Şimdi Ara

göze limon suyu damlatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
21.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gözüme limon suyu damlatsam bişey olurmu (kör fln olurmuyum)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Göze Limon Damlatmak: Ne Zaman Doğru, Ne Zaman Yanlış

Göze limon suyu damlatmak, bazı durumlarda etkili bir tedavi yöntemi olsa da her zaman doğru değildir. İşte gözüne limon damlatmanın ne zaman uygun olup olmadığına dair bilmeniz gerekenler:

Gözüne Limon Damlatmanın Uygun Olduğu Durumlar

• Göz tahrişleri: Limon suyu, antibakteriyel ve iltihap önleyici özelliklere sahiptir, bu nedenle hafif göz tahrişlerini gidermeye yardımcı olabilir.
    • Konjonktivit (pembe göz): Limon suyu, konjonktivit semptomlarını hafifletebilir, çünkü antibakteriyel özellikleri bakteriyel enfeksiyonu tedavi etmeye yardımcı olur.
    • İrritasyon: Limon suyundaki sitrik asit, gözlerdeki kaşıntıyı ve kızarıklığı gidermeye yardımcı olabilir.

Gözüne Limon Damlatmanın Uygun Olmadığı Durumlar

• Kornea çizilmeleri veya aşınmaları: Limon suyu, korneaya zarar verebilecek asitler içerir. Gözünde bir çizik veya aşınma varsa, limon suyu damlatmamalısın.
    • Şiddetli göz enfeksiyonları: Limon suyu, şiddetli göz enfeksiyonlarını tedavi etmek için yeterli değildir. Bu tür enfeksiyonlar için tıbbi tedaviye başvurmalısın.
    • Kontakt lens kullanımı: Limon suyu, kontakt lenslere zarar verebilir. Kontakt lens takıyorsan, göze limon damlatmamalısın.

Nasıl Gözüne Limon Damlatılır (Uygun Durumlarda)

Uygun durumlarda gözüne limon damlatmak için şu adımları izle:

1. Taze bir limonu ortadan ikiye böl.
    2. Bir limon dilimini sık.
    3. Limon suyunu temiz bir göze damlat.
    4. Gözünü birkaç dakika kapalı tut.
    5. Gözünü temiz suyla durula.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Limon suyunu gözüne damlatırken dikkatli ol. Limon suyu gözüne zarar verebilir.
    • Gözüne limon damlattıktan sonra herhangi bir yan etki yaşarsan (kızarıklık, ağrı, şişme), hemen bir doktora başvur.
    • Gözüne limón damlatmak düzenli bir tedavi yöntemi değildir. Ciddi göz sorunları için her zaman tıbbi yardım alman gerekir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben damlattım hiç bişi olmadı ama felaket acıyor
  • onu bilmiyorum da gözün açık sabunla yüzünü yıkama.ben 11,5 yaşımda yaptım acıyı hala hatırlıyorum
  • gözünüze niye limon suyu damlatıyosunuz ki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: dizzyblue

gözünüze niye limon suyu damlatıyosunuz ki???

kirpikleri canlandirip kaşları güzelleştiriyormuş istersen sende dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnizlik007

quote:

Orjinalden alıntı: dizzyblue

gözünüze niye limon suyu damlatıyosunuz ki???

kirpikleri canlandirip kaşları güzelleştiriyormuş istersen sende dene

Bırakın kirpikleriniz ölü, kaşlarınızda çirkin kalsın, kendinize işkence yapmayın
  • MAZOŞİST MİSİN??*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Antifrizli Cam Suyu?
    10 yıl önce açıldı
    Sıcak sudaki plastik kokusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mirkopları öldürür yappp!!!
  • yok ya ciddi mi benim kirpikler dökülse keşke nazar değmesin herkes sever kirpiklerimi ama bu aralar döküldü yaşlandık yaw
  • ben kaynak yaptıgım senelerde sık sık damlatırdım.başka ne işe yarar bilmem ama gözü kaynak almasına bire bir sabaha bişey kalmıyo.
  • bi de cıcır olunca kaave limon diolar onu bilionuz mu işe yarıomu
  • göze limon damlatmak gözleri daha parlak gösterir, yan etkisi yoktur sanırım ben ayda 1 kere damlatıyorum daha yan etkisini görmedim
  • yan etkısı yok(tabi hormonlu lımon kullanıyosan onu bılmem)
  • bizim bi arkadaşın babaannesi sürekli arkadaşın gözüne damlatırdı limon suyu herifin gözü fanus gibiydi
  • gözleri parlatıp temizler diye biliyorum ama herşeyin fazlası zarar. az kullan
  • ne garip insanlar var yahu ilk defa bole bişey duyuyorum walla.dene bakalım kör olursan bizede haber verirsin
  • göz yaşının nötre yakın ph'sını düşürceğinden zararlıdır
  • limon suyu asit olduğundan,

korneana zarar verecek.

damlatmaya devam edersen,

katarakt olacak.

katarakt olursan ameliyat olman gerekecek,

AMELİYAT OLACAKSIIIINNN!!!

bırak kirpiklerin süpürge gibi olsun
  • kezzap damlat kezzap görüntüyü daha bi keskinleştiriyomuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.