Şimdi Ara

Alan wake oynayan varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acaba varmı bu oyunu oynayan ben yeni başladım beğendim.

• bende yeni başladım ve çok beğendim. Mermilerim çok çabuk bitiyor. O sorunu aşarsam harika olacak. Tr yama iyiki çıkmış. Keyifle oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

bende yeni başladım ve çok beğendim. Mermilerim çok çabuk bitiyor. O sorunu aşarsam harika olacak. Tr yama iyiki çıkmış. Keyifle oynatıyor.

hocam senaryoyu anladınızmı ?
  • Anladım ama detaya girmeyeyim. Oyunun senaryosu gerçekten güzel ve merak uyandırıyor. İlk bölüm çok heyecanlı değil, sadece zevkli ama ikinci bölümde işler çok güzel bir hal alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Anladım ama detaya girmeyeyim. Oyunun senaryosu gerçekten güzel ve merak uyandırıyor. İlk bölüm çok heyecanlı değil, sadece zevkli ama ikinci bölümde işler çok güzel bir hal alıyor.

Max payne oynadınızmı remedy ve sam lake döktürüyor güzel oyunları.
  • Hikayesi çok sağlam bi oyundur . Episode 2 nin sonunda çalan şarkıyı 1 senedir aralıksız dinlerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Alan Wake Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önceki neslin en iyi oyunlarından biridir. 360 ve PC'de birkaç kere bitirmiştim, başlığı görünce canım çekti :)

Gamepad'le oynamanı öneririm. İdeal zorluk gamepad'le sağlanıyor. Ayrıca, feneri boostlamadan nişan alma hareketini sadece gamepad'le yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Mayıs 2015; 1:05:22 >
  • 3 kere bitirdim gerisini sen dusun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 bölüm videosunu çekmiştim, sonra unutuldu gitti :D Hikayesinin çok sağlam olduğunu duydum ve gerçekten oyun çok güzeldi kontrolleri biraz zor sadece. Yaz tatili gelsin gene başlamayı planlıyorum bu sefer tamamını çekicem
  • geçen nesilin en iyi 10 oyunundan biridir,NET.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmosfer ve hikaye mükemmeldi tek kelimeyle
  • Bitirdikten sonra DLC'leri oynamayı unutma.
  • Hayatımda oynadığım en kaliteli oyunlardan. Zamanının grafiklerinin ötesindeydi. Işıklandırmalar, fener efekti, oyun içi efektler falan müthişti. Yenisini çıkarsalar da oynasak.
  • efsane oyundur bu sırada arkadaşlar bu P.T ne zaman gelicek ps4 e bilen varmı?
  • Baktım 3 saat olmuş hala aynı şeyleri yapıyoruz, silmiştim.Çok tekdüze bir oyun.
  • Tekdüze oluşu kesinlikle doğrudur.Sanki hep aynı yerde aynı şeyleri yapıyormuşsunuz gibi gelecektir.Ama yinede oynamaya değer bir oyun.

Grafik konusunda da arkadaşlara katılıyorum.Zamanına göre ortalamanın üstünde bir grafiksel yapısı vardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.