Alan Wake'in devamı kesin gelecektir zaten 1-2 ay kadar önce Remedy'den gelen açıklama
"Bize kalsa ikinci oyun için çalışmalara başlayacağız ama şuan için Microsof cephesinin DLC yapılması ısrarı üzerine bizde DLC'lere ağırlık verdik" şeklindeydi tabi Ms'den baya memnunlarmış.
oyuna yapılan eleştirilerden sonra vazgecmiştim...
ama oyunu oynadım bitirdim 10 numara bir oyun olmuş...
gözünüzü seviyim su oyunu orjinal kullananlar bi satsın da bizde oynayalım
quote:
Orijinalden alıntı: raptor94hazer
Sıfırı çok ucuzladı zaten shopto ya baktın mı?
Böyle bir oyun yok ya o kadar oyun oynadım xbox ta ps'te.O çok övülen ps3 exclusive'lerin hepsini de oynadım.Ama kardeşim böyle atmofeseri içine alan bir oyun daha yok.Harika bir oyun..
quote:
Şuan oyunu satacak biri büyük ihtimalle 40 TL ve üzerine satar zaten Shopto'dan ortalama bu fiyata alabilirsin.
Shopto fiyatı: £17.85
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Sıfırı çok ucuzladı zaten shopto ya baktın mı?
dostum shopto dan alamam.Fakat bi arkdaşımın abisi ingilterede olmazsa ona aldırcam.
süper oyunda tek kötü tarafı yanlız oynayınca bir süre sonra geriyo insanı :)) arkadşalarla oynamak daha zevkli oluyo :)
Oyunu Çıktığı Hafta Bitirmiştim O Bitirdiğim Gamertagım silindi ondan dolayı yeniden bitirmeye başladım oyunun efektleri grafikleri atmosferi 1 numara
quote:
Orijinalden alıntı: burakkagan
Grafikleri o kadar abartıldığı kadar başarılı değil, ps3 ex'lerinin yanından geçmez. Oyunda sürekli kurşun ihtiyacı duymamızda çok kötü, bir oyunda en nefret ettiğim şey kurşunun bitmesidir. Sizleri bilmem ama benim için hayal kırıklığı oldu diyebilirim. Umarım 2. oyunda beklentilerimizi daha iyi karşılayan bir aw çıkar.
belliki senaryoya bakmamışsın bile sen. Sadece ateş etmek istiyorsan sana göre yüzlerce oyun var git onları oyna oyunları mermisine kurşununa göre değerlendirmek saçma bişeydir.
Bu arada beyler sağolsun IGN'den biri bedava kod verdi The Signal'ı indirdim. E tam ben buna başlıycam The Writer'da çıkmış. Bunlar 2. oyunu çıkartmıycaklar heralde..
quote:
Grafikleri o kadar abartıldığı kadar başarılı değil, ps3 ex'lerinin yanından geçmez. Oyunda sürekli kurşun ihtiyacı duymamızda çok kötü, bir oyunda en nefret ettiğim şey kurşunun bitmesidir. Sizleri bilmem ama benim için hayal kırıklığı oldu diyebilirim. Umarım 2. oyunda beklentilerimizi daha iyi karşılayan bir aw çıkar.
normal modda mermi sıkınıtısı çekmedim pek. oyun en kritik noktalarda veriyo hep zaten. mermi azsa topukluyosun en yakın sokak lambasına kurtuluyorsun.
ama az mermi olayı benim de sevmediğim bi nokta olsa da bu oyunda başıma geldiğinde o kadar sinir yapmadım. çünkü asıl silahımız ışık öldürmüyor ama süründürüyor
quote:
1 Ps3 Fanboycu Daha Ayrıca Ps3 Exclerinin Yanından Geçemez Lafınada Katılmıyorum. Ayrıca Bu Tarz Oyunlarda Kurşun Genellikle Az Olur Çünkü Savaş Oyunu Değildir
quote:
Kursun ihtiyacı duymamız ve kurşunun bitmesi. Bence sen hiç kendini yorma git çok daha basit oyunlar oyna.
oyunun turu survival-horror
mermi sıkıntisi cekmesek onune gelene otomatik silahlarla tarasak nerde kaldi bunun survival kismi
asil oyunda mermi sıkıntisi cekmesek bu buyuk bi eksiklik olurdu.
yanlis oyun secimi yapmissiniz serius sam falan oynayin bence
quote:
ps3çülere fanboy diye kızıyorsunuz ama
kendinizin onlardan farkınız yok. Eleştiriye tahammül, hoşgörü, saygı 0.
Alan wake süper bir oyundur, sürekli arkamızda zombiklerle mermisiz koşturmak da çok zevkli. Her şey harika siz de alın oyunu tepe tepe kullanın.
Eleştiri vardır birde "ben şunu eleştireyim" diye eleştiri vardır. Oyunu beğenmiyebilirsin saygım sonsuz ama:
Alan Wake bir Survival Horror oyunu iken mermi sıkıntısı ve mermi bulamama şeklinde bir eleştiri sence ne kadar anlamlı. Oyunun videolarını, ekran görüntüleri izlediysen oyunun Survival Horror türü olduğu ortada ve oyun bilgisi çok az olsa bile bu türün sundukları arasında bahsettiğin şeylerin olduğunu bilirsin ne olacak Survival Horror oyununda "Serious Sam " gibi her taraf zibilyon tane mermi ve silah mı kaynasın sence mümkün mü ?
Resident Evil gibi dedikten sonra gelipte Alan Wake'i mermi gibi konulardan eleştiriyorsan zaten "eleştirmek için eleştirdiğine" tam olarak kanaat getiririm. Re'nin bütün ana senaryo oyunlarını oynamışımdır ki buna Game Cube serileride dahil hepsinde mermi sıkıntısı çekersin ama Re 4 ile Re 5 diyorsan onlarda yok ki serinin en basit oyunlarıdır özelliklede Re 5.
Oyunu "Nightmare"'de oynamadıkça fazla kurşun sıkıntısı çekileceğini sanmıyorum.
Sırf revolver'la takılırken, sıkılıp shotgun olmadı rifle atıyım bari dediğim anlar çokça olmuştu diye hatırlıyorum.
Ayrıca :Sephiroth:'ada katılıyorum, biraz olması lazım ki vardıda ama abartılacak kadar değildi bence.
Hele etraftaki kasaları da bulabilirseniz geriye sadece hikayeye odaklanmak kalıyor.
Etrafı komple araştırmadan oynayanların mermi sıkıntısı çekmesi çok normal ben oyunun baştan sonuna kadar böyle bir şey yaşamadım.
Bende mermi sıkıntısı çekmedim.Az etrafınıza bakın,öldürmeyi öğrenin oyun sizin için daha zevkli olacaktır.
Evet bende her yere giriyodum mermi vb. şeyler bulabilmek için ama aniden karşıma bişey çıkar diye çok fazla geriliyodum ama sonunda kutuya ulaşıyodum!
Gerilim oyunu için "geriliyorum ben öyle oynayamam" veya "tek kötü yanı germesi" demek de ilginçmiş.