Şimdi Ara

iPhone Kapak Resmi / Album Yapmak (Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
22.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir çok yerde soruluyor ve çok araştırmak zorunda kaldığımız için bu konuyu açtım

İlk önce album kapağı bulmakta zorlananlar içinwww.albumcoverfinder.com sitesinden programı indirebilirler...

iTunes'u açıyoruz ve resimde anlatıldığı gibi album kapağı eklemek istediğimiz programları seçiyoruz ...

ardından YES e basıyoruz

ve işlem bitiyor...

• 2. Resimde Album kapağını tutup art bölümüne sürüklüyoruz kötü gözükmüş resimde pek iyi yapamamışım resim orda yok resmi olduğu klasörden tutup art bölmüne sürüklüyoruz ...
  • ya aslında sevdiğimiz herhangi resimleri atsak olmazmı?
    yani albüm kapaklarının formatı ne acaba. bide boyutu kaça kaç??

• olur resim formatı farketmiyor kendi uyarlıyor zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_canli

olur resim formatı farketmiyor kendi uyarlıyor zaten

teşekkürler anladığım kadarıyla boyutunuda kendi ayarlıyor...
  • aslında albumcoverfinder programıyla itunes a direk album kapaı atabilirsiniz
  • ooo paronayak kardeş çok teşekkürler indireyim o dediğin programı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 tema arka plan resmi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar
    Eger yeni bir resim degil de albumun kendi kapagini istiyorsaniz anlatacagim sekilde iTunes stıre uye olrsaniz yabanci albumlerin %90 inin yerli albumlarin yeni olanlarinin %50 sinin kapagini 3 saniyede ayarlayabilirsiniz.
    iTunes store a uye olmak icin;
    1-http://www.tunecore.com/freealbum adresinden kod alin(beles)
    2 . iTunes Store'da sağdaki Quick Links 'ten Redeem 'i tıklayın
    3 . Az önce aldığınız kodu girin
    4 . Kayıt işlemine devam edin. Ödeme seçeneklerine geldiğinizde (son sayfada) None diye bir seçenek çıkacak yani kredi kartı girmeden üye olabilirsiniz. Fakat hala ABD'de geçerli bir adrese ihtiyacınız var, fakat sıkmayın tatlı canınızı, okşayın Google'ı, geçerli ABD adreslerinden bir ton bulabilirsiniz.
    Ben sizin için Western Digital'in adresini yazayım :

20511 Lake Forest Drive
    Lake Forest, CA 92630
    Telefon : 949-672-7000

Aslinda cok detaya girmeden sehir, zip kodu ve eyalet yazarak da yapabilirsiniz ama tutmasi onemli tabi.
    Bundan sonra istediginiz sarkinin ustune sag click yapip 'get album artwork' sectiniz mi islem tamadir

Saygilar

PS: Bu trick in anlatildigiwww.turkmacforum.com a tesekkur ederiz.

• yalnız itunes uzerinden album kapaklarını aldıysanız sonra o mp3 leri play listten silip tekrar playliste eklediginizde kapaklar ucuyor. o yuzden itunesden indirdikten sonra kapagıı kopyalayıp. sonra mp3 leri tekrar secip kapagı yapıstırın. artık mp3 e entegre olmus oldu. :) bunu yapmazsanız kapakları iphone nada atmayabilir.
  • dier yöntemleride biliyorum fakat bi album hazırlıyıcağımız zaman kimisnde (ör : ) Metalllica yazıyo ama Metallica yazması lazım kiminde albumde abuk sabuk şeyler yazıyo benim yöntemler onların hepsini aynı yapıyoruz itunes a üye olup 10 dolar ödemiş gibi oluo müzikler içinde
  • Hala album album ayıramıyorum ya.....dediğin gibi şarkıları libary den seçtik.....sağ tuş la "get info" dedik...klasöre isim verdik kapak koyduk...ama telefona nasıl atıcaz sonrasında kaldım ya
  • file dan sync i seç sync et olmassa iTunes ta iPhone bölümüne gir music bölümüne gir sync e aç sonra snyc et beceremessen söyle resiimlerle tek tek anlatıyım
  • up
  • resimler uçmuş
  • resim yok
  • bu programın serialı varmı acaba?
  • cok tesekkurler super oldu valla :)
  • SAOL
  • Şu resimleri bi yenilesek bende yapmak istiyorum.
  • iart kullanın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.