Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu anlatılanlara göre rottladım.ama kamera ve video sesini nasıl kapatacagımı bilmiyorum.1kaç mesaj var ama anlamadım.bilen bir arkadaş adım adım anlatabilirse çok sevinirim.yanlış bişi yapmaktan korkuyorum.şimdiden teşekür ederim.
  • root isleminden sonra telefonu nasil yedeklerim birde root isleminden sonra herhangi nir prgram yada mesajlar siliniyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi? Oyun performansı nasıl mesela Dead Trigger falan rahat oynanıyor mu? Hatta bi video çekseniz. Birde kiyas.la'da flash desteği yok görünüyor. Doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: lunique

quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: lunique

arkadaşlar tel birden kapandı ve şu an sadece açılış ekranı geliyor alcatel one touch yazıyor ve tel başlamıyor :S
    şarj sorunuda yok.herhangi bir şeyde yapmadım..en son kurdugum program yüz tanıma programıydı galiba..
    acil olarak ne yapmam gerekiyor?ekran bu şekilde kaldı yardım lütfen :(

cihaz ile ADB bağlantısı sağlanabilirse, recovery işlemi ile fabrikasyon yazılımı yükleyip kurtarabilirsin, sonra fota ile güncellersin tekrar.

cihazı pc ye bagladım. usb den pc cihazı gördü.ama hiç bir işlem yapmadı. :( alcatel programınıda çalıştırdım banamısın demedi :(
    bu gün öglen civarı kargoya verdim ve istanbula teleservise yolladım..inşallah çok kısa sürede gelir..cihazı cidden çok benimsemiştim :( iyiki aldım derken bu sorun beni soguttu :( koca ankarada yapılmıyormuş istanbula yollamak gerekiyormuş :(

keşke göndermeden önce buradan yardım isteseydin, beraber sorunu çözebilirdik. çünkü cihazı gördü diyorsun. cmd ekranından adb bağlantısı yapıldığında ekranda; 1234567890ABCDEF devices yazısını gördüysen, cihazı %100 geri getirebilirdin ama neyse. Servisin de yapacağı işlem bu zaten. korkulacak bir şey yok, yine de geçmiş olsun.

hocam bir gün bekledim buraya yazınca.ama foruma fazla bakan yok :( cevap alamayınca bende kargoya verdim..
    cihazı pc ye taktıgımda usb aygıt bulundu mesajını aldım.bilgisayarda f bölümünü oluşturdu.ama disk boş uyarısı aldım.alcatel prog çalıştırdım ama cihaza baglanmadı.root programını başalttım program başladı ama takıldı.sinirlendim söktüm..kapama ve ses + tuşuna basıp recovery moduna gireyim dedim cihaz işlemi algıladı ama yine ekran dondu :( bu yüzden kargoya verip yolladım.bu gün tel açtım..hala kargo bölümündeymiş.3 gün içinde anca servise geçebilirmiş :( sinir bozucu bir iş beklemek..
    ayrıyeten bu adb şini tam ayrıntılı anlatabilirsen benim duruma düşenler için bir yardımı olur.forumda olsun yani...

@NYseagull
    üstteki arkadaş.flash destegi var yok diyen yalan söylüyor.radyoda var.hatta ben alırken teknosadaki samsung satan kişi ve ordaki görevli inatla wonderı satmak istediler :) bu cihazda radyo bile yok yorumunda bulundular :)
    kullanmadan anlayamazsın.şahsen cihaz cidden iyi bir cihaz aslında.ama önyargı var insanlarda.bu yüzden uzak duruyorlar..oyun pek oynamıyorum oynadıgım oyunlarda basit şeylerdi.bu yüzden bir şey diyemem.

• telefonlarini yeni alan ve aramiza katilan arkadaslar hayirli olsun,hosgeldiniz.Ben root vb isleri tatil donusu iyice okuyup inceleyip oyle yapacagim.

• @lunigue dostum sağol

Arkadaşlar oyun performansını çok merak ediyorum ona göre alıcam bi yardımcı olsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NYseagull -- 2 Ağustos 2012; 8:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NYseagull

@lunigue dostum sağol

Arkadaşlar oyun performansını çok merak ediyorum ona göre alıcam bi yardımcı olsanız.

Ben pes 2012 fruit ninja asphalt 5-6 gibi oyunlari surekli oynuyorum.hicbir sikinti yasamadim.yağ gibi akici ve Asla takilma olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

@lunigue dostum sağol

Ben pes 2012 fruit ninja asphalt 5-6 gibi oyunlari surekli oynuyorum.hicbir sikinti yasamadim.yağ gibi akici ve Asla takilma olmuyor.

• arkadaşlar telefonun kaç nokta multitouch özelliği var? ve telefonun video çekimi nasıl duraksamalar varmı almayı düşünüyormda
  • valla paraya kıyıp SII aldım
  • quote:

valla paraya kıyıp SII aldım

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • quote:

valla paraya kıyıp SII aldım

Artık bütün özelliklerini kullanırsın. Aldığına değsin. Hayırlı olsun. O imkan bende olsa ben de alırım :)

• elimde 1 haftalık cihaz var düşünen pm atsın arkadaşlar.teknosa faturalı 1 haftalık..
  • Ram kullanımı bende çok fazla genelde 100 Mb. Boşta en fazla zaman zaman 50 lere düşüyor ve çok kasıyor o zaman mesela görüntülere bakıyorum tekrar ana ekrana dönünce ikonlar 2-3 sn. sonra geliyor. Root yapınca ram oranı nasıl yükselirmi peki ? birde Rootladıktan sonra nasıl yedek alırım telefonun hafızasını ? ve rootladıktan sonra telefon ilk aldığını gibi mi oluyor bomboş ?
  • sağolun arkadaşlar
  • Arkadaşlar merhaba
    Telefola 3g üzerinden internete bağlanınca (wireless deneyemedim aldığım günden beri daha eve gidemedim) telefonun alt tarafına doğru yani arkadaki one touch yazısının olduğu bölgede acayip bir ısınma oluyır. Normalmi ? sizde de böyle bir problem varmı ?
  • arkadaşlar cwm recovery den orginal recovery e nasıl dönebiliyoruz, varmı bir yol?
    versiyon numarasını nerde değiştirmek lazım ki ONE TOUCH Upgrade ile yükleme yapabileyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adenz -- 4 Ağustos 2012; 22:30:13 >
  • Görüntülü konuşma yapabiliyoruzmu bu telefonla? çünkü bağzı telefonlarda önde kamera ola dahi görüntülü konuşma yok. Birde Flash desteği varmı örn: browser içinde vide açıyormu huawei de açıyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 5 Ağustos 2012; 12:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Görüntülü konuşma yapabiliyoruzmu bu telefonla? çünkü bağzı telefonlarda önde kamera ola dahi görüntülü konuşma yok.

Evet aynı soruyu bende soracaktım.Bazı telefonlarda ön kamera var ama sadece Skype vb programlarda işe yarıyor,şebekeden 3g destekli konuşma mümkün olmuyor.
    Bu telefonun 3g görüntülü konuşma özelliği varmı?
  • Evet bu telefonla görüntülü konuşma mevcut. Ayrıca internetten flash player indirebiliyorsun hiç sorun olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.