Şimdi Ara

Aldığım magnumun içinden fındık kabuğu çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bi magnum fındıklı aldım yerken aynı reklamlardaki gibi çatırtt ederek büyük bi lokma ısırdım ve yerken bi daha ÇATIRTT etti ve içinden bildiğiniz fındık kabuğu çıktı.. doğallık da bi yere kadar kardeşim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iychan -- 18 Haziran 2012; 15:36:15 >

• reklamdaki sesin kaynağı ortaya çıktı
  • no ss no güven
  • bedava çıkmış işte en yakın satış noktasına götür al bi magnum daha
  • Bana çift ambalajlı magnum çıkmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bir Abi

reklamdaki sesin kaynağı ortaya çıktı

kızlara yazık yaa
  • Ben bi keresinde cips almıştım icinden taso çıkmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

Ben bi keresinde cips almıştım icinden taso çıkmıştı

vah vaaah çok yazıkk
  • Vitamini kabuğundadır sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Vitamini kabuğundadır sıkıntı yok.

hem iyi de gelir bazı organlara di mi kardeş
  • Bende bi ara Magnum almıştım.Dedim niye ağır neyse boşver dedim. içinden bildiğimiz 2 magnum çıkmıştı
    Eşimle birlikte yedik
  • ne demişler fındık demek aganigi demek kabuğu herkese denk gelmez milli piyango oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: lizzy92

Bende bi ara Magnum almıştım.Dedim niye ağır neyse boşver dedim. içinden bildiğimiz 2 magnum çıkmıştı
    Eşimle birlikte yedik

sazan.avi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iychan

arkadaşlar bugün bi magnum fındıklı aldım yerken aynı reklamlardaki gibi çatırtt ederek büyük bi lokma ısırdım ve yerken bi daha ÇATIRTT etti ve içinden bildiğiniz fındık kabuğu çıktı.. doğallık da bi yere kadar kardeşim ..

arkadaşım sene 2008 aynı sorun benim başımada geldi fıstıklı kornet dondurmanın içinden kabuk çıkmıştı aradım Müşteri hizmetlerini bir bayan çıktı anlattım derdimi dediki ambalajı yanınızda duruyormu. bende dedimki sen dondurmayı yalarken ambalajını yanında tutuyormusun dedim biraz ukala ukala konuştu daha sonra müşteri hizmetlerini tekrar aradım mail attım dedim olay bundan ibaret bende başka bir dondurmanın ambalajını buldum dediki ürünü analiz ettirecem dedi almaya birini yolluyacaz demişti bende sakladım aradan 2 gün sonra bölge müdürü ve bir eleman geldi işyerime elinde termos gibi bir sepet ile geldi yanında 10 adet dondurma vardı bana ikram ettiler saolsunlar dondurmayı ve numuneyi alıp gittiler. eger parça duruyorsa ara gelip alırlar analiz etmek için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.