Şimdi Ara

alaturka tuvalet... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
383
Cevap
10
Favori
68.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ne yıkaması hocam sen ne diiyon?

yanlış öğretmişler sana herhalde

10 yaşında KDV nin açılımını kendim bulmuştum hiçç biryerden öğrenmeden.

adam ayştayn
  • Ne moktan bir konudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

sıçtığımız yerin yanında bi musluk varya onun altındada bi maşrapa.sıçmam bitince musluğu açıyorum elimi suya tutuyorum sonra kıçımı silip bok partiküllerini alıyorum.bu işlemi bikaç defa tekrarlıyorum bu arada maşrapadaki su kahverengi oluyo tabi.sonrada kıçımı bi mendille silip kuruluyorum, maşrapadaki suyu tuvalete döküyorum.bu kadar

Bu ne la! Umumi tuvaletlerin hepsinden tiskindim. O maşrapayı millet eline su dökmek için kullanıyor; bu ise için yapmak için

Bu konudan şunu çıkardım ki Alaturka tuvalet bir kültürdür, anlamak için kapasite gerektirir.
    Ayrıca tuvalet kağıdı ne kadar temizler ki, su varken
  • nerden upladınız bu konuyu ya. eliyle bokunu silen adamlar doluşcak yine
  • alaturka çok boktan bir durumdur diğerinden farkı yoktur mesela ben 100 küsür kiloyum alaturka yaptığım zaman bacaklarım resmen titriyor ve halin kalmıyor kilolular için zor bir durum tamam şimdi hayal edip o sahneyi gözünün önünü getirirsen bende gülüyorum ama gerçekten çok zor öncellikle erkekler tuvaletinde alafranga olur dışarda ama dengesiz kapağı kaldırmayı üşenir ya da '' banane ya evim değil bir şeyim değil yapan düşünsün '' der rahatça duvara çöp kutusuna bile işer geniş rahat adam ya.

dışarı çıktığım zaman genellikle az yemek yerim çünkü cırcır olma riski vardır çok zorda olduğum zaman tuvalet kağıdına acımam serer öyle yaparım ama bazı modern cafelerde alafrangalar için poşet sistemi var sen bastığında değişiyor bir diğeri geldiği zamanda değişiyor bu sistem biraz pahalı olduğu için işletmeciler bununla fazla ilgilenmezler parasından değil uğraşmak istemezler.

Normalde dışarıda musluklarda olsun tuvallet içindeki tuvalet kağıdıyla açar kaparım sonra çöpe atarım ama alaturka benim için kilolu olan insanlar için çok zor siz siz olun dışarıda 4-5 saat kalacaksanız son 1 saat içinde eve gitmeden bir şey yemeye devam edin

geçen gün taksimde ıslak hamburger yedim midem alt üst oldu bir de ses duyulmasın diye sifona basıyorum o işletmeye çok ağır su faturaası gelir bu ay
  • ben daha once h,c dıskıma elimle dokunamadım arkadaslar bir kac kere dokunayım dedim.elimi yaklastırdım.sıcaklıgı yaklasınca korktum cektim.nasıl bi duygu.daha bagrından kopmamış mok a ellemmek.ne hissediyor insan.
  • Alaturkada direk boklu götü parmaklıyor değilsiniz herhalde beyler

Önce peçeteyle bolunu alını 2-3 kere ondan sonra yapın lan
  • Kokusu benim odaya kadar geldi be
  • Ya birakin micmayi iseme olayini bile oturarak yapmak lazim saglik icin dh yarisi moklu dotuyle geziyormus yazik su olmadan temizlikmi olur once kabasini alacan kagit peceteyle bol suyla yıkayacan dötünü şap şap ses gelecek sol elle tabi sonra kuruluyacan sonra ellerini guzelce yıkıyıp cıkacan klozette döt yıkanmiyor elini sokacak yer bile yok:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya birakin micmayi iseme olayini bile oturarak yapmak lazim saglik icin dh yarisi moklu dotuyle geziyormus yazik su olmadan temizlikmi olur once kabasini alacan kagit peceteyle bol suyla yıkayacan dötünü şap şap ses gelecek sol elle tabi sonra kuruluyacan sonra ellerini guzelce yıkıyıp cıkacan klozette döt yıkanmiyor elini sokacak yer bile yok:)))

