Şimdi Ara

Aldığım domaini yenilemek istediğimde aynı firmadan mı yenilemem gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 senelik aldığım domaini 1 sene sonunda yenilemek istediğimde. Domaini aldığım firmadan mı yenilemek zorundayım. Yoksa herhangi bir firmadan yenileyebilir miyim?



  • Aynı firma üzerinden yenileme işlemi yapmak zorunda değilsiniz. Farklı bir firma ile transfer işlemi başlatabilirsiniz. Transfer işleminin ücreti 1 yıllık kayıt/yenieme ücretidir. Transfer işlemini gerçekleştirdiğinizde domaininiz otomatik olarak 1 sene uzar. Eğer transfer yapacaksanız, şuanki domain firmanızdan , domaininizin bitiş süresine kaç gün kala transfer yapabileceğinizin bilgisini öğrenin. Eğer bu süre 30 gün ise ve domaininizin süresinin bitmesine 29 gün kaldıysa , transfer için ödediğiniz ücret yanabilir.
  • Teşekkürler. Peki diyelim ki kendim bir sunucu aldım ve kendi sunucum üzerinden hizmet vermeye başladım. Yani hosting firması açmaktan bahsetmiyorum. Kendi web sitemi yine kendi sunucum üzerinden yayınlayacağım diyelim. Ama daha önceden başka bir firmadan almış olduğum hizmet var. Bu dolduğunda bu işlemi kendi sunucum üzerinden nasıl yapabilirim. Firma değiştirmek istediğimde işlem kolay onu anladım. Ben websitemin kendi sunucum üzerinde saklanmasını vs. istiyorum. İkinci el bir sunucu almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.