Şimdi Ara

Ahşap kapaklı fotoğraf albümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle el emeğimle yaptığım bir şey olsun istiyorum ve bir bayana hediye verilecek,aklımdaki fikir,hani bu eskiden vardıya fotograf albümleri işte ondan bir tane alıp, karton olan albüm kapağını atıp, kendim ahşaptan kapak yapmak istiyorum.kapağına ise ahşap yakma tekniğini kullanarak resim yazı ile süsleyeceğim..
    örnek olarak;(kapaktaki kahve yerleri yakarak çizeceğim)

acaba bu şekilde bir hediye ilgi çekermi ,eskiden çok verilirdi bu albümler şimdi ise herşey dijital ortama geçince unutuldu, birazda nostalji olur benim aklıma yattı ,sizce nasıl iş görürmü. . .

not:benim aklımdaki şöyle 3 telli dikdörtgen albüm,pek araştırma yapmadım çarşıda bulabilirmiyim bilmiyorum,ve bu kapaklar için köşe koruyucuları almam lazım nerden bulabilirim. . .
    köşe koruyucu

beyler bayanlar fikirlerinze biranönce ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. . .

edit: kontraplak ve albumu bulamadigimi soylemistim,biraz once kontraplagi buldum ,olcuyu bilmiyorum baya buyuk geldi bana ,15 tl ucreti var.telli albumu hala bulamadim,acaba telli degilde kitap seklinde olanlardan alip onu kaplasam diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanBalık -- 15 Eylül 2015; 19:10:29 >

• Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G A N D A L F

Blok

bilmukabele
  • Bence çok güzel bir fikir,takipteyim
  • dijital ortamdaki resim bence hic guzel degil. o ani hissedemiyorsun.

album yapmak bence cok guzel olur. ilk resimdeki album bence cok hos. albumun icine beraber oldugunuz resimler konulursa super olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordAcharad

Bence çok güzel bir fikir,takipteyim

eyvallah kardeşim ,yapmayı becerebilirsem paylaşırım buradada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

dijital ortamdaki resim bence hic guzel degil. o ani hissedemiyorsun.

album yapmak bence cok guzel olur. ilk resimdeki album bence cok hos. albumun icine beraber oldugunuz resimler konulursa super olur.

aynen resimleride o şekilde seçeceğim. . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf kağıdı önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Fotoğraf kağıdı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet beyler başka fikir veren yokmu. . .
  • suntadan yapsak nasıl olur acaba yada medefe den
  • quote:

suntadan yapsak nasıl olur acaba yada medefe den

aman hocam kaş yapayım derken göz çıkartmayalım .odunluğumuz belli etmeyelim ben kontraplak kullanacağım ,daha kibar
  • hazır satılanı var 50 tl ye internette , :D şimdi buldum , el yapımı çok zor bu ya
  • quote:

hazır satılanı var 50 tl ye internette , :D şimdi buldum , el yapımı çok zor bu ya

internette var hocam 35 tl yede görmüştüm ,ama el emeği göz nuru olsun bizim olsun. . .
  • guncelll

• beyler heryere baktim kontraplak bulamadim,internette varmis bi sitede buldum,eskiden heryerde vardi bu kontraplak simdi piyasada bulunmuyo...

• albumde de istedigimi bulamadim telli album ariyoru. hepsi kitap seklinde bi turlu istedigim gibi bulamadim,,,nette bakindim nette de yok nasil cikicaz isin icinden...

• gerçekten çok güzel duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.