Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Farklı yerden alan adı alsam,Farklı yerden hosting alsam olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkdaşlar IHS den amacvakitgecirmek.com alan adını aldım 15Tl ye paypal dan şimdi paypalda 5 Dolarım kaldı. forum sitesi kurucam fakat IHS de hosting fiyatları uçmuş, şimdi ben IHS den değilde başka yerden hosting alsam olur mu?

veya nerden almamı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

S.a Arkdaşlar IHS den amacvakitgecirmek.com alan adını aldım 15Tl ye paypal dan şimdi paypalda 5 Dolarım kaldı. forum sitesi kurucam fakat IHS de hosting fiyatları uçmuş, şimdi ben IHS den değilde başka yerden hosting alsam olur mu?

veya nerden almamı önerirsiniz?

hepavitabilisim.com dan paketlerimizi incelerseniz en dusuk fiyatin 7 TL oldugunu goreceksiniz.
  • Merhaba;

Domaini ( Alan adı ) farklı birmadan, hosting hizmetini farklı firmadan alıp sitenizi oluşturabilirsiniz. Bunun için çok küçük bir ayar yani NS yönlendirmesi yapmanız gerekmektedir.

Web hosting ihtiyacınızı karşılamak isteriz, iletişime geçerseniz yardımcı olabiliriz...

İyi forumlar...
  • domain'i hosting'i farklı yerlerden alanilirsin tabiki. Host'u başka bir firmadan alırsan yapacağın şey basit, alan adı yönetim paneline girip NS adreslerini host firmanın verdiği NS adresleri ile değiştireceksin.

Önüne gelen host satıyor, olan yine müşteriye oluyor. Dikkat edin, sağla mbir firmadan alın. Natro hosting iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.