Bildirim
Aldığım Led Işığı Nasıl Kullanabilirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
verecen voltajı, verecen voltajı -
o voltajı nasıl verecem işte :D bağlayabilsem -
Kısa süreli kabloyu dokundur ters bağlayınca yanmaz zaten 1 sn tersten de bişey olmaz led tek taraflu elektrik geçirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşım slikonlu dokundurulacak yer yokki benim odamdada var asma tavanda led ışık fakat ordakiler çok başka . yarın gidip bir elektrikçiden yardım almalıyım -
İlk fotoda iki led arasında karşılıklı çizgi gibi duran yerlere lehim yapacaksın silikon varsa orasını kazı pasta sür lehimi hemen tutar. Yanlış bilmiyorsam direnç olan taraf +.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aşağıda işaretli olan yerler lehimleme yüzeyleri. Buralarda silikon varsa kaldır, iki uca 12V değdir, yanmazsa diğer türlü değdir. Hangi türlü yanıyorsa o bağlantı kullanılacak.
-
@IItwentysixII Dediği gibi yap da benim arkadaş gibi silikonu sıyırıp kabloları bant ile tutturursan bilgisayarı kucağı alırsın. Bant ile bir süre sonra kablolar kayıp birbirine değiyor. -
Yardimci olunmus ama ben yinede bir elektrikciye gidip lehim yaptirmani oneririm...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X