Alan Wake II | PS5 | ANA KONU (29. sayfa)

-
-
Siz olsanız oyunu 3070'li pc'ye mi yoksa ps5'e mi alırdınız ? (Pc'de Türkçe yama avantajı da var)
_____________________________ -
Alan Wake bölümleri beynimi yaktı, ışık oyunları, ekran değişimleri vs başım ağrıdı, midem bulandı kapatmak zorunda kaldım oyunu. Müzikal bölümü harikaydı yalnız. Saga bölümlerini sona saklıyorum, ilk Alan bölümlerini bitireceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
PS5 performansı kötü olduğu gibi konsollarda FSR'ın sebep olduğu göze batan ciddi görsel bozulmalar var AW2'de.
PC'de yüksek detaylarda DLSS ile misler gibi oynarsınız.
-
Teşekkür ederim
Bendeki bilgisayar rtx 3070 ekran kartlı diz üstü bilgisayar..Oyun,1440p 'de en düşük ayarlarda bile kastı.1080p de ise bu oyun,kesinllikle oynanmaz.Grafikler, üst düzey çözünürlükler için tasarlanmış.Sizdeki masa üstü 3070 ise belki bir tık daha iyi performans verebilir.Türkçe alt yazı için bilgisayarda oynamak en mantıklısı ama güçlü bir bilgisayarda.
Arkadaşlar merhaba
Benim pc donanımı
Amd ryzen 5 5600
Rtx 3050 8 gb oc
32 gb 3600 mhz ram
1 tb ssd
B450A pro max anakart
Mediumda yada high de oynayabilirmiyim acaba 1080p de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matea3535 -- 11 Kasım 2023; 23:36:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun kesinikle korku ya da hayatta kalma oyunu oyunu değil bir kaç ucuz jumpscare ile korkutmaya çalışıyor. aksiyon oyunu da değil ve bir adventure puzzle oyunu da değil. hepsinden biraz alıp ortaya çorba yapmışlar.
Aynı sisteme sahibiz sadece bende ekran kartı olarak rtx 4060 bulunuyor.
oyunun pc konusunda bir arkadaş şöyle bir ayar paylaşmıştı ;
C:/Users/YOUR_USER_NAME/AppData/Local/Remedy/AlanWake2 adresine gidin ve rendered.ini adlı dosyayı bulun . Herhangi bir metin düzenleyiciyle açın ve aşağıdaki alanları false olarak değiştirin :
m_bVignette
m_bDepthOfField
m_bLensDistortion
Dosyayı kaydedip kapatın. Salt Okunur veya başka bir şeye ayarlamanıza gerek yok (bunu yaparsanız oyunu başlatamazsınız).
Oyuna girdikten sonra grafik ayarlarına gidin ve Film Tahılını ve Hareket Bulanıklığını Kapalı olarak ayarlayın .
Ben bunu yapmadan önce 1440p orta ayarlarda 35-40 fps oynuyordum. Şimdi 1440p high da 60-65 fps ile oynuyorum.
Bu sana bir referans olabilir hocam.
_____________________________ İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin -
Çok teşekkür ederim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şu meşhur müzikli bölümü geçtim. şu an için beklentimin altında. ilerde açılır belki diyeceğim ama sanmıyorum. neredeyse oyunun 3/1 i bitti. ben ilk oyunu çok daha fazla sevmiştim.
hocam tam saga nın bölümüne dönmeden kayıt almıştım. şimdi saga dan devam ederim. bakalım nasıl ilerleyecek.
oyun motoru leş. dar alanlarda sıkışıp kalıyorsun combat anında
13 yıl sonra gelen bir devam oyununda kabul edilemez şeyler
Remedy’nin en iyi grafikli oyunu olmuş, optimize konusunda haklısın ama diğer söylemlerine katılmıyorum. Ben çok da ağır sistem gerektiren bir oyun görmüyorum. Giriş seviyesi kartlarda bile çalışıyor, evet belki çok iyi değil ama next-gen e çıkmış bir oyun. Bende tam tersi ilk oyun aşırı aksiyon oluşundan şikayetciydim, bu tam olması gerektiği gibi. Her oyunun aksiyon olucak diye bir kuralı yok, narrative anlatımı çok güçlü bir oyun olmuş. Oyun beni fazlasıyla gerdi, sıcak terler bastırdı, oyunda ki geçişler bana SH’yi hatırlattı. SH oynamış büyümüş birisi benim ne demek istediğimi oyunu oynarken hissetmiştir zaten.
Tüm silent hill serilerini senden önce oynadım merak etme. ve hiç birisinde gerilmedim bu oyunda da öyle . yok ışıkla mekan değiştir yok çıkış yolu mu kapalı geç daktiloya mekan değiştir bana ucuz geldi .
seven sevmiştir eyvallah ben ucuz buldum. çok daha iyisi yapılabilirdi 13 yıl sonra
çok aksiyon olmaması bence de iyi ama yapıyorsan düzgün yap ya da hiç yapma . aşırı komik çünkü aksiyon bölümleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 13 Kasım 2023; 1:29:14 >_____________________________ -
Anlıyorum, hayırlı geceler :)
Daktilo ile mekan değiştirmenin nesi ucuz anlamadım. Oyunun konusu zaten yazdığı senaryonun karanlık tarafa etki etmesi ve temaya uygun yazmak zorunda olması. Daktilo ile senaryo yazıp kendi işine yarayacak hale getiriyor ortamı. Siz önce oyunun mantığını, hikayesini öğrenin sonra eleştirirsiniz.
Oyunun grafikleri olsun hikayesi ve gerilimi olsun çok çok iyi beğenmeyen gitsin fortnite falan oynasın ağır gelir bu oyun o kişilere
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN= LeonHeartTR
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X