Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet denedim ama hala arayan kişiye meşkul sesi geliyor. İşin garibi ben çağrıyı görüyorum ama telefon hiç çalmıyor sadece sms gönder felan gibi bir menü karşıma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eresist

evet denedim ama hala arayan kişiye meşkul sesi geliyor. İşin garibi ben çağrıyı görüyorum ama telefon hiç çalmıyor sadece sms gönder felan gibi bir menü karşıma geliyor.

sildiğin programların orjinal apk lerini tekrar yüklesen düzelebilirmi acaba?
  • hookman ve alekos çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için cihaza yeniden program atmayı başardım şu an gayet düzgün çalışıyor. Çok saolun :)
  • quote:

hookman ve alekos çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için cihaza yeniden program atmayı başardım şu an gayet düzgün çalışıyor. Çok saolun :)

bence hemen sağlam bir yedek al...
  • quote:

simdi denedim ve recovry menüde bir sorun yok ancak kurulması gereken dosyaları telefona nasıl atmamız gerekiyor ve nereye atmamız gerekiyor onu bulmam lazım.Komple zipli hali ile attığımda hata verdi çalıştırmadı. bu arada Bamkan ile newbie aynı şeyi anlatıyormuş ilk başta anlamamıştım :). Bamkan burda olsa cevap verse ne güzel olurdu.

Yeni gördüm maalesef, çözmüşsün ama hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

quote:

simdi denedim ve recovry menüde bir sorun yok ancak kurulması gereken dosyaları telefona nasıl atmamız gerekiyor ve nereye atmamız gerekiyor onu bulmam lazım.Komple zipli hali ile attığımda hata verdi çalıştırmadı. bu arada Bamkan ile newbie aynı şeyi anlatıyormuş ilk başta anlamamıştım :). Bamkan burda olsa cevap verse ne güzel olurdu.

Yeni gördüm maalesef, çözmüşsün ama hayırlı olsun..

Estafurullah ,Teşekkürler. :)
  • KALİBRASYON İŞLEMİNİ EN SAĞLIKLI ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORSANIZ YAPMANIZ GEREKEN İŞLEM SIRASIYLA ŞUDUR..

1-Telefonunuzun şarjı tamamen bitsin ve kapansın..Şarjın tamamen boşaldığından emin olmak için Açma tuşuna basılı tutarak zorlayınız..Açılmıyorsa pil tamamen bitmiş demektir..

2-pili söküp yeniden takın..

3-Telefonu kapalı konumda şarj edin ve tamamen şarj olsun..

4-Şarj kablosunu çıkarmadan telefonunuzu Recovery Modunda başlatın ve Wipe Battery Stats seçeneğini seçerek bataryanızı kalibre edin..

5-Batarya istatistiklerini aynı zamanda ClockworkMOD gibi bir Custom Recovery Mod’dan da temizleyebilirsiniz.... Clockworkmod recovery menüsünden ..............sırası ile................. Advanced > Wipe battery stats ...................seçeneği ile batarya istatistiklerini silebilirsiniz.

Not: pil kalibrasyonu rom yüklendikten sonra bir kereye mahsus yapılır. her şarjdan sonra yapılmasına gerek yoktur. fakat eğer rom değişimi olursa tekrar yapılması gerekir.

bu işlemi nasıl yapıyoruz arkadaşlar?
    recovery modunda nasıl başlatıyoruz? wipe battery stats seçenegi nerededir? telin şarjı bana az gidiyor gibi geldi.bu yüzden bu işlemi yapayım diyorum..androidli ilk defa bir tel kullanınca bir çok konuda geri kaldıgımız belli :(

ayrıyeten teli root ettim.ama istemedigim programları kaldıramıyorum :S bahsi geçen programla kaldırmak istedigimde programın apk si yok diyor.dondur dedigimdede bu işlemi yapamıyoruz diyor.ücretli yazılım istiyor galiba..birde şu build prop uygulaması bende çalışmıyor :S
    yardımcı olabilirseniz sevinirim...

• quote:

Rom Toolbox yardımıyla ekran dpi değerini düşürdükten sonra gelen aramalarda ekrana gelen aşağı çekince çağrıyı kabul eden arayüz ekrana küçük gelmeye başladı; bunun çözümü için ne yapmak gerekli acaba?

dpi düşüren arkadaşlarda da aynı durum söz konusu mu acaba? yoksa sadece ben mi bu şeklilde kullanıyorum?
  • quote:

quote:

Rom Toolbox yardımıyla ekran dpi değerini düşürdükten sonra gelen aramalarda ekrana gelen aşağı çekince çağrıyı kabul eden arayüz ekrana küçük gelmeye başladı; bunun çözümü için ne yapmak gerekli acaba?

dpi düşüren arkadaşlarda da aynı durum söz konusu mu acaba? yoksa sadece ben mi bu şeklilde kullanıyorum?

