|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 15 Şubat 2020; 19:48:48 > |
Acı senin en iyi arkadaşındır. Yaralandığında acı sana şöyle der; Çok kötü yaralandın ama... Henüz DAHA ÖLMEDİN.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 16 Şubat 2020; 18:53:33 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ben iyileştim hocam çözümü bağırsaklardan geçiyor. buğdayı, süt ürünlerini, kurubaklagilleri, patatesi, yemeyi kestim 5 gün sonra tamamen kayboldu. takviye olarak da kurkumin kullanabilirsin. kitap olarak da deniz şimşeğin birim kitabını öneririm. zeytin yağı iç, tahin iç, ceviz fındık ye, salata ye, yumurta ye, et ye, meyve ye, karabuğday ye, az olacak şekilde pirinç ye. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E41C059B -- 10 Ağustos 2020; 19:37:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam ben 2 yıl full tıkalı burunla gezdim. ilaç çok az fayda ediyordu. konka lazer ameliyatı bile oldum 1 ay sonra tekrar şişti. bu işin çözümü bağırsaklardan geçiyor. dediğim kitabı okursan neden bağırsaktan geçtiğini anlayabilirsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam merhaba. Şuanki durumunuz nedir acaba? Bende de benzer semptomlar var ve çözüm yollarını araştırıyorum. Siz derdinizi çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba hocam. Evet çözdüm hem de tamamen. Dr Deniz Şimşek - Birim bu kitabı okuyun ve kitabı iyice okuyup anladıktan sonra hala çözemezseniz, kafanıza takılan noktalar olursa bana mesaj atabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar bu derdi çeken varsa ben bahar aylarında çekiyorum en güzel mevsimler bana çile oluyor direk götten diprospan vurduyorsunuz kendinize geliyorsunuz ben yılda bi kere vurdururum ama doktora danışmak lazım kortizonlu iğne |
_____________________________ |