Yeşil Stoneleri Basıyorum Ama Pembeler Hep Yanıyor Neden Acaba
alc. dan anlamam ama belki benim gibi şansın - lerdedir +1 basarken en fazla kaç kere yaktınız +2 olamadan yani
1-2 Kere
Ama 60 XBowa 6 Stone(YEŞİL)Yanmadan Bastım Birde Yanmadan +3 Ne Başarı Ama
Pembeler Basılmıyor...
Sen de yine basmıyor, ben basmayı denediğimde başarılı olmasına rağmen değer değişmiyor.
presiz cok zor geciyor zaten birde assimilation rate in yuzde 10 veya 5 olmasına dikkat et ne kadar az olrsa o kadar iyi olur. bide hotanda basma kesinlikle.
quote:
Orijinalden alıntı: closek
presiz cok zor geciyor zaten birde assimilation rate in yuzde 10 veya 5 olmasına dikkat et ne kadar az olrsa o kadar iyi olur. bide hotanda basma kesinlikle.
Dediklerinin Hotan dışındaki tüm kısmına katılıyorum.Ben Alcemy işlerimi hep hotanda yaparım.Tamamen şans işi..
Asimile oranı çok önemli %10'dan yüksek kullanmamaya özen göster.Tabi herşey şans işi %30 ile %100 de basabilirsin ama %10 ve az olunca şanssızda olsan yanma riski çok azalıyor.
Asimile Nin Anlamının Ne Oldugunu Biliyormusunuz ? o Bir Özellik Basarken Diğerini Değiştirmeme Şansıdır ! Basmanın %si İle Alakası Yok !
quote:
Orijinalden alıntı: kale2
Asimile Nin Anlamının Ne Oldugunu Biliyormusunuz ? o Bir Özellik Basarken Diğerini Değiştirmeme Şansıdır ! Basmanın %si İle Alakası Yok !
birtek bu arkadaş konu doğru olarak özetlemiş o Bir Özellik Basarken Diğerini Değiştirmeme Şansıdır ! Basmanın %si İle Alakası Yok !
Kader....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme