Şimdi Ara

Alan Wake 2'den Yeni Haber Var !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan Wake 2 Dedikoduları Bu İş İlanı İle Artıyor

Güncel:

Alan Wake'in yapımcısı Remedy Entertainment, Alan Wake 2 çalışmalarına mı başlıyor? Firmanın açık bir reklam ile konsol ekibine katılacak bir bölüm tasarımcısı araması bu düşünceyi doğurdu.

Verilen iş reklamında öykü ve aksiyonun dengeli karşımının bulunduğu bir oyun için personel arandığı yazıyor. İstenen bölüm tasarımcısının ise öykü ve tasarım ekibi ile ortaklaşa çalışarak oyunun ön görülen hikayesinin yaratılan ile bütünleşmesine yardımcı olabilecek seviyede biri olması bekleniyor.

Bu iş ilanı yüzünden şimdi stüdyonun ikinci bir Alan Wake oyunu yaptığı spekülasyonları arttı. Remedy, daha önce Alan Wake için geleceği olan ve bacakları olan bir seri olacağını belirtmişti.

Oyun satışlarında ise bekleneni verememişti Alan Wake, ancak Alan Wake'in devam yapımı şimdi arkasına aldığı hayran kitlesi ile çok daha iyi yerlere gelebilir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Alan_Wake_2_Dedikodulari_Bu_is_ilani_ile_Artiyor-14618.htm

__________________________________________________________________________________________________________________________

Uzun süredir hakkında konuşulan ancak Remedy tarafından herhangi bir açıklamada bulunulmayan Alan Wake 2 için yeni ve doyurucu bilgiler geldi.

Resmi Xbox dergisinin son sayısına açıklamada bulunan yapımcı ekipten Osarki Hakkinen devam oyunu için "parçalar bir araya gelmeye başladı" dedi:

" Oyun için yayınladığımız The Signal bölümü sonrasında söz verdiğimiz gibi The Writer bölümü ile hikayeye yön vermeye devam edeceğiz. Oyunun takipçilerine söz veriyorum ki The Writer bölümü sizi devam oyununa götürecek ve böylelikle siz de Alan Wake'in nereye yöneldiğini bilmiş olacaksınız. Sizi sonu noktalanmamış olarak biten bir hikaye ile başbaşa bırakmayacağız. Hedefimiz ilk oyunla birlikte hikayenin temellerini oluşturmaktı. Bunu başardık ve şimdi DLC paketleriyle ikinci oyuna, tüm bir hikayeye ev sahipliği yapacak olan Alan Wake 2'ye doğru yol alıyoruz. Hatta ikinci oyundan keyif almak için ilk oyunu oynamanıza gerek dahi olmayabilir."

Uzun yapım aşamasından sonra raflarda yer bulan Alan Wake, devam oyunu ile bizi çok bekletmeyecek gibi görünüyor. Hikayenin sonunu merakla bekliyoruz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Alan_Wake_2den_Haber_Var_-9028.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 4 Nisan 2011; 15:30:20 >

• İlk oyun efsaneydi. Beni bu konsol dünyasında geren az oyunlardandı

Hele kitabın taslak sayfalaeını bulup dinlemek süperdi

İnsanlar kendini tekrar ediyor diyordu ama ne olucaktı adamlar balta yerine uçan tekme ile mi saldıracaktı

Oyun herşeyiyle mükemmeldi. İkincisi nasıl olur düşünemiyorum zaten
  • yapımcı günlüğünden

max payne 1 5 yıl, max payne 2 9 ay süre sürmüştü demişti kendileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

http://forum.donanimhaber.com/m_12307913/mpage_39/tm.htm
    Fark 3 dakika.

