Bildirim
@gun beye laf söylemek neden hakaret sayılıyor?(SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Laf söylememişsin hakaret etmişsin dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Laf söylememişsin hakaret etmişsin dostum.
Bir kişiye haram olsun demek hakaretse evet hakaret ettim. Bence Türkçenizi gözden geçirin. Bu forumda 2 günlük bütün veriler silindi bakın siz mesela Dahili Bileşenlerde aktif takılan birisiniz orada bir sürü insanın emeği hiç oldu, hiç mi bu forumun sahibine laf söylenmeyecek? Bütün bunların tek sorumlusu paragöz @gun'dur. Nokta.
Şikayet eden de adamın çocuğu herhalde forumda takılıyor. -
Evet katılıyorum birçok mesaj silindi, benimde mesajlarım gitti hemde mesajların hepsi önemli kategorilerde ve insanlara yardım amaçlı bilgilendirici mesajlardı ancak yapacak birşey yok tabiki.
Tamam gün beyin veya sitenin teknik tarafıyla ilgilenen kişilerin ihmali vardır, bunları zaten söylüyoruz, eleştiriyoruz hatta bazen hakaret olmadan ağır eleştirilerde yapılıyor dh yönetimi bu tür eleştirilere açık bir forum ben 2007 den beri üyeyim yeri geldi citizenede saydırdım yeri geldi modlarada saydırdım ancak bu saydırmalarım kişinin şahsına değildi, dozajını koruyarak hakaret etmeden yapılan eleştirilerdi ve bu zamana kadar bir admini yada moderatörü eleştirdiğim için ban yemedim.
Siz söylediklerinizin hakaret olmadığını söylüyorsunuz;
+ Hükümet yalakası (hakaret içeren kelime "yalaka")
+ Aldığın paralar haram zıkkım olsun (hakaret içeren cümle "haram zıkkım olsun")
+ Çoluğun çocuğun yiyemesin o paraları (en iğrenci bu çoluğunun çocuğunun ne suçu günahı var ayıp değil mi bu söylediğiniz)
Siz bir site açtınız, bazı teknik sorunlar oldu üyeler ayağa kalktı, üyelerden biri çıktı yalaka, kazandığın para haram zıkkım olsun, çocuğundan çıksın dese eyvallah dermiydin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 18 Eylül 2015; 19:14:58 >
-
-
Az yapmışler ben olsam seni banlardım. -
4 gün bence az bile sanırsam gün bey bu mesajınızdan habersiz.Kendisini çağıralım bence çok daha fazla alman gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 18 Eylül 2015; 22:58:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: caneycaney
4 gün bence az bilesanırsam gün bey bu mesajınızdan habersiz.Kendisini çağıralım bence çok daha fazla alman gerek
Şuraya bakın adam " ceza yedim " dediği için ceza yemiş, yine aynı şekilde yukarıda da Mesut Çevik'in üslubu belli aynı şekilde bu attığım linktete bir sürü şikayet var yöneticisi böyle olan forumun sahibi ne ki?
http://forum.donanimhaber.com/m_60490470/mpage_14/f_//tm.htm#
-
quote:
Orijinalden alıntı: Crymone
quote:
4 gün bence az bilesanırsam gün bey bu mesajınızdan habersiz.Kendisini çağıralım bence çok daha fazla alman gerek
Şuraya bakın adam " ceza yedim " dediği için ceza yemiş, yine aynı şekilde yukarıda da Mesut Çevik'in üslubu belli aynı şekilde bu attığım linktete bir sürü şikayet var yöneticisi böyle olan forumun sahibi ne ki?
ceza yedim dedi diye ceza yiyen yok işkembeden sallamayın
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Crymone
quote:
ceza yedim dedi diye ceza yiyen yok işkembeden sallamayın
Bana bakın şunları savunup durmayın yeter artık, elimde çok sayıda haksız ceza yediğim bir sürü kanıt daha önce de bu kanıtlarımı var dh de paylaştım ama banlanıp konum silinmiştir. Yemin ediyorum şu ana kadar ömrü hayatımda bu forumda 100 cez aaldıysam 60'ı haksızdır. Boş konuşmuyorum hepsinin yedeği kanıtlarıyla elimde mevcut forumda defalarca kez paylaştım, başkaları da paylaştı sen eğer attığım linke baksaydın elemanın kanıtını görürdün, sizler ... Neyse kendimi tutacağım yoksa kötü sözler çıkacak.
-
@caneycaney
O zaman 3. şahıs olarak atlama, eğer hakaret ettiğimi düşünüyorsanız şikayet edin. Daha da bir şey yazmıyorum her şey ortada herkes isyanda hala evinde kıçını serip Gün bey oturuyorsa haram da ederim başka şey de yaparım. Benim sözüm beni ve söylediğim kişiyi ilgilendirir.İnsanlar emek veriyor diyorum hala tek hayatın forum mu diyorsun yahu kendimi geçtim bu forum DONANIM Haber değil mi? Eeeee asıl işleviyle ilgili (Dahili,Harici bileşenler) bölümlerdeki insanlar da ağır mağdur daha neyine laf söylüyorsunuz.
-
Uyarıyı ben verdim, dört gün bile az bence bu söylediklerinize.. Tartışmaya bile gerek yok her şey ortada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 19 Eylül 2015; 2:23:34 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Uyarıyı ben verdim, dört gün bile az bence bu söylediklerinize.. Tartışmaya bile gerek yok her şey ortada.
Sen kimsin ya dünkü troll şimdi gelmiş artislik yapıyor. Sen git büyüğün gelsin. Forumun trolleri admin oluyor şaka gibi. -
Daha neleri göreceğiz , bu cezayı da haksız buldunuz ya ne diyeyim. Ayrıca Wisdom'a ettiğiniz hakaretten de bir 4 gün daha alacaksınız, onuda başka bir konuda tartışırız sizinle
.
-
Üyelere,yöneticilere,forum sahibinne bir çok mesaj üzerinden hakaretleriniz sebebiyle hesabınız bir süre kapalı.
Üslubunuzu düzelttiğiniz zaman sorunuz olursa gerekli cevabı alırsınız.Bu saygısız ve seviyesiz bir üslupla hiç kimse size cevap vermez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X