Şimdi Ara

Aldığım Ürünleri Yorumlarmısınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün siparişlerini vermeye başladığım bilgisayar kasası ve parçaları hakkında sizlerinde değerli görüşlerinizi almak istedim. Daha doğrusu Ekran Kartı hariç diğer ürünlerin siparişlerini verdim ve muhtemelen yarın elimde olucak. Ve Ekran kartı dışında toplam maliyet:1709,37 TL

Şimdiden Teşekkürler

Zalman Z11-PLUS Mid Tower Kasa

High Power Astro Lite 750W 80Plus GOLD Single Rail Güç Kaynağı

Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart

Kingston 8GB Hyperx Fury DDR3 1600MHz CL10 White PC Ram

Ekran kartı Siparişi vermedim fakat aklımdaki ürün;
    EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bafralions -- 12 Aralık 2014; 18:08:08 >

• hocam anakartı bence 50 lira fark verip gaming 5 alabilirsin. ya da asus Z97-A alabilirsin. seçtiğin psu çok kaliteli bir ürün onda sorun yok.malzeme kalitesi açısından yerine alınabilecek tek alternatif seasonictir. çünkü birazdan buraya psulardan anlamayanlar gelip corsair al diyebilirler sakın dinleme.(bunu 750w sınıfı için söylüyorum).gtx 970 için ses sorununun en az olduğu model asus strix olduğu söyleniyor.işlemci gayet güzel. ramlere gelirse 2x4gb şeklinde cl9 olan kingston savage modelini seçmen daha iyi olur.kasa için bir şey demem çünkü o zevk meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testerenecmi -- 12 Aralık 2014; 18:01:29 >
    (satıldı)satılık ASUS Z97-ARhttp://forum.donanimhaber.com/m_103316334/tm.htm (satıldı)satılık fx-8350 işlemci ve ASUS m5a97 evo r2.0 anakart=http://forum.donanimhaber.com/m_94807417/f_//tm.htm A10-7850K,MSI A88XI,THERMALTAKE CORE V1,CORSAIR CX500M,SAMSUNG EVO 840 120GB SSD,IPAD 4,LG OPTIMUS G
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa bilgisayar alırken bizzat ben yardımcı oldum, çok fazla sorusu vardı elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım

Yoruma gelecek olursak, gaming5 aliyordu fakat bilgisayarcisinda giga. gaming5 yokmus onun yerine 3 alabilirmiyiz dedi. Çok çok onemli bir fark olmadığı için onuda alabilirsin bir sorun olmaz dedim.http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=4959,4966,4953

Psu zaten f/p urunu 200 tl o gayet iyi denk geldi.http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-astro-lite-750w-80plus-gold-single-rail-guc-kaynagi.html

Cw'ye gelirsek her markada var asus aldigin zaman az olur, evga aldigin zaman hic olmaz diye kesin bir ifade kullanamayiz. Ama tartismasiz en iyi saat hizlari evga ftw'de şuan.http://www.techpowerup.com/gpudb/b3068/evga-gtx-970-ftw-acx-2-0.html

Ram olayina gelirsek bencede cl9 2x4 ram tercih edilmeliydi. Biz sadece 8gb 1600mhz diye konusmustuk. Artık siparis verilmis, çok can alıcı bir nokta değil diye düşünüyorum. Gunluk kullanimda aradaki farki zaten anlayamicak. Anca benchmark actiginda aradaki ufak farki gorecek.http://www.bit-tech.net/hardware/memory/2011/01/11/the-best-memory-for-sandy-bridge/3

Kasa olarak corsair söyledim, oncelikle goz zevkine hitap olan bir urun oldugundan zalman soyledik :) Zalmanda kaliteli bir marka sonucta.

Yorum için tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 12 Aralık 2014; 18:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım bnm yapmam gerekeni biraz erken davranıp arkadaşım yapmış :)
    Teşekkürler :)

Orijinalden alıntı: Bafralions

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün siparişlerini vermeye başladığım bilgisayar kasası ve parçaları hakkında sizlerinde değerli görüşlerinizi almak istedim. Daha doğrusu Ekran Kartı hariç diğer ürünlerin siparişlerini verdim ve muhtemelen yarın elimde olucak. Ve Ekran kartı dışında toplam maliyet:1709,37 TL

Şimdiden Teşekkürler

Zalman Z11-PLUS Mid Tower Kasa

High Power Astro Lite 750W 80Plus GOLD Single Rail Güç Kaynağı

Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart

Kingston 8GB Hyperx Fury DDR3 1600MHz CL10 White PC Ram

Ekran kartı Siparişi vermedim fakat aklımdaki ürün;
    EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI

Anakarti gaming 5 yap. Ramleri corsair low profile 8gb yap. Kasayi corsair 400r yap icinde zaten psu var geri kalan hersey cok guzel.

• Almissin artik. Icine de siniyorsa yetiyorsa da yorumlatma bence..

AMD FX 8350 4.84 GHZ 16 MB CACHE-- ASUS R9 290X 4GD5-- SAPPHİRE HD 5850 1GB EXTREME-- ASUS M5A99FX PRO R2.0 990FX / SB950-- 2*4 GB G SKILL 1600 MHZ-- SAMSUNG 840 EVO 250 GB SSD DISK--- CORSAIR CARBIDE 400R--- SEASONIC (X SERİES)750 W 80 GOLD--COOLER MASTER HYPER 212 EVO DUAL FAN WITH SILVERSTONE FM 121 110 CFM FAN-- HAKKIMDA GÖRÜLMESİNİ İSTEDİĞİM
  • Keşke cl değerinin 9 olduğu bir ram alsaydınız

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.