Şimdi Ara

Alevilere İğrenç Hakaretler ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
2
Favori
11.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Aleviler bir şeyi dengelemiyor. Oturduğum bina alevi ve biz sunni olduğumuz için bizi dışlıyorlar.
    Pınara gelirsek kız tamamen prim amaçlı hareket etmiş ama sıvamış salak salak espiriler yapmış
    3-5 tane kendini bilmez her yerden cikar ! Biraz once yonetim bana uyari puani verdi bazi aleviler provokasyon yapmayi seviyor dedigim icin !

Sunni kesimde dine mistik seyler katip insanlari korkutmak marifet oldugu icin aleviler bunu entellektuellik seviyeleri ile dengeliyebiliyorlar ! Ben buna bir cok kez sahit oldum :)
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Maalesef dışlayanlar da çok ama bir aileye bakıp veya bir binaya bakarak genelleme yapmak mantıklı değil.Aleviler senelerce dışlandığı için kolay kolay yabancılarla iletişime geçmezler.
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Ahahaha aşırı derecede saçmalamışsın iyi güldüm. Astroloji bilimi ne ya lol. Bilmediğiniz konularda konuşmayın sağda solda duyduklarınızla falan. Sen ofansif mizahı twitterdan duymuş olabilirsin ama bu yeni bir komedi dalı değil. Senin gibi astroloji bilimcilerinin anlayış göstereceği bir şey de değil. Ama rica ediyorum karşıt görüş sunacaksanız bari bir şeye dayandırın. Ulan 500 yıl geçti hala Osmanlı hala bu topraklar hala biz bilmem ne ecdadıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicho kullanıcısına yanıt
    Ahahhaha mı? Bu kadar boş bi iletiye uzun zamandır denk gelmemiştim, teşekkürler

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    Devletlerin politikaları sürekli değişmez. Değişen hükümet politikalarıdır. Kaldı ki Türkiye Cumhuriyeti devletinde hiçbir Allah’ın kulu PKK ile şu anda bir ortaklık kursa ve bu halk buna tepki vermezse bu ülke bölünmeyede parçalanmayada mahkumdur. Kaldı ki Atatürk’ün ne kadar ileri görüşlü bir lider olduğunu feto olaylarından anlıyoruz. Boşuna din ile devlet işlerini ayırmadı bu adam.

• Bir tek bana mı komik geldi 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alvete A kullanıcısına yanıt
    İlk paragrafta bahsettiğini birden fazla standupçı amerikada ve avrupada yaptı, yapıyor. Yabancı standupları takip edersen görürsün. Daha geçen izlediğim "f. the jews" diye başladı programa :)
  • Öncelikle kadın alevilere değil aslında sunnilere giydiriyor alttan. İkincisi yaptığı dark comedy oluyor. Ama bu ülkede kara komedi, shock humor falan kesinlikle tutmaz. İfade özgürlüğü olmayan ülkelerde olmaz bu işler. Hemen "dinime hakaret etti", "inanmıyorsan saygı duy laa..." diye başlarlar. Elin oğlu Amerikada Avrupada yahudi soykırımı üzerinden, pedofili üzerinden, tecavüz üzerinden bile mizah yapıyor, mizah çıkarabiliyor. Bunun olayı zaten budur. Önemli olan akıllıca olması, ince olması ve komik olmasıdır. Gülerken rahatsız oluyor, vicdan azabı duyuyorsan "buna gülmemem lazım" diye, o mizah başarılıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhanmiroğlu

alevilik olunca ayaga kalkan milletimiz keşke bütün herşeyde böyle titiz olup birleşse
    Biz yanlış doğduk aslında. Ya kadın ya da Alevi olarak doğmalıydık. Otomatik olarak Devrimci oluyorsun. Benim de Alevi bir abim var, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Ama dhkpcli alevilere karşı bakışım böyle olamaz.

Sünni biri bu tarz konu açsa "duyar kasma, mağdur edebiyatı" olur.

Hüseyin Aygün gibi Hüsnü Mahalli gibi Alevilik üzerinden prim yapan şahıslar ile alevi destekçisi inançsızların bir "duyarı" vardı;

"alevi çocukları kafeslerde gezdiriyorlar"

Ne oldu sonunda?https://teyit.org/fotografin-dogu-guta-da-kafes-icinde-gezdirilen-alevi-cocuklari-gosterdigi-iddiasi/

Bir tanesi özür diledi mi? Devrimciliğe haysiyete onura, omurgaya yakıştı mı? Olmadı. Ama halen halka yalan söylemek suçtur düsturunu kullanmaya devam ettiler.

Sivas Katliamı öyle mi? Merak etmeyin, pkk öcünü Başbağlardan aldı. İçinizin yağları eriyebilir. Sivas ve Başbağlarda ölenlere rahmet diliyorum.

