Şimdi Ara

Alabileceğim en küçük kasa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asrock Ab350m anakart ve palit dual oc 1050 ti ekran kartı kullanıyorum.Şu an sistemi toplarken aldığım dark shadow 3x kasam var.Ama bana çok büyük geliyor.Sistemi kullanabileceğim en küçük kasayı almak istiyorum.2 ürün bulabildim ancak daha uygun önerilerinizi de bekliyorum.Psu almayacağım yalnızca kasa.Bulabildiğim ürünler bunlar:

Aerocool QS-240

Cooler Master Masterbox Lite 3.1

Aerocool biraz daha ufak sanırım.
    Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frht5382 -- 15 Aralık 2018; 19:52:15 >

• Belirttiğiniz 2 kasanında boyutlarını inceledim . Chieftec IX-01B-OP kasası sizin 2 taneden fazlasıyla daha küçük .

• ukiranta kullanıcısına yanıt
    Hocam önerdiğiniz kasa mini Itx benim anakartım matx bu kasaya ne anakartım sığar ne de ekran kartım.
  • aerocool qs240 aldim teknobiyotikten 190 liraydi galiba. yine aerocool 5 kirmizi fan aldim, kasadaki fanlari soktum farkli renk olmasinlar diye. yandaki cam panel isiyi cok etkiliyor rx580 82 dereceye kadar cikiyor. paneli cikardigimda 74 dereceye dusuyor. sineklik tarzi birsey almayi dusunuyorum panel yerine.

kasa ufak, guzel gozukuyor. kablolamasi zahmetli oldu daha kucuk kasalara (mini itx gibi) sigdiranlara helal olsun asiri zahmetli olur gibime geliyor. eve gectigimde resmini atarim isterseniz.
  • Hocam elimdeki kasa dark shadow sıcaklık problemim hiç olmadı belki karttan belki kasadandır emin değilim.Daha küçük bir kasa hem taşınması hem görünüm açısından iyi olur diye düşünüyorum.Pişman mısınız qs 240 aldığınız için.
  • aerocool strike-x cube önerebilirim
  • frht5382 kullanıcısına yanıt
    pisman degilim kasa ufak guzel duruyor. sogutma konusunda bekledigim basariyi cam panel yuzunden saglayamadi. psu kasanin alt tarafinda konumlaniyor, ekran karti ile psu arasinda 3 parmak kadar yer kaliyor. o bolgenin hava akimini etkileyebilecek tek sey, onde olan 2 fandan asagida olani. (ust ve arka fanlar disari ufluyor, ondeki fanlar ise iceri)

yan panelde delikler olsaydi yahut bir izgara, o zaman sogutmada boyutuna gore cok basarili olurdu. fanlari 3 disari/2 iceri konumlandirmak zorunlu gibi cunku diger turlu ekran kartina hava ufeleyecek, hava akimini saglayabilecek fan olmamis oluyor.

camin boyutlarda izgara bulamadim, en mantikli gelen sey sineklik tarzi birsey takmak oldu. henuz camla kullaniyorum, bu halinin resmini atarim. degistirdigimde de unutmazsam foto paylasirim.
  • Saolun hocam.Bir de aynı markanın şöyle bir kasasını buldum.Buna yorumlarınız nedir acaba

cylon mini
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel duruyor ancak hem ince hoş bir şey arıyorum hemde tr de bulamadım ürün fiyatını.
  • qs 240 ve ya zalman zm-t3 ikilisnden birini alacağım tavsiyeniz hangi yönde olur ?
    kasayi masa uzerinde tasidimda dun foto atamadim. acikcasi qs240 masa uzerinde hos durmadi cunku ustteki fanlari goremiyorum.

eger masaustune kasayi koyacaksaniz zalman alin daha hos duruyor. yerde duracaksa qs240 (uste isikli fan takacaginizi varsayarak soyluyorum)

eve gectigimde foto atacagim bu sefer.
    Alabileceğim en küçük kasa ?Alabileceğim en küçük kasa ?Alabileceğim en küçük kasa ?Alabileceğim en küçük kasa ?
    Alabileceğim en küçük kasa ?

görünümü böyle hocam resimlerde açıkçası pek hoş durmamış. masaya mecbur koymak zorunda kaldım kedinin bütün tüylerini topluyordu fanlar. ışık oldukça loş hiç rahatsız etmiyor gece. cam panelide toz filtresi görecek birşeyle değiştirdim mi tam olacak.

fanlar kasa kadar tuttu neredeyse
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Aerocool Rev Red Dual Ring 12cm Kırmızı Ledli Kasa Fanı (AE-CFRVRD)
    https://www.teknobiyotik.com/aerocool-rev-red-dual-ring-12cm-kirmizi-ledli-kasa-fani-ae-cfrvrd.html

5 tane bundan aldım. 26 lira falandı aldığımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 17 Aralık 2018; 19:58:45 >

• Hocam çok yardımcı oldunuz fikir edinmeme çok saolun.Çok güzel kasalar var ama türkiyede bulamıyorum amazondan alsam 2 katını geçiyor ücret ya zalmanı alacağım ya da almayacağım beklediğim ürünler tr ye gelene kadar alırsam eğer resim atarım.Bu arada aynı mouse padi kullanıyoruz :)
    ne demek rica ederim. yardimci olabildiysem ne mutlu
  • dark cubix
  • Q300P modelimize de göz atabilirsiniz.
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı okuduğunuza emin misiniz? Bu kasa çok büyük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.