Yalnızca Lake House DLC'sini içerir. Kendimce çevirdim, umarım beğenirsiniz. İNDİRME BAĞLANTISI: YÜKLEME: Dosyayı Alan Wake 2 The Lake House\data_pack2\pc içine atınız. Her ihtimale karşı orijinal dosyanızı yedekleyiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziltora -- 2 Kasım 2024; 10:4:20 > |
Alan Wake 2: The Lake House Türkçe Yama [Elle Çeviri]
-
-
tesekkurler =)
-
maalesef indirmiyor hata veriyor bir elatsan sevgili kardesim=)
-
Düzelttim dostum. O sitede indirme limiti varmış.
-
maalesef oyunu acmıyor geri kapanıyor nedendir acaba?
-
Bir dosya daha ekledim. Tekrar dener misiniz?
-
tamam oldu sevgili kardesim iki dosyayı attım oldu.birde senden kucuk bisey rica etcem Unknown 9 Awakening oyununun tr yamasını yaparmısın lutfen rica ediyorum sana=)
-
quote:
Orijinalden alıntı: dicey ahmettamam oldu sevgili kardesim iki dosyayı attım oldu.birde senden kucuk bisey rica etcem Unknown 9 Awakening oyununun tr yamasını yaparmısın lutfen rica ediyorum sana=)
Tek başına birinin çevirmesi için fazla büyük bir oyun. Maalesef üzgünüm.
-
pekii tesekkurler=)
-
Elinize sağlık. Elle çeviri de güzel eliminen çeviri de olabilirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeğiniz için çok teşekkürler, henüz indirmedim ama indirip çevirinizle oynayacağım yakın zamanda. Ana oyunu çevirmeyi düşündünüz mü ayrıca?
-
Emeklerinize sağlık yapay zeka ile çevirip el çevirisi yazanlar utanır mı ? Sanmam..
-
Ana oyunu çevirmeyi düşünmüyorum.
-
Çevir kalitesi iyide. Çoğu yer İngilizce. Haritada ki notlar + slaytda oynatılan videolar hep ing olarak kalmış. Hani yamayı yüklemeyi beceremedim dicem ama sanmıyorum. Öyle olsa tr alt yazılar vs. çıkmazdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X