Ayni durum bendede mevcut.bu bir sorun degil bilakis olasi birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

quote:

Evet boyut küçülmesinden dolayı olası bir durum olduğu aşikar ama şöyle de bir durum var ki; tuş kilidi ekranında yukarıdan aşağı kilit açma logosunun boyutu, dpi'ı ne kadar değiştirsen de değişmiyor hep ekranın ortasında kalıyor; o sebeple sordum bunda da bi servisi force close edip; clear data desek düzgün görünür mü diye..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet boyut küçülmesinden dolayı olası bir durum olduğu aşikar ama şöyle de bir durum var ki; tuş kilidi ekranında yukarıdan aşağı kilit açma logosunun boyutu, dpi'ı ne kadar değiştirsen de değişmiyor hep ekranın ortasında kalıyor; o sebeple sordum bunda da bi servisi force close edip; clear data desek düzgün görünür mü diye..

Ben o kilit ekranini kullandigim icin bilmiyorum

• bir sorunum var arkadaşlar :S
    şimdi benim teli şarja takıyorum.tel uzun süre boyunca şarjda kalıyor.ve sürekli yüzde 99 olarak görünüyor.hiç 100 olmadı :S şarjdan alıyorum kısa sürede şarj tükeniyor.
    nedeni nedir acaba?
  • HTC nin Beats audio ve marketin Equalizer programi ile amator bir ayar ile cihazdan su anda laptop yuksekligi ve kalitesinde ses aliyorum.oyleki ise giderken serviste calinca herkez bana baktigi ve bir arkadasin gelip kardes cebinde ne var diye sormasi uzerine sesini kisip kullaniyorum

• arkadaslar bu telefona tam olarak orjinal stock rom nasil yuklenir?bir yanlis yapmak da istemiyorum onun icin sizlein yardimina ihtiyacim var....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben o kilit ekranini kullandigim icin bilmiyorum

Aynı sorunu bende yaşadım dpi 215 yaptığımda sağ tarafta boşluk kalıyodu. 240 yaptım düzeldi.

• arkadaşlar tel birden kapandı ve şu an sadece açılış ekranı geliyor alcatel one touch yazıyor ve tel başlamıyor :S
    şarj sorunuda yok.herhangi bir şeyde yapmadım..en son kurdugum program yüz tanıma programıydı galiba..
    acil olarak ne yapmam gerekiyor?ekran bu şekilde kaldı yardım lütfen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunique

arkadaşlar tel birden kapandı ve şu an sadece açılış ekranı geliyor alcatel one touch yazıyor ve tel başlamıyor :S
    şarj sorunuda yok.herhangi bir şeyde yapmadım..en son kurdugum program yüz tanıma programıydı galiba..

cihaz ile ADB bağlantısı sağlanabilirse, recovery işlemi ile fabrikasyon yazılımı yükleyip kurtarabilirsin, sonra fota ile güncellersin tekrar.
  • Dear ......,
    We have already set up plan to upgrade 995 to Android 4.0. But when will it be released and whether every 995 or just a part of 995 will be upgraded are not sure yet. Please keep an eye on our website upgrade:www.alcatelonetouch.com

Should you have another request, do not hesitate to contact us.
    Thank you for choosing Alcatel!

www.alcatelonetouch.com

Klasik cevaba devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

arkadaşlar tel birden kapandı ve şu an sadece açılış ekranı geliyor alcatel one touch yazıyor ve tel başlamıyor :S

cihaz ile ADB bağlantısı sağlanabilirse, recovery işlemi ile fabrikasyon yazılımı yükleyip kurtarabilirsin, sonra fota ile güncellersin tekrar.

cihazı pc ye bagladım. usb den pc cihazı gördü.ama hiç bir işlem yapmadı. :( alcatel programınıda çalıştırdım banamısın demedi :(
    bu gün öglen civarı kargoya verdim ve istanbula teleservise yolladım..inşallah çok kısa sürede gelir..cihazı cidden çok benimsemiştim :( iyiki aldım derken bu sorun beni soguttu :( koca ankarada yapılmıyormuş istanbula yollamak gerekiyormuş :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

cihazı pc ye bagladım. usb den pc cihazı gördü.ama hiç bir işlem yapmadı. :( alcatel programınıda çalıştırdım banamısın demedi :(
    bu gün öglen civarı kargoya verdim ve istanbula teleservise yolladım..inşallah çok kısa sürede gelir..cihazı cidden çok benimsemiştim :( iyiki aldım derken bu sorun beni soguttu :( koca ankarada yapılmıyormuş istanbula yollamak gerekiyormuş :(

keşke göndermeden önce buradan yardım isteseydin, beraber sorunu çözebilirdik. çünkü cihazı gördü diyorsun. cmd ekranından adb bağlantısı yapıldığında ekranda; 1234567890ABCDEF devices yazısını gördüysen, cihazı %100 geri getirebilirdin ama neyse. Servisin de yapacağı işlem bu zaten. korkulacak bir şey yok, yine de geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.