Şimdi Ara

faranjit belası uyutmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün başladı bu illet doktor antibiyotik yazdı 1 tane aldım ama işe yaramadı henüz, ilaç tedavisine ek olarak ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yoğurt ye. kendini sakinleştir ve yat. kafaya ne kadar çok takarsan o kadar sinir bozucu olur, uyuyamazsın.
  • Akşam 20:00 den sonra hiç bir şey yeme içme, eğer reflün varsa sık sık faranjit oluyorsundur.
    Yatmadan önce burun kanallarını (sinüsleri) temizleyen ilaçlardan kullan veya bir tutam tuzu , yarım litrelik suya dök çalkala, teker teker burun deliklerine genizine doğru çek. Bu işlemi yaptıktan sonra dişleri fırçala, dil fırçasıyla da dilini temizle, doğal veya medikal gargara yap, direk uyu. Telefon ve Elektronik aygıtlar kapalı olacak şekilde.
    Adaçayı , Karanfil ve Zencefil tüket, bunların birleşiminden gargara gibi şeyler yapılıyor, alternatifleri öğren,
    Bol bol sıvı ve c vitaminli meyve tüket,
    Bol bol istirahat.
  • Bende şuan oldum doktora gittim 2 gün oluyor iyileşmedi

Antibiyotik kaynaklı herhalde okadar uysamda yorgunum halsizim normalde 10 11 uyarken sabah 5 kalkıyorum devamlı sarı balgam geliyor burnum akıyor devamlı öksürük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enginar,Zerdeçal,Kefir
    Papatya buharı
    Kroloben
  • İlaç pek fayda etmiyor maşesef,2 saatlik ameliyatla kurtulursun.Çok geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faranjit Belası :(
    9 yıl önce açıldı
    ALERJİK RİNİT BELASI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.