• yeminle bu konudan sonra burnuma buram buram bok kokusu geliyo. bu nasıl konudur arkadaş!
  • Alaturka tuvalet benim içinde sıkıntı.Kendi dışkımdan iğrenen biri olarak ,kullanamıyorum.Var mı benim gibi olan :D

• ulan yazılanları okuyorum bi taraftan midem bulanıyo bi taraftan gülmekten karnıma ağrılar giriyo.nası bi konu lan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 8 Temmuz 2012; 15:02:13 >
  • Ben sıçtıktan sonra direk elimle temizliyom vuruyom bi de şap şap diye ses geliyor.
  • aynen bende böyle yapıyorum yüzbaşım.normali de budur zaten :)
  • Hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum bir konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ben sıçtıktan sonra direk elimle temizliyom vuruyom bi de şap şap diye ses geliyor.

Hll kardesim bendensin o ses cok onemli şapp şapp edecek yoksa olmaz klozette dötmü temizlenir suyu acinca tazzikten butun moklar takimlara yapisir hem dedim ya klozette elini sokup silecek yer bile yok silecem diye ayaga kalkarsan canak tamamem mok olur en saglami oturup yapacan çatır çatır ha bide delige takilan bi zimbirta var ya oda tak tak edecek saglam micma ole olur

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Cevapları görünce resmen şaşırdım.Daha tuvalet adabını bile doğru düzgün bilmeyenler var.

Öncelikle hijyen ve sağlık açısından en ideal tuvalet çeşidi alaturka tuvalettir.Alaturka tuvalette hem boşaltım kolaydır(bu sayede tuvalette fazla vakit geçirilmez) hem küçük tuvalette tam boşaltım sağlanabilir,hem de sizden önce tuvalete giren insanın-insanların pisliklerinin-dışkılarının vücudunuza değmesine engel olunur.

Tuvalete girmeden önce çoraplar çıkartılır,paçalar dize kadar sıvanır,gömlek veya üst giyimin kolları 2-3 kat geriye kıvrılır-çekilir.Bu sayede taharette giysinize pislik bulaşmasını engellersiniz.Hatta evdeyken kısa kollu t-shirt,şort ile tuvalete girmek idealdir.Necasetten kaçınmış olursunuz.

Tuvalette fazla vakit geçirilmez,konuşulmaz,dua edilmez,dışkıya bakılmaz,tükürülmez.Sol ayakla girilir,sağ ayakla çıkılır.

Boşaltım yapıldıktan sonra tuvalet kağıdı ile sol el kullanılarak kaba pislik alınır.Ardından çoğu alaturka tuvalette bulunan maşrapaya su doldurulur.Sağ el ile maşrapadan sol ele su dökülür,sol ele dökülen su ile makat temizlenir.Bu işlem maşrapadaki su bitene kadar yada tam olarak temizlik sağlanana kadar yapılır,tekrarlanır.Ardından tuvalet kağıdı ile kurulama yapılır.

Taharet yapılan el maşrapadan sağ el ile dökülen su ile iyice yıkanır,tuvalet kağıdı ile kurulanır.Don-pantolon çekilmeden önce istibra yapılır.Yani penisten son idrar damlasının çıkması sağlanır.İstibra öksürerek,sola esneyerek yapılır.

Taharet işlemi erkeklerde arkadan öne doğru,bayanlarda önden arkaya doğru yapılır.Bu sayede bayanlar dışkılarından gelen pisliklerini vajinaya bulaştırmamış olur ve vajinal hastalıklardan korunur.

Tuvaletten çıktıktan sonra eller sabunla iyice yıkanır.Ellerde yeterli temizlik sağlandıktan sonra ayaklar yıkanır ve tuvaletten çıkılır.

Düzeltme;Kelime eksiği.

Hocam sen işi sanata dökmüşsün
  • DH'nin yarısı b.klu geziyormuş lan
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.