Yalnızca Lake House DLC'sini içerir. Kendimce çevirdim, umarım beğenirsiniz. İNDİRME BAĞLANTISI: YÜKLEME: Dosyayı Alan Wake 2 The Lake House\data_pack2\pc içine atınız. Her ihtimale karşı orijinal dosyanızı yedekleyiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziltora -- 2 Kasım 2024; 10:4:20 > |
Alan Wake 2: The Lake House Türkçe Yama [Elle Çeviri]
-
-
tesekkurler =)
-
maalesef indirmiyor hata veriyor bir elatsan sevgili kardesim=)
-
Düzelttim dostum. O sitede indirme limiti varmış.
-
maalesef oyunu acmıyor geri kapanıyor nedendir acaba?
-
Bir dosya daha ekledim. Tekrar dener misiniz?
-
tamam oldu sevgili kardesim iki dosyayı attım oldu.birde senden kucuk bisey rica etcem Unknown 9 Awakening oyununun tr yamasını yaparmısın lutfen rica ediyorum sana=)
-
quote:
Orijinalden alıntı: dicey ahmettamam oldu sevgili kardesim iki dosyayı attım oldu.birde senden kucuk bisey rica etcem Unknown 9 Awakening oyununun tr yamasını yaparmısın lutfen rica ediyorum sana=)
Tek başına birinin çevirmesi için fazla büyük bir oyun. Maalesef üzgünüm.
-
pekii tesekkurler=)
-
Elinize sağlık. Elle çeviri de güzel eliminen çeviri de olabilirdi -
Emeğiniz için çok teşekkürler, henüz indirmedim ama indirip çevirinizle oynayacağım yakın zamanda. Ana oyunu çevirmeyi düşündünüz mü ayrıca?
-
Emeklerinize sağlık yapay zeka ile çevirip el çevirisi yazanlar utanır mı ? Sanmam..
-
Ana oyunu çevirmeyi düşünmüyorum.
-
Çevir kalitesi iyide. Çoğu yer İngilizce. Haritada ki notlar + slaytda oynatılan videolar hep ing olarak kalmış. Hani yamayı yüklemeyi beceremedim dicem ama sanmıyorum. Öyle olsa tr alt yazılar vs. çıkmazdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X