• Şimdi konuya şöyle gireyim; daha failleri dahi belirlenmemiş bir katliamın, acısı bile geçmemiş ölümlerin ardından, özellikle toplumda 2.-3. plana atılmış bir topluluğun üstünden ve kimse buna hazır değilken kara mizah yapmaya kalkmak saçmalıktır. Üstte yazılmış bir çok yazıyı okudum. 1 i ofansif demiş, diğeri konuyu apayrı yere getirmiş, 1 başkası dava edilmeli demiş. Ve en saçması da bu ülkede bir tek alevilere mi katliam yapıldı, benim başörtülü bacımda hehsdhd.... Ne alaka be adam konumuzla ne ilgisi var. Sivas Katliamı, Çorum Katliamı, Gazi Katliamı, Maraş Katliamı ve toplumda alevilere yapılan mumsöndü, evlere çarpı işareti atma, alevilerin evinde yemek yememek, alevilerin elini sıkmamak gibi sayabileceğim yüzlerce örnek mevcut. Nasıl bir kin sendeki? APTAL OLMAYIN SAYIN ARKADAŞLAR. Aleviler öcü değil sizi yemez. Ama nankörlük başınıza bela olur her zaman. Yazılarınızı dikkattle yazın. Çünkü bunları herkes okuyor. Saygılar...

• Yahu interner platformlarında bu forum'un üyeleri kadar cahil bir camia daha yok diyeceğim, ve "cahil" kelimesi kullandım diye şikayet edecektir eminim birisi hemen beni.

Bir kere bu dava henüz sonuçlanmış değil, ve kişi kamuoyuna açıklamasında tam olarak ne olduğunu açıklamış. Video'nun bir kısmını izleyerek bu şekilde insan linç etme kampanyası olamaz.

Zaten bazı insanlar birilerini suçlamak için yer arıyor. Kutuplaştırmak için, insanları birbirine düşürmek için elinden geleni yapıyor. Gidin videoları eksiksiz olan onca insan var. Hakaret boyutunu geçen bir çok kişiler var. Bunların kim ve kimler, hangi akıla hizmet ettiklerini biliyorsunuz. Olan oldu işte, kendisine "aleviyim" diyen bir kadın bile bu kadın için cinsiyetçi hakaretler kullanmıştır. İşte bu lanet olası düzenin tam olarak yapmaya çalıştığı olayların en kötüsü de bu. Hiç kimse bu kadına yapılan cinsiyetçi ve her açıdan hakaretlerin boyutlarını hangi zihniyete dayalı şekilde yapıldığının farkında değil! İşinize gelince hakikat ı savunan insanı oynarsınız, işinize gelmeyince dürüstlükte alakanız olmaz. Hep birileri böyle yapmış, yok müslümanlar böyle, yok süriyeliler şöyle, yok kürtler böyle, sonra yeri gelir aleviliği savunursunuz. Yahu bu aleviliği düşünmek mi oluyor yoksa düpedüz insanları kışkırtmak mı oluyor ? Özellikle bu forumda sürekli açılan konuların %90 ı nefrete teşvik etmek için yazılan şeyler. Bir tane faydalı konu var mı ? Bir tane kendi eksikliğinden bahseden kullanıcı oldu mu ? Yok olur mu hiç her zaman karaktersizler bir kadın olur, namussuz da kadın olur, yani bu forumda kimse de kusur yok mu ? Yahu neden bütün gün içinizde ki o ezik gurur duygusunu pekiştirmek için bu şekilde yöntemler kullanıyorsunuz ? Hep söz de varsınız, ama icraat konusuna gelince aslında hiç anlayışlı ve derin değilsiniz. Boşsunuz. Soz konusu bu kadının henüz davası belli olmadı. Ama siz inatla milleti tuhaf bir şekilde galeyena getirip henüz bir şey tam olarak belli değilken yargılama kafasına giriyorsunuz. Saçmalıktan ötesi değilsiniz. Hayır o kadar video'su olan, fotoğrafları olan asıl faşistlerin kimler oldukları belli. Ulan bu insanlar neden bu kadar tepki hakaret görmedi ? Çünkü bi takım insanlar, yani bu insanlar daha çok o faşistlerin maşası oldukları için, aynen sahipleri gibi halkı birbirine düşürmenin peşinde. Yani asıl dalkavukluk budur. Gösterişli olmaya devam edin. Bol bol içi boş olan gurur dolu ezik benliğinizi pekiştirin bu yöntemlerle. Büyük ve eksiksizsiniz. Alevileri de düşünürsünüz, siz bir karıncayı bile düşünürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 22 Mart 2020; 1:52:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sky-inn

Aklın ne kadar önemli olduğunu bize hatırlatan bir yorum olmuş.

