hayır lucky nin tam olarak nasıl basıldığını kimse bilmiyor misal 7 kez şanslı bi silahı +3 yaptıktan sonra bastığınız bir + sonrasında silahın tüm artıları gidebilir ve lucky 3 kalır oyunda tek kural var o da silah ya şanslıdır ya da şanssız. Xian serverinde bilen bilir dEranged guildinden bir kişi silahını 20 adet weapon elixir ile +9 yapmıştır.üstelik hiç astral ve immortal kullanmadan. onla yaptığım konuşmada bana silah ya şanslıdır ya da şanssız demiştir. ben kendi silahımı yaklaşık 18 elixir ile ancak +4 yapabildim, +5 yapabilmek için de bir adet immortal ve iki adet astral kullandım.
helal kardeşim bu konunun üst başlık olması gerekli bir çok kişinin bilgisi olmadığına eminim yeni başlıyanlar için üst konu yapmanızı rica ediyorum....
KATILIYORUM
beki o tabletleri nasıl bişeyler yapman gerekiyo tam ben anlamadımda
42 lvl sos bladeye iki kere denedim +2 den 3e geciremedim dün sattım silahı alan adam 5 dakika sonra mesaj attı bana +3ledim diye birazda şans işi ama tavsiyem fazla kurcalamayın stone basınca silahın özellikleri kimi düşerken kimi yükseliyor
Çok Saol Güzel çalışma Emeğe Saygı
bence üst konu olmaya devam emeli yeni katılanlar için yararlı
Elementler neylerden çıkıyor ?
bence burada bir element pazari yapalim veya alchemy stone pazari veya sro takas bolumune gidip orada acalim guzel olur bence buyuk kolaylik saglar
ben de bu tabletlerden hıç anlamıom bırıktırıodum 1 sayfa vardı hepsını1.5 m e sattım karlıysam pm atın
ELine sağlık valla bende düşündüm ama üşendim valla helal
@küpeli Tabletlerin hangileri ve kaçıncı derece olduklarına göre değişir. Ayrıca bu konunun yukarılarda durması lazım sürekli.Pek çok soru geliyor bu konuda.Gerçi üst konu olsada gelecek ama en azından elimizin altında olması meraklıların ilgisini çekebilir.Soruları azaltabilir.Yada ayrıntılar üstüne olabilir.
up! up!
çok uzun iş bn direk npcye satıyom
YA TEMBELLER PEKİ BAZEN YARATIKLARDAN ELIXIR DUSUYO ONLAR NE İŞE YARIYO LUTFEN YARDIMMMMMM
selam,
bugün alchemy stone kullanma konusunda yeni bi deneyim edindim ve sizlerle paylaşmak istedim. elimde 32+6 int 2 str 3 durability 60% increase bi kalkan vardı ama block ratiosu 12 olduğu için bunu yükseltmek istedim, gittim pazardan 400k verip ( rome server) bi 5 lvl stone of agility aldım, forumda ilgili yazıları okudum, çevredeki arkadaşlara sordum, merak ettiğim stone basarken nasıl bir sonuç alabileceğime yönelik kesin bilgilerdi, sonuçta kesin "şöyle olur böyle olur" gibisinden bi tatminkar cevap bulamadım, ben de: "ya herru ya merru" deyip deneme yanılma yolunu seçtim, sonuç: kalkana stone bastıktan sonra ekranda beliren yazı:
[sterling silver shield] attribute of blockin ratio has been changed to [12 -> 12]
[attribute assimilation][sterling silver shield] attribute of int has been changed to [2 -> 3]
evet kalkan int 2 den int 3 e çıktı block ratio sabit kaldı arkadaşlarla çok güldük haggaten
stone nun altında da (attribute assimilation probability 10%) yazıyordu onu da ekleyim
alchemy stone basarken buna dikkat etmek gerekiyor, bizim isteğimizin dışında bazı değişiklikler olabiliyor, ben biraz talihliydim ki kötü bi değişiklik olmadı, millet defalarca denemeden sonra int basmakta başarılı oluyo ...ve olaylar böylece gelişir...
konuyla ilgili bilgi veren herkese teşekkürler
hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum
ÇAHAR SATN???? 50 VE 70 ARASI İYİ OLUR AGALAR
ÇAHAR SATN???? 50 VE 70 ARASI İYİ OLUR AGALAR LÜTFEN BAKIN???
arkadaşlar mavi tablet ne işe yarar üzerinde saphire diye bişeyler yazıyoo