Bildirim
Albüm kapağı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu foruma takılı kalmaktan google u unutuyoruz yine burası cıktı ama aratınca
http://forum.donanimhaber.com/m_21345752/tm.htm -
iart programı ile yapabilirsin -
itunes da parçanın üstine gelip sag tıklayıp get info veya bilgi ver dedigin zaman açılan pencede albüm kapagı görüceksin parçanın albüm kapagını alıp oraya srükle sonra da senkroniz et iphone ile o zaman o parçanın resmi coverflowda görüceksin diger bütün mp3lerine uygulaman lazım -
quote:
Orjinalden alıntı: cbenlidayi
itunes da parçanın üstine gelip sag tıklayıp get info veya bilgi ver dedigin zaman açılan pencede albüm kapagı görüceksin parçanın albüm kapagını alıp oraya srükle sonra da senkroniz et iphone ile o zaman o parçanın resmi coverflowda görüceksin diger bütün mp3lerine uygulaman lazım
hocam ne gerek var böle ugrasmaya iart programı otomatik bulup kaydediyor sen hiç bişey yapmıyosun -
tamam senin dedigin dogru ama türkçe parçalarda problem oluyor yoksa bende de benzer programlar var ama turkce pop parçalarda bulamıyor genellikle ama mantıgını bil diye söyledim -
bu iart programını nerden buluyoruz? -
iart yazın internette gelir. ancak deneme versiyonu var. diğer ücretsiz. kısa bir süre kullanabilirsiniz.
ben bu programla ya da başka şekilde eklediğim bazı album kapaklarını itunes'da görebilsem bile iphone'da göremiyorum. bazıları görünürken bazıları görümüyor. nedendir bilen var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X