Şimdi Ara

Aldido.com | Alışveriş yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alınan ürün 1 saat içinde kargoda ibaresi olan bir ürün.

Saat 11:30'da sipariş verildi ve EFT yapıldı.

Onay süresi belli değil fakat öğleden sonrayı buldu.

Gün içerisinde ürün kargoya verilmedi.

Defalarca arandı, tamam ilgileniyoruz dediler. (Müşteri Hizmetleri rezalet. 11 dakika bekledim, Müşteri Hizmetlerine bağlanamadan hattan düştüm ve bunun gibi bir sürü sıkıntı.)

Ertesi gün oldu ve hala kargoya verilecek olarak görünüyor sitede.

Müşteri hizmetlerini aradım gene ve uzun bir bekleyişten sonra ilgisiz biri telefonu açtı. Konudan bahsettim ve dün gece vermişler kargoya dedi. Takip numarası istedim, veremem öğleden sonra siteye eklenir oradan bakın dedi.)

Kargo firmasını aradım. Gelen veya yolda olan kargonuz yok dediler! Ya Aldido.com Müşteri Hizmetleri yalan söyledi, yada kargo görevlisi!

Şuan saat 11:11 ve siparişimin üzerinden yaklaşık 24 saat geçti.

Beklemedeyiz...

--------- EKLEME

Saat 11:40

Müşteri hizmetlerini aradım, uzun bir bekleyişten sonra biri çıktı yine. Şimdi kargoya vericez dedi.

Önceki aradığımda çıkan kişi de dün gece kargoya verildiğini ve bugün elimde olacağını söylemişti. :)

Gelişmeler oldukça buraya yazacağım, bekliyoruz...

--------- EKLEME

Saat 14:40

Hala kargoya verilen yok. Siparişten sonra 1 saat içinde kargoda olacağını öne süren firma, 26 saattir bir ürünü kargoya veremedi! Muhtemelen bunların aksaklığı yüzünden pazartesiye kalacak durum.

Sitedeki 1 saat ibaresine inanmayın! Hizmet çok kötü.

Gelişmeleri ekleyeceğim.

Bekliyoruz...

--------- EKLEME

3.Gün Saat 10:50

Müşteri hizmetlerini aradım yine. 12 dakika süren bekleyişten sonra biri çıktı. Dedim kargo verilecekti dün ne oldu? Bugün sabah 9 gibi verilmiş kargoya dedi. :) Bu arada sitede hala kargoya verilecek olarak görüyor.

Ertesi gün elimde olması gereken ürün 3 gündür kargoya verilemedi. Tahmini elime geçeceği süre 5 gün. :) Araya pazar giriyor. (Tabi bu sefer de yalan söylememişlerse.)

Kargo geldiğinde nasıl kutulanmış vb. gibi gelişmeleri tekrar yazarım.

Bekliyoruz...

--------- EKLEME

5.Gün Saat 13:20

Yaklaşık 10 dakika önce ürün elime ulaştı, teslim aldım.

Ürünün kendi orjinal kutusu yoktu. Ürünü baloncuklu poşete sarıp bir kutunun içine koymuşlar. Kutunun içine 2 tane de promosyon kozmetik malzemesi koymuşlar. Biri Palmolive Kahve Hazzı duş jeli, diğeri ARKO Nem deneme kremi. Bunlar tek kullanımlık numuneler. Neden koymuşlar anlamış değilim. :)

EFT'de 2 kez istediler bu arada ilk gün. Gönderdiğiniz para bloke edilmiş tekrar gönderin, size geri dönecektir ilk gönderdiğiniz dediler. Henüz gelen giden yok. Arayıp sorduğumda yaptığım iki EFT'de başarılı şekilde ulaşmış onlara. :) İade istedim bir ürün kadar olan parayı. 3 iş günü içersinde iadeniz yapılacaktır dediler. 5.gün ve gelen giden yok. Bir ürüne iki ürün parası ödemiş oldum. Umarım iade ederler. :)

Süreç böyle işledi. Ürünü henüz test etmedim sağlam mı değil mi diye. Bir sorun çıkarsa yazarım buraya.

Umarım konuyla ilgili yardıma ihtiyacı olan kişilere bir nebze de olsa faydam dokunmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çırak Web Master -- 29 Haziran 2015; 13:23:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP | Alışveriş yorumu tamamlandı...

Başka alış veriş yapan kişiler olursa buraya yazabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çırak Web Master -- 29 Haziran 2015; 13:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    GittiGidiyor.com hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.