Şimdi Ara

Aldığım Led Işığı Nasıl Kullanabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR . Altta Fotoğrafını gösterdiğim led ışığı nasıl yandırabilirim üzerinde herhangi bir işaret yok . Kabloyla bilgisayardaki fana bağlayıp çalıştırmak istiyorum fakat lehim konusunda falanda hiçbir bilgim yok . Ayriyekten + ve - diye birşey de yok bu ledlerin üstünde neye göre lehim yapacagım lütfen bir yardımcı olursanız çok sevinirim ... Arkadaşlar bir an önce yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun
     Aldığım Led Işığı Nasıl Kullanabilirim ? Aldığım Led Işığı Nasıl Kullanabilirim ? Aldığım Led Işığı Nasıl Kullanabilirim ? Aldığım Led Işığı Nasıl Kullanabilirim ?

• verecen voltajı, verecen voltajı
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    o voltajı nasıl verecem işte :D bağlayabilsem
  • Kısa süreli kabloyu dokundur ters bağlayınca yanmaz zaten 1 sn tersten de bişey olmaz led tek taraflu elektrik geçirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşım slikonlu dokundurulacak yer yokki benim odamdada var asma tavanda led ışık fakat ordakiler çok başka . yarın gidip bir elektrikçiden yardım almalıyım
  • İlk fotoda iki led arasında karşılıklı çizgi gibi duran yerlere lehim yapacaksın silikon varsa orasını kazı pasta sür lehimi hemen tutar. Yanlış bilmiyorsam direnç olan taraf +.

• aşağıda işaretli olan yerler lehimleme yüzeyleri. Buralarda silikon varsa kaldır, iki uca 12V değdir, yanmazsa diğer türlü değdir. Hangi türlü yanıyorsa o bağlantı kullanılacak.

Aldığım Led Işığı Nasıl Kullanabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    @IItwentysixII Dediği gibi yap da benim arkadaş gibi silikonu sıyırıp kabloları bant ile tutturursan bilgisayarı kucağı alırsın. Bant ile bir süre sonra kablolar kayıp birbirine değiyor.
  • Yardimci olunmus ama ben yinede bir elektrikciye gidip lehim yaptirmani oneririm...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.