Şimdi Ara

Alerjik rinit belası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasık 3 yıldır bu belayla uğraşıyorum bildiğim kadarıyla alerjiyi yok eden bir tedavi yok ben memotixaq kullanıyorum bu sıra oda fayda etmiyor hap + sprey biraz daha iyi gibi daha etkili bir sprey var mı bildiginiz bir de beslenme de onemliymis galiba hangi besinleri tuketmemeliyiz bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anne kızlık soyadlarımız internette dolaşıyor!!
  • Zyrtec diye bir ilaç var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tedavi eden bir şey yok değil. Bende de mevcut polen alerjisi. Öncelikle yaşadığınız şehirde immünoloji bölümünden bir randevu alın. Gittiğinizde doktor size alerji testlerinin yapılmasını söyleyecektir zaten. Önemli olan hangi polenlere karşı alerjinizin olduğunu öğrenmek öncelikle. Testleri tamamladıktan sonra sonuç gösterme için tekrar doktora gidiyorsunuz ve size hangi polenlere alerjiniz varsa, bu doğrultuda ilaç veriyor. 2-3 aylık süreyle kontrol için gidiyorsunuz, takibini sağlıyorsunuz. Bu aşamadan sonra hala düzelme görülmezse ileri tedavi için aşı uygulamasına başlanıyor. Aşı tedavisi alerjinin yoğunluğuna göre biraz uzayabilir. Kimilerinde 1 sene kimilerinde ise 3 seneye kadar uzayabiliyor ama etkili bir çözüm. Ben de bu zamana kadar gitmemiştim fakat gittikten sonra etkisini görüyorsunuz gerçekten. Şu an kontrol aşamasındayım, 2 gündür alerjim olan polenlerin yoğun olduğu havalarda dışarı çıkmama rağmen rahat hissediyorum yazılan ilaçlar sayesinde. Bu aşamadaki tek kötü etken ise, genel olarak alerji haplarının yoğun uyku getirmesi. Zaten doktorunuz da bu yüzden günde 1 kere akşam alınmasını tavsiye edecektir. Kafanıza takılan bir şey veya sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyndra -- 14 Temmuz 2019; 6:45:41 >

• ülke elden gıdıyor alerjı sorunmu abd canlı canlı yakacak
  • Vyndra kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dediginiz gibi randevu almaya calisacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faranjit Belası :(
    9 yıl önce açıldı
    Alerjik rinit, sinüzit
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.