Şimdi Ara

ALES için konu anlatımlı kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuları az ama öz şekilde bol soru örnekleriyle anlatabilecek bir kitap önerebilirmisiniz?

• Matematik için karekök yayınları mat-0 iyi.Piyasadaki dgs-ales kitapları hemen hemen aynı.2 sayfa konu anlatımları var öğretmediği birçok tipte soru oluyor.
    Ben alese girdim şimdi dgs var ama piyasadaki kitapları hiç beğenmedim çünkü çok eksikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Matematik için karekök yayınları mat-0 iyi.Piyasadaki dgs-ales kitapları hemen hemen aynı.2 sayfa konu anlatımları var öğretmediği birçok tipte soru oluyor.
    Ben alese girdim şimdi dgs var ama piyasadaki kitapları hiç beğenmedim çünkü çok eksikler.

teşekkür ederim :) yarın gidip alacağım.
  • İhtiyaç al. 10 günlük çaılşmayla 80 aldım. Güvenderden uzak dur verdiği soruların alesle alakası bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 11 Temmuz 2011; 2:48:47 >
  • Hepsi aynı aslında bazıları zor sorularla kastırıyor.
    Konu anlatımında iki örnek iki özellik vermiş bunlara bakıyorsun sonra teste bakıyorsun resmen öss soruları.
    Kitapların çoğu eksik.Sınavda hep kalıp sorular çıkıyor.Bence karekök matematik için iyidir.
    80 puan yetmez bence çalışmadan birde yanlış testi çözerek 73 aldım ama bir dahaki sınavda 85 almak gerekir.
  • arkadaşım güzel bir konu açmışsın teşekkür ederim peki sıfırdan başlamak için hangi yayınları almalıyız olmadı deneme alıp çözmeye mi başlamalıyız nasıl olmalı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.