Şimdi Ara

akustik gitar için amfi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, yeni bir elektro akustik gitar aldım... dedim bir de amfi alsam mı... sizce gerek var mı amfiye... yoksa evdeki 2+1 hoparlörler de görür mü... açıkçası bütçem çok fazla değil... ikinci ellere baktım en fazla 100 lira falan veririm... baktım marshall ve ibanezin 10 wattlık amfileri var, ne dersiniz acaba...

• hocam marshall ın dusuk watt ta amfilerini tavsiye etmem ve butceniz yoksa almanıza gerek yok suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holmes was here

hocam marshall ın dusuk watt ta amfilerini tavsiye etmem ve butceniz yoksa almanıza gerek yok suan

Peki 2+1ler yeter mi başlangıç olarak?
  • Yeter hocam baslangic icin uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar bir de Extreme diye bir marka var... 20 wattlik modelleri 200 lira civarında... NE dersiniz...

• Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Hocam marshall mg10 ve ibanez ibz10g modellerini 80 liraya kadar indirttim ikinci elde alınır mı ne dersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McMannes -- 9 Şubat 2014; 21:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Hocam marshall mg10 ve ibanez ibz10g modellerini 80 liraya kadar indirttim ikinci elde alınır mı ne dersiniz...

Hocam oncelikle ne kadardir caliyorsunuz ve ne duzeyde alinir 80 liraya ucuz ama daha iyi bir verim alabileceginiz amfiler de var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metallica için amfi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam amfi iyi durumda ikisinde de bir sorun yok... Açıkçası baktım ikinci el ilanlara watt artınca fiyat çok artıyor... Ki bu bulduğum amfi lerin sıfır fiyatları 200 liradan başlıyor... Hatta marshall ın sıfır fiyatı 275 lira...

Hocam yazmayı unuttum 3 yıldır klasik çalıyorum, ilk elektro akustik gitarım bu... hiç de anlamam bu amfi işlerinden...

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Hocam butceniz varsa 270 liraya daha iyi bir amfi alabilirsiniz ama butceniz ortaysa 80 liraya marshall iyi hocam

Çok teşekkürler hocam bilgiler için son bir kez şunu da sorayım... 2+1 hoparlör mü hocam yoksa bu 10 wattlik marshall mi... Daha doğrusu ikisi arasında harbi ses ve kalite farkı olur mu...

Hocam marshall tabii ki fiyatina gore iyi kalite ve ton farki var

• Ben dün klasik gitar aldım amfi girişi yok bu anfilerdende hiç anlamıyorum amfi kullanamazmıyım

• Yok hocam elektro Klasik değilse olmuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Yok hocam elektro Klasik değilse olmuyor...

Anladım tamamdır teşekkürler

• Rica ederim...

• Bu arada hocadan yanlış hatırlamıyorsam gitara bağlanan yapışkanlı bir aparat vardı galiba, onunlaaamfiye baglanabiliyordu ama çok verimli olamayabiliyormuş... Aklıma geldi de yazayım dedim...

bende ilk ona baktım, yaprak miktofon ben daha yeniyim çok az bilgim var. sanırım o bana yeterli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.