Şimdi Ara

Alduin mi Smaug mu? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
5.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Alduin mi Smaug mu?

(En Son Oy Tarihi: 5.9.2024)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    Alduin yıkımın tanrısıdır. Ejderha tanrı ise Akatosh dur ki Akatosh vs Smaug dersek Akatosh a hakaret ederiz.
  • Hobbit izleyip te gelmiş oyları smaug a vermişler.Smaug ancalagon un yanında merry pippin seviyesinde kalıyor.Elder scrolls u hiç oynamadım.Anduin hakkında yorum yapmıyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gbresice

quote:

Orijinalden alıntı: Qaragile

Alduin mi Smaug mu?

Kırmızı Ejderha off hocam bunu kesmesi çok zevkliydi yav 55 ort zehirle keserdim bunu

Ben pvpde ancak zehir kullanabiliyordum

• Hıçkıdık ın ejderhası Dişsiz hepsini yer
  • en güçlüsü tabiki deathwing
    ama delosta felankora çıkmaz paha biçilemez
  • Alduin tabiki. Aksini iddia eden elder scrolls serisini bilmiyor.

• Smaug'un soyu Glaurung'dan geliyor zaten. O yüzden Glaurung.
  • 2 elli kılıçla neredeyse tek atabileceğin Alduin'den mi bahsediyoruz
  • felankor fena kor knightcilar bilir

• Gatsb B kullanıcısına yanıt
    Saçmalamışsın,en yüksek dağlardan bile daha büyük olan,tek bir kanat çırpışıyla kasırga oluşturan gezegen büyüklüğünde Ancalagon'u Deathwing nasıl öldürecek?Ancalagon Deathwing'i göremez bile yani,o derece küçük kalır.

Alduin mi Smaug mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLiqht -- 11 Ocak 2015; 22:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Saçmalamışsın,en yüksek dağlardan bile daha büyük olan,tek bir kanat çırpışıyla kasırga oluşturan gezegen büyüklüğünde Ancalagon'u Deathwing nasıl öldürecek?Ancalagon Deathwing'i göremez bile yani,o derece küçük kalır.

Alduin mi Smaug mu?

Sacmalamissin. Bu kucumsedigin ejder , dunyayi sekillendiren varlik. Yukarda aciklamislar,ama yine yazicam. Ancalagon u earendil olduruyo. Ayrica morgoth un yarattigi ejder. Deathwing direk tanrilar tarafindan. Ancalagon earendil olsa deathwing Tulkas olur. Oyle diyim. Ancalagon un gucune lafim yok. Ama bu deathwing i durdurabilenler 20 sampiyon , 4 ejderha (bunun gibi farkli gorevleri olan) ve azeroth un en guclu shaman i. Bu ikisi evrenlerinde esit gucte. Bu arada belirtiyim boyut hersey degil deathwing te devasa olmasina ragmen. Hem deathwing i goremezse ancalagon , bu deathwing in yararina. Karsilastirmak sacma. Ama kendi evrenlerinde esit gucteler. Deathwing oyle iki kasirgaya olucek ejder degil onu anla once.

• alduin in öldüğü bile kesin değil ki. ruhunu dragonborn absorbe etmedi, veya iskeleti de kalmadı. ruhu sovngarde dan uçup gitti.

greybeardsların kendi de diyor zaten onun yenilemeyeceğini. başka bir tarihte dönüp elder scroll da yazdığı gibi kendi destanını tamamlayacak. dragonborn bu destanın bir parçasıydı, insanları kurtardı , ama alduin yine dönebilir ve hiç de belli olmaz. tabi bu alduin in gücünü ne zaman toplayacağına ve nasıl bir tarihte tezahür edeceğine , yani kadere bağlı

öldü demek çok saçma.
  • Acnologia,Igneel Fairy Tail den bunlar.
  • otostopçu kullanıcısına yanıt
    Paarthunax'ı öldüren bizden değildir.

Bu arada ankettekilerin hepsi gelsin 2 shoutlık işleri var.
  • (Ejderhanı nasıl eğitirsin) Dişsiz diyorum, gönlümde ayrı bir yeri var . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Paarthunax'ı öldüren bizden değildir.

Bu arada ankettekilerin hepsi gelsin 2 shoutlık işleri var.

Gelsinler hepsi, varmı böyle adam gibi ejderha. scroolu götürdüğümüzde alduinle savaştığı zaman anlıyorsun değerini. Neymiş efendim ben ölümüm ben ateşim falan havalar havalar. Yemişim havasını. Hadi yiyorsa savaşsın sauron için smaug efendi.

• Aldunin cüssesi çok küçük bir kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: elured

Aldunin cüssesi çok küçük bir kere

Kucuk olmasi herhangi bir sorun olusturmaz. Onun gucu tum dunyayi yok edecek kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: elured

Aldunin cüssesi çok küçük bir kere

Kucuk olmasi herhangi bir sorun olusturmaz. Onun gucu tum dunyayi yok edecek kadar

daedric warhammerla 3 yemesi dışında

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.