Batıda siyahiler ve yahudiler üzerinden yapılan ofansif mizahla aleviler ya da insanların diri diri yakılması üzerinden yapılan sözde mizahı eşit tutanlar olmuş.

Bilmem bizim millet mizahtan anlamazmış, bizim millet aptalmış. Kusura bakma ama siyahilere yapılmış her türlü pis muamele, kölelik, ailesini gözler önünde öldürme ve nitekim aynısı yahudilere yapılan her türlü zulüm, gaz odaları olsun, sıraya dizip öldürmek olsun hepsi batı tarafından kabul edilmiş ve yüzlerce filmde bu zülümler anlatılmış, bu filmleri yönetenler ve oynayanlar ödül alma serefine erişmiştir. Daha 30 yıl önce kameralar önünde gerçekleşen insanların canlı canlı yakılması ülkenin %60 lık kesimi tarafından yokmuş gibi davranılırken sen hangi kara mizahtan bahsetmektesin. Corumda, marasta evleri basılıp öldürülen insanlarla ilgili 1 cümlecik bilgi ders kitaplarında geçmezken, televizyonda o günler sanki hiç yokmuş gibi yıllardır görmezden gelinirken sen hangi kara mizahtan bahsediyorsun. Git 1945 te yahudilerle ilgili bir "kara mizah" yap washingtonda de ki gaz odaları hehehe. İnsanlar elleriyle parçalayarak öldürürler seni.

Tarih bilmeyen, daha beynini kullanmayı bilmeyen neyin ne olduğunu anlamadan konuşan, her konuda fikri olan kendini aydın sanan gizli cahillerden bıktık artık.
    Zenci yerine siyahi demişsin ben ikna oldum.

Siyahi ne lan şu kelimeyi kullanmayın. Sanki zenci niggerın Türkçe karşılığıymış gibi. Özenti insanlara genelde laf etmem ama böyle alakasız batı pcliğine de acayip kıl olurum.

• Aleviler yine mağdur :)

• Bir alevi olarak kimin ne dediği gram umrunda değil :)
    Ablayı araştırmadım, ne yapmaya çalışmış onu da bilmiyorum.

• Tek tip comar yokmuş , bunun gibi kendini elit sanan comarlarda varmis

• AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin gruplara dair mizahi geçtim ana avrat küfreden tonla sahsiyetsiz var zaten sosyal medyada, ekşi sözlük denen eskiden sevdiğim, ama sonradan "hdp sözlük" halini alan lağım cukurunda bolca görebilirsin bunları. Kusura bakmayın ama ikiyüzlüsünüz. Bu ülkede her gruba sovulüyor, kimsenin sesi çıkmıyor ama aptalın teki Alevilere yönelik böyle bir söylemde bulununca( o da espiriymiş zaten) tüm sosyal medya klavyeleri çekip "Allah Allah" nidalariyla linç ediyor.

Atatürk'ün de görüşü olan ulusalcılığa sövüyor köpekler bu ülkede, 'Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş ideolojisinden bahsediyorum' aloo, 2010 sonrası artan sjw denen pislik akım hakim "tüm sosyal medyada", hala nasıl Aleviler, Kürtler ve bilimum azınlık grup ezilebiliyor aklım almış değil.

• Alevi degilim. Ama deger mi komiklik ugruna boyle malzeme edilmesi ?

Utandim yerin dibine girdim o kadin yerine .

Kadin demeye bin sahit !

Kadin dedigin hayat verendir. Hayatlarin alinmasi terorize edilen ortamlarda neymis olen yokmus! Diye olayi basitlestirenlerin de olmasi tesaduf mu ?

AKP ye de bari saglam elestirseydi ... Yani bir tarzi var boyle iste diyebilmek icin her kesim kadar AKP ve icraatlerine de benzer sekilde ele almasi gerekirdi. O zaman derdik ki sert bir uslubu var ....

Ama bu kadin olmaya bin sahit taraf olmus hem de yanlis tarafta ...

Ona gulenleri de SIG buluyorum...

Gulmek icin tavsiyem suan icin aklima gelen Sir Charlie Chaplin'in oynadigi eserleri izleyin izletin ...
  • Hepsini bir otele tıkıp yakabilirsin sözü ne iğrenç ne kadar insan dışı bir sözdür. Yazık karşındaki bir insan nedir bu ayrıştırma çabaları?! Gereken ceza verilse keşke

• Ofansif mizahıni yiyim alevi değilim ama bu hiç önemli değil insan olmak lazım. Zaten insanların canı burnunda şu günlerde birde böyle aşağılık insanlar çıkıyor normalde toplumu halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamadan tutuklanması lazımdı.

• Gerçek alevilik bu değil.

Farkındaysınız kız aleviyim diyor. Bir aleviye bu kötülüğü yine bir alevi yapıyor. Kızın söylemlerine bakın her türlü aşırılık var.

Sorsan islam sıkıntılı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.