• nextgen konsol devrinde beni bu kadar etkileyen bir oyun olmadı,birçok kişi saçma sapan şeyler için oyuna çamur atadursun oyun grafiksel olarak beni en çok etkileyen oyundur zaten hikayesi ve gölgelendirme ile ışıklandırma konusunda kimse eline su dökemez böyle bir oyun yok zaten,oyuna 3.kez başladım halamı zevk verir oyun sanki ilk kez oynarmış gibi ki şu devirde birçok oyunu oynarken bir an önce bitsede kaldırsak şu oyunu derken
  • Gelsin onuda bitiririz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Writer ı merakla bekliyoruz,2. oyunun da 360a özel olmasını istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

İlk oyun efsaneydi. Beni bu konsol dünyasında geren az oyunlardandı

İnsanlar kendini tekrar ediyor diyordu ama ne olucaktı adamlar balta yerine uçan tekme ile mi saldıracaktı

düşmanların rpg li, keleş li adam olmasını bekliyordu heralde millet..

yeni nesilin tartışmasız en iyi oyunlarından biri

• Çok güzel haber
  • İlk oyunu çok kaliteliydi gerçekten. İkincisi için de sabırsızlanıyorum.
  • Bu satış rakamlarından sonra 2. oyunun gelmesi iginç ve bir o kadar da güzel bir haber ama 2015 yılında çıkacak demeyin düşer bayılırım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 3 Eylül 2010; 9:10:35 >
  • XBOX da oynadigim ilk oyunum, atmosfer olarak gercekten bir harikaydi, 2. oyununda mukemmel olacagina eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

İlk oyun efsaneydi. Beni bu konsol dünyasında geren az oyunlardandı

düşmanların rpg li, keleş li adam olmasını bekliyordu heralde millet..

yeni nesilin tartışmasız en iyi oyunlarından biri

Aynen Bir de senaryoyu beğenmeyenler var ya onlara hasta oluyorum.

Tarzanca inglizceleri ile bu oyunları oynayan abuk subuk laf edenlere izin vermeyeceksin, yaşları yirmilerde otuzlardada olsa beyinleri ergen gibi çalışanlara

@Pinky_Demon
    En kötü episode olarak dlc lerle oyun devam ederdi. Yeterdi artardı. Şu S in fw çıksa da tekrar live a girip signal ı alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 3 Eylül 2010; 10:42:43 >

• Live dan signal DLC sini aldım ama oyun yok elimde oynayamadım hala.
  • writer gelsin artık ya.
  • keşke oyunda biraz adventure mantığı olsaydı bulmacalar kastırıcı puzzle falan. Zaten alan'ın kabuslarını yaşıyoruz hoş olurdu yakışırdı bu oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous breakdown -- 3 Eylül 2010; 11:51:56 >
  • Heyecan ile bekliyoruz ikinci oyunu The Writer gelir umarım yakın zamanda..

En iyisi yeniden bitireyim oyunu DLC gelene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu satış rakamlarından sonra 2. oyunun gelmesi iginç ve bir o kadar da güzel bir haber ama 2015 yılında çıkacak demeyin düşer bayılırım şimdi.

Kötü mü ya satışlar?
    Gerçi normal, Heavy Rain de 1 milyon falan satmış öyle bir haber görmüştüm.
    Bu millete vurdulu kırdılı oyun vermek lazım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu satış rakamlarından sonra 2. oyunun gelmesi iginç ve bir o kadar da güzel bir haber ama 2015 yılında çıkacak demeyin düşer bayılırım şimdi.

Kötü mü ya satışlar?
    Gerçi normal, Heavy Rain de 1 milyon falan satmış öyle bir haber görmüştüm.
    Bu millete vurdulu kırdılı oyun vermek lazım sadece.

Kötü değil berbat! En son 600 bin mi neydi satışlar...

AW2'den önce ilk oyunun hikayesini biraz toparsalar daha iyi olacak. Alan Wake'in akıbeti belli değil, Thomas ne diye o kıyafetle geziyor belli değil, oyun boyunca bizi kovalayan gölge vari eciş bücüşler nasıl ortaya çıkıyor, nasıl oluşuyor belli değil... Çok basit, klişe bir hikayesi olmasına rağmen yapımcı ekip bunun sonunu gösteremedi bizlere, o yüzden ikinci oyundan önce ilk oyunu tamamlasınlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.