Bildirim
Alan Wake American Nightmare Oynanış Videoları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
oyun gizemli havasını kaybetmiş elm sokağı kabusuna dönmüş iyice -
Videolar açılmıyor ?
Yoksa sorun bende mi -
Sorun sende değil Mic uçurmuş videoları -
tüh be kaçırdık -
evet videolar uçmuş gitmiş -
Uçmuş videolar harbi -
BEN İZLEDİM OYUN DETAYLI VE GÜZEL GRAFİKLİ OYUN BEĞENDİM NE ZAMAN ÇIKIYOR OYUN -
alan wake dlc mi yoksa yeni bir oyun mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yildiz802
alan wake dlc mi yoksa yeni bir oyun mu
Devam oyunu değil,DLC de değil,Arcade bölümünde yer alacak garip bir oyun. -
Sabahleyin izlemiştim. Bana hitap etmeyen bir oyun ama ilk oyunu oynayıp seversem bu oyunu da oynarım.
Ayrıca 2. oyunun disk şeklinde gelmeyişinin nedeni belli; düşük satış grafiği. Arcade oyun olarak çıkarmaları akıllıca olmuş. -
kimse indirmemiş mi video ya ilginç.. başka yerde de bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
Sabahleyin izlemiştim. Bana hitap etmeyen bir oyun ama ilk oyunu oynayıp seversem bu oyunu da oynarım.
Ayrıca 2. oyunun disk şeklinde gelmeyişinin nedeni belli; düşük satış grafiği. Arcade oyun olarak çıkarmaları akıllıca olmuş.
evet satışların düşük olmasından dolayı disk şeklinde gelmiyor olabilir -
Videoları izlemedim izlemem de zaten belli aralıklarla bölüm bölüm satacaklar oyunu zevkini kaçırmayalım. -
Başka nereden izleyebiliriz abaca? -
Ben de kaçırdım videoları. Hepsini izlemezdim ama, nasıl gözüküyor diye 1-2 dakika bakardım. Çıkış tarihi hakkında bilgi var mı arkadaşlar? -
Ben de kaçırdım ama guzel olmaması mümkün değildir.. -
Bir Xbox 360 Exc. olabilecek IP'yi de Exc. dışı bıraktılar helal Win 8 için..Gears 2-3 yoldadır..Bu oyun ise bilmiyorum satış açısından daha mantılı ama kalite açısından ilk oyunu ne kadar yakalayabilir göreceğiz..Bildiğin Arcade damgasıyla çıkmış oyun GoD bile değil.. -
Geç kaldık. -
Benzer içerikler
- xbox 2 kişilik araba yarışı
- xbox laptopa nasıl bağlanır
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox çocuk oyunları
- ps5 mario benzeri oyunlar
- marvel rivals sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X