Şimdi Ara

Alduin mi Smaug mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
5.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Alduin mi Smaug mu?

(En Son Oy Tarihi: 5.9.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Yugioh da vardı bi tane o neydi unuttum adini

slifer? Çift çeneli kırmızı falan gökleri delerek inan bir tanrı canavarıydı

Evet oydu adı. Harika bir şeydi en güçlüsü değildi ama en karizmatigi oydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• charizard
  • Ancalagon the black

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar çok istek üzerine bazılarını tekrar ekledim her ejderha eklenmeyecektir sadece çok bilinenler ekleniyor Anket devam ediyor
  •  Alduin mi Smaug mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Qaragile

Alduin mi Smaug mu?

Kırmızı Ejderha off hocam bunu kesmesi çok zevkliydi yav 55 ort zehirle keserdim bunu

• Smaug ws Alduin arasındaki rekabet hızla devam ediyor evet bende oyumu alduine vermiştim arkadan yetiştiğine göre smaugdan daha güçlü bir ejderha olduğunu kanıtlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenyapamayansayısal -- 11 Ocak 2015; 17:30:54 >
  • Benim aklım hala smaug'a verenlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Benim aklım hala smaug'a verenlerde.

Hocam bende çoğu ejderhayı bilmiyordum smauga veren arkadaslarda başka ejderhaları bilmiyor olabilirler Hele Ancalagon amcamız baya büyükmüş ama alduini alabilirmi hala emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenyapamayansayısal -- 11 Ocak 2015; 17:41:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gbresice

Evet arkadaşlar çok istek üzerine bazılarını tekrar ekledim her ejderha eklenmeyecektir sadece çok bilinenler ekleniyor Anket devam ediyor

Deatwing i yani nami diger kanatli olumu en az 30milyon kisi biliyor ama hala eklememissin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Evet arkadaşlar çok istek üzerine bazılarını tekrar ekledim her ejderha eklenmeyecektir sadece çok bilinenler ekleniyor Anket devam ediyor

Deatwing i yani nami diger kanatli olumu en az 30milyon kisi biliyor ama hala eklememissin.

Çok uzun süre önce eklendi hocam dikkatli bakın
  • quote:

quote:

Deathwing in en buyuk basarilari (gucuyle yaptigi yikim vb) nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

quote:

Deathwing in en buyuk basarilari (gucuyle yaptigi yikim vb) nedir?

azeroth u mahvetmiştir kendisi
    Kalimdor' un büyük kısmının oksyanusun derinliklerine batıran Sonsuzluk Kuyusu nun patlamasının neden olduğu yıkımla birlikte, Dünya üzerindeki güçleriyle Neltharion volkanların oluşmasını sağladı.
    bu deathwing olmadan önce yaptığı
    deathwing olunca ise

Twilight Highlands taki Grim Batol a uçuşu dünya üzerindeki bölgelerin çoğunu harabeye çevirdi.
    Deepholm de ki ininde uykusundan uyandı ve dünyanın içinde kelimenin tam anlamaıyla bir volkan gibi patladı. Deathwing in Azeorth un içindeki patlaması o kadar güçlüydü ki , dünyanın büyük kısmını yeniden şekillendiren depremlere, volkanik püskürmelere ve su baskınlarına neden oldu. Yıkıcı Cataclysm(Afet) den etkilenmemiş hiç bir bölge kalmadı.

• Deathwing the destroyer eski adı ile Neltharion- earth-warder

Eskiden 5 büyük ejderden biri olan deathwing görevi dünyayı şekillendirmekti dağları ovaları çayırları falan. Ama görevi bitip dünyada ölümlülerin zamanı geldiğinde ( dünyaya onlar hakim olduğunda) bunu kendine yedirememiş dünyayı nerdeyse yıkıma sürüklemiştir.bu olaydan sonra deathwing olmuştur.

Eskiden kapkara bir ejder ( kanı yeşil ve zehirlidir) olan deathwing lanetlenir ve kanı lava dönüşür eti ise lavdan dolayı erir. Şu anda deri yerine metal bir zırh giyer. Diğer 4 ejderden daha güçlüdür.çünkü diğerlerini kandırıp bir kısım güçlerini ejder ruhu denen bir madalyon gibi bişiye aktartır kendisi aktarmaz.
    Dünyayı yeniden şekillendirebilmek yada yıkmak gibi bir gücü vardır.

Diğer ****r
    Alexstrasza, the Life-Binder
    Yaşam verme gücü varıdr.

Nozdormu, the Timeless One
    Zamanın unuttuğu herşeyi hatırlar ve zamanda yolculuk edebilir

Ysera, the Dreamer
    Rüyalar aleminin ejderidir genelde uyur :)

Malygos, the Spell-Weaver (the blue da denir)
    Büyünün ejderidir

Not: Deathwingi yenebilmek için 4 ejder birleşir ve savaş sonunda bütün güçlerini kaybederler diye biliyorum yanılıyor olabilirim.

Şunu izlemenizde fayda var kısaca deathwingin nasıl öldürüldüğüdür. Sondaki konuşan kadın Alexstrasza
    http://m.youtube.com/watch?v=qBBg_t6JlAg

• Yine de bir Alduin degil anlasilan

• Alduini öldürenler dragonborn ve bir kaç arkadaşı.

Deathwingi öldürenler
    4 büyük ejderha
    Azeroth tarihinin en iyi shamanı
    En az 20 kişi ki bunlar diyarın şampiyonları diye geçerler

• quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

Alduini öldürenler dragonborn ve bir kaç arkadaşı.

Deathwingi öldürenler
    4 büyük ejderha
    Azeroth tarihinin en iyi shamanı
    En az 20 kişi ki bunlar diyarın şampiyonları diye geçerler

Oyun icinde oldurebilmemiz gerektigi icin olduruyoruz, normalde o kadar guclu birini bir kac kisi olduremez, ayni gecmiste oldugu gibi.

Elder scroll u kullanip Alduin i gordugumuz kisimda Alduin oradakilerin hasatini cikariyordu. Gecmis sayfalarda biri yazmisti. Oradakilerin 4 u efsanevi savasci biri de dragonborn mu neymis tam hakim degilim oraya Olsa olsa bizde onlarin yapabildigi kadarini yapardik, ustelik Alduin o zamandan cok daha guclu idi.

Herneyse, Alduin ile ilgili asil mesele dunyayi yok edebilecek gucte olmasi.

Bu feat i bile daha guclu oldugunu gosteriyor.

• Youtubede gezerken buldum bir videosunda deathwing kendisinin artık ölüm olduğunu ölüm diyarında yaşadığını söylüyor.
    Ölüm > dünya diyorum

Ayrıca Isle of time saolsun zamanda geri dönüp herşeyi değiştiren kişiler var alacakaranlık ****r deniyo bunlara garip garip zamanlarda bişiler yapıyolar kim oldukları şu anda bilinmiyor ama deathwingin ölmesini engelleyebilirler ilerde

• Deathwing hepsini parçalar

• glaurung varken tartışmak anlamsız.
    ancalagonu koymayın olm listeye gölgesi geldiğinde 1 hafta gece yaşanırdı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.