carrefourun kendi uygulaması var mı bilmiyorum ama normalde üründe herhangi bir ayıplı mal statüsüne girecek bir durum yoksa 10 dk sonra bile geri iade şansın yok.
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Ben Elektrikli çaydanlığı 2 hafta tepe tepe kullanıp iade etmiştim. Hiçbir soru sormadan direkt parayı verdiler. Carrefour' u bu yüzden severim.
şimdi ben tv yi kutulayıp faturasıyla danışmaya mı başvuracam? ben bu ürünü peşin fiyatına 12 taksitle aldım, pos makinasından bu işlem iptal ettirilebilcek mi?
eğer ki aldığın slipi atmadıysan hiçbir sorun olmadan iade işleminmi yaptırabilirsin. tabi birde iade süresini geçirmeden. migrosta 15 gün iade süresi karfurda nekadardır bilemem onu
Kutusunu açmadıysan 15 içinde götürüp paranı geri alabilirsin... Sitelerinde yazıyor..
http : // w w w .carrefour.com.tr/kampanyalar.asp
HİZMETLER Para İadesi Ürünü ambalajı ve faturasıyla 15 gün içerisinde getirmeniz halinde Carrefour paranızı iade eder.
aynen ole ıptal edıyorlar ve 1 hafta suren var para ıade ıcın 15 gun urun degıstırme 1ay ve uzerı servıs.
quote:
Orjinalden alıntı: face1tr
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Ben Elektrikli çaydanlığı 2 hafta tepe tepe kullanıp iade etmiştim. Hiçbir soru sormadan direkt parayı verdiler. Carrefour' u bu yüzden severim.
şimdi ben tv yi kutulayıp faturasıyla danışmaya mı başvuracam? ben bu ürünü peşin fiyatına 12 taksitle aldım, pos makinasından bu işlem iptal ettirilebilcek mi?
Ben de taksitle almıştım. Sorun çıkmıyor.
vatan bilgisayardan x-530 aldım 14.gün götürdüm bass ından hava geliyo filan dedim çek aldım sonra gidip T6060 aldım