Şimdi Ara

Alan wake alayımmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki oyunları bitirdim geçen kara kara ne oyun alsam diye düşünürken Alan Wake aklıma geldi.Ama genellikle böyle oyunlar bulmaca üzerine iyi ingilizce isteyen oyunlar(kağıttan ipucu almak felan) olur diye düşündüm.Alan Wake böyle sürekli bir bulmaca üzerine kurulu bir oyun mu onu soracaktım.Şimdiden teşekkürler.

• Bulmaca mı bulmaca ne ararla Alan Wake'de.

Şaka bir yana öyle zekayı zorlayacak bir şey yok.Oyun gayet casual.Ekstra olarak yapılan tek şey yol üstünde bulduğun kitap sayfalarını okumak olur.Ki o sayfalarda yazılanlar da öyle ağır bir İngilizce içermiyor.İçin rahat olsun.
  • Ya bırak onu bunu. Sen hâlâ Alan Wake oynamamakla hata ediyorsun.
  • alan wake in %50 si oyunsa %50 side senaryodur.

diger oyunlar gibi videolari skipleye skipleye oynarsan yada videolari anlayamazsan oyunun sonunda "eee noldu simdi" diye kalakalirsin. videoyu izlemekde yetmez anlamak lazim.

bu adam buraya niye geldi? bu adam bize sunu dedi ama niye dedi? suraya git sunu al diyor ama ama niye gidiyoruz? bu kadin kim? vs bunlarin hepsi videolarin icindeki cumlelerde ve menuscript pagelerde gizli. zaten alan wake bi yandan oyunu oynarken bi yandanda surekli konusup senaryoyu anlatiyor bu sorularin cevaplarini veriyor. onlari anlamak icinde iyi ingilizce sart.

ayrica oyunda oyle ahim sahim bulmaca falan yok. o topladigin pageler sadece senaryo hakkinda bilgi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Ağustos 2010; 13:24:43 >
  • oyunda sarı ok sürekli hangi yöne gideceğini gösteriyor zaten. yön bulmak ve bölümde ilerlemek için bulmaca cözme olayı da yok. ama konuyu anlamazsan oyunun bi anlamı olmaz.

youtube'dan ufak bi walktrough bölümü izle. ben bu işi çözerim dersen al :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:28 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler bir bakayım videolarına aklıma yatarsa alırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Alan Wake 2 Primary
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

Geçen aldım dün taktım biraz oynadım 2. bölüme geldim pillerin bataryası 20'Ye kadar dayanıyor zoomsuz nişan aldığım için ama gel görki mermi bitiyor etraftaki mermi kutularını görmeyince ne yapcam ne yapcam diye düşünüyosun o 20 batarya ile zoom yapa yapa kaçıyosun fakat nafile mermi bitince ölüyosun alan wake nin tek zorluğu etraftaki mermileri toplamak bence

O kadar da olsun adamlar gerçekçi yapmak istemişler.Savaş alanındaki gibi her yerden 100-200 mermilik cephaneler çıkacak değil ya.Ki Revolver bile çok mermi alıyor 6-12 tane mermi olsa daha iyi olurdu bence ne o öyle 42 mermi.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:29 >
  • Hort oldu ama yinede yazayim.Mermiyi bilincsizce harcamayin.İsigi dusmanin ustune tutun zaten bir sure sonra dusman gucsuzlesiyor.Gucsuzlestigi zaman 3mermide rahat alabiliyorsunuz buyuk canavarlarda ise 6-7 mermiye kadar cikiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tokadi patlatirdim yanimda olsaydin.

Alan Wake oynamayan günahlarin en büyügünü işler.

• Ben oynadım da çok geriyo adamı devam edemedim :)
  • Roy orbison un in dream Sarkısı unutulurmu hiç

• Soyle soyleyim.
    Oyun harika.. Dil anlamiyorsanda oyundan zevk alirsin..
    Ama anlayarak oynarsan zevkten dort kose olursun!:)
    Cunku oyunda senaryoda oyun kadar harika bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 6 Ekim 2012; 14:26:29 >
  • Soundtrackleri en iyi oyun. Bölüm sonunda çalanlar böyle mi güzel, oyunlu uyumlu olur arkadaş.
    Senaryoya diyecek yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

Ben oynadım da çok geriyo adamı devam edemedim :)

Harika bir oyun ama aynen çok geriliyorum oynarken

• Atmosfer çok acayip, sırf onun için bile oynanır.
  • Al.
  • bence de al
  • dizi tadında ilerleyen bir oyun, bölüm bitişlerinde çalan müzikler, diğer bölüme geçildiğinde önceki bölümün özeti vs. mükemmel bir iş yapılmış. senaryo zaten stephen king'e ait tartışmaya bile lüzum yok. normalde gerilim oyunlarını oynayamazdım ama bu oyunla onu da aştım. oyunun başlarında gerilme yaşıyosunuz ama oyunun ortalarından sonra düşmanlar çerez gibi geliyor. oyunun geçtiği ortamlar harika. orman, göl evleri vs. benim xbox da oynadığım en güzel oyundur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.