Şimdi Ara

Akvaryum suyu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akvaryum suyunu çeşmeden dolduracamda kaç saat dinlenmesi gerek, kapalı şişedemi, açıkdamı dinlense iyi olur?

• Beslediğin canlıyla ilgili bilgi verirsen daha net cevaplar alabilirsin.Bizde bir dönem tropheus vardı direk hortumu bağlayıp dolduruyorduk akvaryumu hiç dinlendirmeden.Ama ondan öncede discus vardı damacanalarla su dinlendiriyorduk onunda süresi max 1 gündür.Daha fazla bekletirsen suyu bayatlatırsın ve bu seferde su değişikliğinin bir önemi kalmaz.

Elektronik hakkınca canlı hobileri hakkında her konuda yardımcı olmaya çalışırım ve projelerinizde bulunmaktan memnun olurum.
  • balıkların lepistes gibi hassas balık değilse dinlendirmene gerek yok .Şahsen ben dinlendirmiyorum. %20 lik su değişimi haftalık yeterlidir.

Orijinalden alıntı: flowerhorn

balıkların lepistes gibi hassas balık değilse dinlendirmene gerek yok .Şahsen ben dinlendirmiyorum. %20 lik su değişimi haftalık yeterlidir.

kulaktan dolma yanlış bilgilerle insanları yanlış bilinçlendirmeyelim.
    istanbuldaki çeşme suyunda klor vardır ve 2-3 gün dinlendirilmesi gerekir.
    lepistes harici gerek yokmuş nerden öğrendiniz bu bilgiyi acaba.
    suyun kapağı açık olursa iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Antifrizli Cam Suyu?
    11 yıl önce açıldı
    göze limon suyu damlatmak
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

balıkların lepistes gibi hassas balık değilse dinlendirmene gerek yok .Şahsen ben dinlendirmiyorum. %20 lik su değişimi haftalık yeterlidir.

kulaktan dolma yanlış bilgilerle insanları yanlış bilinçlendirmeyelim.
    istanbuldaki çeşme suyunda klor vardır ve 2-3 gün dinlendirilmesi gerekir.
    lepistes harici gerek yokmuş nerden öğrendiniz bu bilgiyi acaba.
    suyun kapağı açık olursa iyi olur.

arkadaşım ben bu hobi ile 6 yıldır ilgileniyorum.Şuanda flowerhorn bakıyorum .Haftalık su değişimini direk hortum ile 200 litrelik akvaryumuma ilave ediyorum.Kulaktan dolma bilgi değil ben kendimden biliyorum.Bilip bilmeden konuşuyorsunuz asıl.asıl sizin verdiğiniz bilgiler hepsi aynı yok suyu 2 gün dinlendir falan filan hepsi fasa fiso benım flowerhorn suanda 2 yaşında 15 dk bile dinlendirmiyorum.çok biliyorsan neden sorun olmuyor onuda söyle bakalım

• 600 litre tropheus akvaryumunda bende haftada %20 civarındaki su değişiminde direk basıyordum dinlendirmeden.Şebeke suyu oda sıcaklığındaki sudan çok daha soğuk olduğu için tropheus türlerinin üremesinde etkili oluyordu ayrıca :)

Elektronik hakkınca canlı hobileri hakkında her konuda yardımcı olmaya çalışırım ve projelerinizde bulunmaktan memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.