Şimdi Ara

ALEX DE SOUZA MAÇ KADROSUNDA YOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
6.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @Alex10combr Kadroda yok diyolar. Doğru mu ya?

Yanıtla Retweetle Favorilere ekle
    4 dk Alex10combr ‏@Alex10combr
    @AAtalaySalli evet.kadro yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

4-4-2 deneyecekse problem yok. Gene tek forvet oynayıp, Alex'in yerine Cristian'ı koyma gibi bişey yaparsa o zaman sesimizi yükseltiriz.

4-4-2 dediğin hani sowun sol kanatta oynadığı sistemmi

hiç oynayamadı ki şimdi oynasın...

Alex Kadıköyde olmaması OLAY.... İNTİHAR.... neler yazmak istiyorum neler.....

quote:

Alex'in yerine Cristian'ı koyma gibi bişey yaparsa o zaman sesimizi yükseltiriz.

Bak adam burda ne yazmıs renktas Aykut hocaya ofkeden duzgun okuyamamıssın

• quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan Melik

Aykut Alex'i kıskanıyor mu ne?

Aykut'un attığı gol sayısı:140

Alex'in attığı gol sayısı:136

Olursa hiç şaşırmam.

Aykut Kocaman'ın efendiliği bana inandırıcı gelmiyor.

Her ne kadar Daum'u sevmesem de ve bir daha takımın tesislerinin 100 metre yakınında dahi görmek istemesem de; resmen Daum'un ayağını kaydırdı Aykut Kocaman.

Yetmedi her sene Alex'i kesmeye çalıştı. Alex küsmedi, kırılmadı her fırsatı en iyi şekilde kullandı ve oynadı.

Şimdi egosu sayesinde Alex'i kesiyorsa hiç mi hiç şaşırmam. Alex'in gece atıp sonra "silmek zorunda kaldığı" kıskançlık temalı tweet dahi bunun göstergesi.

Umarım Alex 5 gol daha atıp hakettiği yere tırmanacaktır.

• Boyle bişe yaptı Aykut bari yine aynı taktikle oynatmasın.Takım adam gibi top oynasın bu taraftar hep arkasında durur.
  • Sakatlığı da yokmuş. Ayrıca mutsuzum diye eklemiş twitterda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Ertem Şener söylüyorsa kadrodadır.

+ ilk 11 de bile başlar,
  • e oha be.aykut hoca bu kadarda olmaz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC GRADY

quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Ertem Şener söylüyorsa kadrodadır.

+ ilk 11 de bile başlar,

http://www.htspor.com/futbol/haber/770715-fenerbahcede-deprem
  • Aykut çok yanlış sularda.Alex, Emreye benzemez.Eğer bu taraftar bir seçim yapacaksa Aykut'un hiç şansı yok
  • Twitterda kendisi de yazdı bi taraftara,maç kadrosunda yokum diye.Çok fena sövmek istiyorum Aykut Kocaman'a eğer ki sakatlığı vs yoksa.İlk defa kendi içimizden olan, eski futbolcumuz olan birinie bu kadar sövmek istiyorum.Bari yedeklere al ulan
  • Vallaha ben Fenerbahçe'li olsam Alex'e yapılanlara isyan ederdim.Ayıptır yahu.
  • sakin olun mutlaka açıklama yapacak. son sözünü dinleriz sonra asarız bekleyin bi ya durun.
  • https://twitter.com/Alex10combr
    Alex twitter'dan onayladı.
  • Yazık yahu valla yazık. Etinden sütünden yararlan, senelerce sırtında taşısın sonra 'Yaşın 35 oldu hadi güle güle' olmaz böyle şey.
  • Alex'e yapılanlar haksızlık. Onu bu şekilde kesmek Fenerbahçe'nin zararına olacaktır. Umarım bir an önce ilk 11 de yerini alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Aykut çok yanlış sularda.Alex, Emreye benzemez.Eğer bu taraftar bir seçim yapacaksa Aykut'un hiç şansı yok

Tepkiler yüzünden Alexe soruşturma açamadılar geçen sene, aykut hakketen tehlikeli sularda..

bişey yapmasa bile samet ve vederson gibi yargılanabilirdi ama yapılamadı!!
  • Ya artık bi şekilde tepkimizi ortaya koymalıyız bence.Cidden bu böyle olmayacak.Adamın o kadar emeği geçsin şu takıma,hiçbir sorun çıkartmasın Aykut'un yaptığına bakın.Bu takımda eğer ikisinden birisi gidecekse bu kişi kesinlikle Aykut Kocaman'dır.
  • Alex yokken 442 dışında bir taktik oynarsa cidden bu sefer tepki koyulur.Bakalım herşey Spartak maçından sonra belli olacak Spartak'ı eleyip gruplara kalırsak Aykut Hoca uzun bir süreliğine yuhalanmaktan yırtar ama Allah korusun olduda elendik diyelim o zaman işte kötü Aykut hoca için
  • Eğer orda christian'ı oynatırsa ertesi gün terketsin bu tesisleri.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.