Şimdi Ara

alaturka tuvalet... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
383
Cevap
10
Favori
68.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ic camasirlariniz igrenctir sizin ..zerre kadar leke olsa duramam yerimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: kymelria

Sen yine sanslisin Türkiye'deki tuvaletlerde taharet musluğu denen teknoloji var.
    Gecen yıl Ukraynadayken alafrangada alaturka işkencesi çektim 5 ay boyunca!!!! her tuvaleti kullandığımda yanımda 1 lt pet su ile giriyordum. Onda da ilk günler acemiligimden maden suyu almıştım Bi kaç kere :D

Türkiyede de toplu kullanım alanlarındaki wclerin alafranga olmasına çok karşıyım. Günde kaç yüz kisinin totosu değiyor ki buna idrarı da eklersek pislik yuvası. Ööğğk

Döt pırıl prıl olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

bu moktan konuyu upladığım için öncelikle özürdilerim

evde tadilat olduğundan alaturka tuvaleti kullanamıyoruz. mecbur alafranga yı kullanıyoz.
    sorun ise alafrangada içerde bi tane su fışgırtan şey var ya o hedefi tutturamıyo.
    bu normal mi yoksa hedefi tutturması lazım mı?

• Yıllar önce Kuşadasında lüks bir otelde kalıyordum,söylemesi ayıp 3 gündür de büyük abdest yapmamıştım,neyse büyük ana sıra geldi,klozet var malum;abicim klozet full tıkandı anasını satayım.

Bildiğim ne kadar küfür varsa ettim o sırada,sonra bulaşık eldiveni aldım çıkıp çarşıya,sonra kalın siyah poşetlerle arıtma yaptık manuel olarak

Zıçtığımızı topladık Ama alaturka öyle mi,off boşalt gitsin resmen akıyorsun,ama klozette kontrollü zıçıyorsun.
  • ben alafranga ya bile oturarak yapmıyorum yapamıyorum iğreniyorum. Geçende kuzen geldi bayramda bi girdim wc bu bizimki beton döküyo bi baktım arkaya yaşlanmış ayakları uzatmış sanki ağa sedirde oturuyo.
  • Konuya resmen mıçtınız..
  • msjım bulunsun lan boklular yaa
  • Bu konu benim dh hayatımda en çok güldüğüm konuydu gözlerimden yaşlar fışkırdığını hatırlarım
  • Ya yemin ediyorum her yoruma ayri bi kahkaha attim

Bu arada alafranga b.klar alaturkadakine gre daha ileri kisimlara degerek cikiyor. Mesela alaturkada b.k anusden direk cikiyor saga sola degmiyor yani canaklarla hic temasi olmuyor... İyice gerildiginden dolayi. Ama alafrangada gerilme islemi tam gerceklesmediginden b.klar cikarken saga sola surtunerek cikiyor canaklara degiyor.. g.tun buyuklugune gore degme noktasida degisebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Bu konu benim dh hayatımda en çok güldüğüm konuydu gözlerimden yaşlar fışkırdığını hatırlarım

Aynen ya.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28041936/mpage_1/key_/tm.htm

Akıllı klozet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenxx -- 25 Ekim 2011; 21:46:47 >
  • ne boktan bi konu lan bu
  • alaturka tuvalet saglıklı tuvalettir yapman gerekenler

-donu sıyır ve comel
    -mıçmaya basla
    -isin bitince sağ elini silmek icin kullanacaksın bu yuzden kağıdı sol el ile kopar
    -kagıdı al ve yaptıgın yeri bi guzel sil (taki kagıda buk gelmeyinceye kadar)
    -sonra sol el ile donu cek
    -suyu bosalt
    -eli sabunla (koku kalmasın)
    artık tum kotuluklerden kurtuldun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

alaturka tuvalet saglıklı tuvalettir yapman gerekenler

-donu sıyır ve comel
    -mıçmaya basla
    -isin bitince sağ elini silmek icin kullanacaksın bu yuzden kağıdı sol el ile kopar
    -kagıdı al ve yaptıgın yeri bi guzel sil (taki kagıda buk gelmeyinceye kadar)
    -sonra sol el ile donu cek
    -suyu bosalt
    -eli sabunla (koku kalmasın)
    artık tum kotuluklerden kurtuldun

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Yıllar önce Kuşadasında lüks bir otelde kalıyordum,söylemesi ayıp 3 gündür de büyük abdest yapmamıştım,neyse büyük ana sıra geldi,klozet var malum;abicim klozet full tıkandı anasını satayım.

Bildiğim ne kadar küfür varsa ettim o sırada,sonra bulaşık eldiveni aldım çıkıp çarşıya,sonra kalın siyah poşetlerle arıtma yaptık manuel olarak

Zıçtığımızı topladık Ama alaturka öyle mi,off boşalt gitsin resmen akıyorsun,ama klozette kontrollü zıçıyorsun.

Sabah sabah ne güldüm!

"off boşalt gitsin resmen akıyorsun,ama klozette kontrollü zıçıyorsun"

• Dh wc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

eğer 2'sinde de eksiklikler buluyorsanız şöyle bir şey size göre olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: en birinci ben oldum

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

peçeteyi ıslat sil bu kadar basit

elle g.t mu yıkanır lan öyk

benim yöntem

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin Erkek

quote:

Orijinalden alıntı: Umutsuzİnsan
    ben tuvaletimi ypaınca yıkamıyomki peçeteyle siliyom o kadar

Bendensin

+++++++
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.