Teşekkürler, kitabı sipariş ettim. Aslında daha önce ekmeği bırakmayı denemiştim. 4 ay falan hiç kullanmadım. Ve derdimi çözmediği için devam ettim. Bu kitapta ekstra bir şey var mı? Sen mesela 5 günde etkisini gördüm diyorsun. Bende etki etmemesinin sebebi diyeti tam olarak uygulamamam olabilir mi? -Bir de birkaç belirti eklemek istiyorum. -Bazen gözlerim bulanıyor, odaklanma sorunu yaşıyorum, doğru düşünemiyorum. -Baş ağrısı, boyun ağrısı yaşıyorum. -Bazen burnumun içerisinde yangı oluyor. Sizde de benzer sıkıntılar var mıydı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alerjik rinit, sinüzit (5. sayfa)

-
-
Hocam bu kitap bütüncül tıbbın kapılarını açacak sana. Histamin intoleransı, sibo, geçirgen bağırsak, disbiyozis, vitamin mineralleri tanıyacaksın.
Vücudunuzda kronik bir inflamasyon var ve inflamasyonun en büyük kaynağı bağırsaklar ve ruh sağlığıdır.
Evet dediklerinizin bir kısmı bende de vardı. Benimkinin sebebi histamin intoleransı ve süte karşı bağışıklık tepkisi ama bunlar da bağırsaklar hasta olduğu için böyle oluyor. Bağırsaklarımı iyileştirmeye devam ediyorum. Devam ettikçe bu hastalıklar da azalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda gezinirken bir konu altındaki yorumunuza denk geldim. Dehb olduğunuzu söylemişsiniz ve genetik olduğu için çaresi yok demişsiniz. Bu hastalıkdan da kurtulabildiniz mi? Ve şunu da meraktan soruyorum. Diyet yemeklerinizi kendiniz mi hazırlıyorsunuz? Biraz diyet sürecinizden bahseder misiniz?
Geçmiş olsun. Ben de ortaokul çağlarımdan beri burun sorunu yaşarım. Ameliyat olmam lazım ama şu an burun ameliyatı fiyatları araba fiyatları gibi uçmuş diyorlar.
Şu kitabı ben de alıp okuyacağım. Merak ettim.
Burun tıkanıklığının bir gün sağa diğer gün sola geçmesi ve yaşam boyu hiç 2 burun deliğiyle aynı anda nefes alınmaması nasıldır çok iyi bilirim.
İnsanın tüm dengesini bozuyor!
-
Ürtiker, nazal polip, alerjik rinit. Tip 1 otoimmunite. ders tekrarımıda yaptım...
Kitaba bir göz attım ve ilgimi çekti hocam sağolasın. Özellikle sinüzit problemi yaşayan biri olarak bu kitaba bir şans vereyim bakalım.
-
Hocam dehb falan saçmalık. Bu konuları aşırı araştırmış, denemeler yapmış birisi olarak bak sana şu kadarını söyleyeyim dehb olan herkesin ya bağırsaklarında ya metilasyonunda ya da hormonlarında bir sorun var ama temeli bağırsak. Ben mesela şu anda çok özel bir diyetteyim bu bana özel bir diyet. Keto+carnivore diyeti birlikte yapıyorum. Bu diyeti bozarsam dehb geri geliyor. Bağırsaklarım iyileştikçe bu diyeti bozabileceğim.
başkanım,
konuyu açmışsın hepsini okuyamadım ancak konu devam ettiği için cevap yazmak istedim. belli ki takip ediyorsun. ben 30 yaşındayım 12 yıldır alerji sorunu yaşıyorum kullanmadığım ilaç gitmediğim doktor kalmadı. Şunu bil alerjiyi KBB den çok göğüs hastalığı biliyor. Hiç bir KBB göğüs hastalıklarına git test yaptır demedi. Ben geçen yıl ev tozu alerjim olduğunu öğrendim ve yıllardır hap sprey çözüm olmadığı için aşı tedavisine başladım. 6. ayımdayım ufak tefek düzelmeler oldu. Hapşırma krizleri, gözde kızarma geçti. boğazda takıla hissi %80 e kadar azaldı. 1-2 hapşırma sonrası sıvı akıyor tıkanıklık var ve kuruma var. ara ara düzelip bozuluyor. ancak günümü mahveden günler geride kaldı. 1. yıl sonunca aşıdan da umutluyum etkilerini alıcam inşallah başka çözüm yok. bende koku kaybıda oluyor arada kortizonlu ilaç kullanıyorum.
bilgine sunarım aklına takılan bir şey olursa mesajda atabilirsin.
-
kortizonlu burun spreyi kullandınız mı? Ne kadar sürede etkisi oldu?
Alerji ilacı olarak ne kullandınız?
-
burunu çekmek daha iyidir tavsiye ediliyor bu yöntem de. özetle kesin çözüm çörek otu yağıdır dediği gibi. sinüs rinse kit kullanmış biri olarak, yağ burnu çektikten sonra, zaman ile kurutuyor.
-
devlet hastanesi raporu ile hem ev tozu aşısı oluyorum 1.5 yıla yaklaşıyorum. Rinoclenil sprey ile descase hap kullanıyorum
-
Nasılsınız?
-
bu ay daha iyiye gidiyorum özellikle hapşırmalar azaldığını hissediyorum. Çok şükür 5. yılda bile buraya sizin için güzel şeyler yazacağım inşallah. Ama bu iş raporsuz olmaz aşı 1 yılda fiyatı %300 arttı. Herkese Allah şifa versin
-
Çörek otu yağı bir seçenek. Ata tohumu olmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok mu geniz kaşıntısına bi çare sprey falan işe yarar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X