceksin ,dediğim gibi bu 20 sini pulitzer için yarıştırıp kalanını da tu kaka yapacaksın bakalım ne hissederler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.